Nu-mi doresc deloc un bebe....
Raspunsuri - Pagina 14
lexara spune:
dragele mele, va multumesc.subiectul e dureros si cu exceptia celor apropiati: mama, sora nimeni nu l-a auzit de la mine pana acum. de fapt mi-a trebuit un an de zile dupa aceea ca sa pot plange si ca sa imi poata spune ca a a murit mi-au facut niste somnifere inainte. cand m-am trezit imi cazuse aproape tot parul. dar va multumesc ca existati si ca m-ati facut sa spun ceea ce cu greu puteam si sa gandesc!
energy spune:
s-ar putea (dupa unele persoane mai dragutze) sa ti se para ciudat, eu asa mi-am dat seama mai bine: un catel - am avt parte si de o gramada de responsabilitati (vaccinuri, boli, nopti nedormite, sacose de medicamente si siropuri, bagaje in concediu, vecini "dragutzi",etc), dar am avut momente de vis si mi-a umplut viatza. Pina cind am avut copilul, asemanator dar la alt nivel
megutz spune:
Try:
ai spus ca sunt atatia bebei prin lume care sunt azvarliti.. tu, daca ai fi pusa in situatia de a alege un bebel de asta si de a face unul al tau, pe care sa il simti cum creste in tine, cum te loveste cu piciorusul, samd, ce ai alege?
ar trebui sa se faca o educatie sexuala riguroasa... sau stiu eu?? asa nu se poate.. mame de astea care nu se gandesc la consecinte..
hmm.. daca as gasi una de asta care isi arunca bebelul, eu as condamna-o la moarte. de ce sa il arunce??
cred ca daca ar vedea exemplu asta, ar mai scadea numarul cazurilor de acest gen. nu sunt de acord nici cu avortul.. dar decat sa il arunci dupa aia??
unde am ajuns, mai mama? sunt oameni sau caini? si cainii isi tin copiii in jurul lor pana mai cresc..
poate o sa am si eu bb candva...
Chatonel: amuzanta chestia cu 'bunica'.. dar in acelasi timp si adevarata. tinerii de azi nu mai ies cu parintii in oras.. se jeneaza daca vin la scoala la ei.. si eu le zic parintilor batranu / batrana. da-ti seama?
va pup si sper ca nu v-ati suparat pe mien..