Mamici de Arad...?(12)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
[br
Clau,eu n-am fost cu cortul niciodata.Sa stii ca acolo unde mergem noi la munte vin foarte multi tineri cu corturile.
Alina
Noua ne place foarte mult cu cortul, dar acum ca s-a marit familionul trebuie neaparat sa ne luam cort de ala de familie, doar ca secretul e sa fie usor, ca altfel ii rupe spatele la Claudiu...Eu intotdeauna car hainele si Clau cara mancarea, de fapt tot ce e mai greu...Sunt cele mai ieftine excursii astea cu cortul si sunt si faine...am fost in locuri in care nu ai acces decat cu picioarele si nu exista nici un loc de cazare ecat cortul...am fost in multe locuri frumoase si destul de salbatice...Nebunie mare...Uite de aceea imi place mie atat de mult RO asta!!! Pentru frumusetiile ei naturale!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
alina33 spune:
Mei,eu ce sa mai zic...Gabi tu n-ai voie sa invidiezi!Si tu pleci la mare!Lasa toata invidia,noua,mie si la Clau.Noi trebuie sa ca stam acas.
Clau ,tu nu esti normala sa ii dai la prunc suculet din asta cu seminte mici!!!!!!
Eu ieri era sa pic jos cind am ajuns acas de la plimbare.Creca ma urmarea insolatia da am baut un litru de suc si am dormit cu Dragos 1 ora si mi-a mai trecut.Bineinteles ca el s-a mai culcat o ora ,numai mi-a dat mie desteptarea.E asa de fain sa dormi linga pitici!!!!Sa il simti linga tine,pacat ca nu stau intr-un loc sa poti sa il tii in brate.Da las ca o sa creasca si sta el linistit,sper.Asa as pleca si eu un picut...da poate la sf lunii mergem la Plescuta la mosie
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Claudelu spune:
Salutica la voi!!!
N-am avut nivi o problema cu Raul, vad ca nu a patit nimic ca a baut suculet de zmeura, dar sigur n-am sa-i mai dau pentru ca am fost destul de stresata ieri...Alina33, pai sa sti ca chiar n-am fost normala sa-i dau suculet de ala, cu toate ca am fost foarte atenta sa nu aiba nici o semintaNu mai fac prosti, PROMIT!!!!
Lasati mai fetelor ca si noi vom pleca la tara!! Sic!!!...S-ar putea ca saptamana viitoare sau cealalta....ne-am saturat la bloc
Alina M, Calin n-a facut poze cu telefonul lui???Eu abia astept sa vad pozele
Alina33 ai mare grija de tine, bine ca nu a fost mai rau...si eu sunt predispusa la insolatie...daca stau la soare mai mult decat e nevoie sigur ma aleg cu o insolatie frumoasa
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Iarasi sunt in Arad pentru 2 ore, dupa care ne intoarcem la Craiva. Ieri am fost la Cluj la control. Alesio e bine, creste si bocane in burtica, singura problemuta e ca nu s-a intors cu caputul in jos......dar sper s-o faca de acum.
Eu...tot cu contractii din ce in ce mai dureroase, cu dureri de oase......stiti si voi cum e.In rest dr. mi-a zis sa ma odihnesc cat mai mult posibil, in pat!Si mi-a dat in continuare No-Spa pentru contractii....si speram cu totii ca bb mic nu va veni mai repede decat trebuie, ca se pare ca asta e pericolul de acum..
Deci asteptam sa vedem ce va fi!
Am vazut ca v-ati intalnit....ce rau imi pare ca eu nu am putut veni sa va cunosc...sper sa fiu in stare sa vin sa ma intalnesc cu voi pana nu nasc.
Oricum din oct ne mutam in Arad, ne-am gasit un apart unde vom sta in chirie, prin Vlaicu(inca nu l-am vazut), asa ca tot o sa ne cunoastem noi odata si-o data!
Va mai tin la curent cu ce se mai intampla cu noi....
Pupici, Ioana si Alesio mic(32 sapt si 1 zi)
http://photos.yahoo.com/pufymic
tanja spune:
Buna fetelor ,
Azi i-am trimis um sms lui Anto din partea voastra si va multumeste mult ,cam in 30 de minute o voi suna si dupa ce vorbesc cu ea va voi scrie sa va spun ce este cu ea.
Va pup si va urez o zi placuta in continuare.
Claudelu spune:
Ioana, ma bucur ca sunteti bine...in ceea ce priveste faptul ca Alesio nu s-a intors inca nu cred ca trebuie sa-ti faci prea mari griji...eu imi amintesc ca era otipa cu care vesnic ma intalneam la consultatii si nici la ea nu se intorsese bb-le, dar imi amintesc ca a spus medicul sa nu-si faca griji ca pana in sapt.40 are tot timpul din lume sa se intoarca...Sper din suflet sa ne vedem si cu tine...sa stii ca a fost chiar foarte bine la intalnire...era fain sa avem si o burtica printre noi...las' data viitoare!!!
Tanja multumim frumos ca ne tii la curent cu starea lu' Anto!!!O asteptam cat mai curand printre noi!!!
Fetelor, ce vreme cacacioasa ii afara...acuma ploua, peste 5 min ii soare
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
tanja spune:
Buna fetelor,
Azi am vorbit cu Anto si este bine,dar va va relata ea mai bine care a fost problema atunci cand va intra pe forum.Azi a vrut sa intre pe forum dar si-a uitat parola si poate sa se logeze.Dar spera sa intre cat mai repede.
Eu va pup pe toate si va urez o seara placuta.
Claudelu spune:
Tanja, multumim mult!!!!
Fetelor pe unde umblati???
Alina te pregatesti intens???In ce statiune mergeti???
Gabi, voi cand plecati si unde???
Ce de intrebari am pus
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
alinamoro spune:
Va salut fetelor!
Eu sunt in febra pregatirilor de concediu,bagaje,haine de spalat,calcat....
Clau,noi mergem la Eforie Nord.
Unde mergeti la tara,la Bihor?
Tanja iti multumim tare mult ca ne-ai spus despre Anto.O asteptam sa ne scrie cat mai curand.
Ioana ma bucur ca esti bine si bb la fel.Iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere usoara,nu se stie,poate vine bb mai repede.
Alina
alinamoro spune:
Fetelor,Calin a facut ceva poze cu telefonul,dar nu prea au iesit bine,am pus doar 5 care sunt cat de cat bine.El si-a schimbat telefonul si asta care-l are acum nu face poze asa fain.A facut multe poze din departare si nu au iesit bine.
Le puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/album/171950040fSfocO
Alina