Cum copiez pe CD-R
Vreau sa copiez un joc din PC. Am nevoie se un anumit soft. Am incercat nu vede cd in CD-RW
nerci
Raspunsuri
marius spune:
Da iti trebuie un soft instalat pe PC unul foarte utilizat este Nero.
Marius (www.desprecopii.com)
xenocid spune:
daca ai windows XP poti sa copiezi pe CD-R ca pe orice hard-disk, discheta, cu copy&paste, drag&drop etc.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
marius spune:
quote:
Originally posted by xenocid
daca ai windows XP poti sa copiezi pe CD-R ca pe orice hard-disk, discheta, cu copy&paste, drag&drop etc.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
UIte asta nu stiam dar am incercat si am o observatie, sub alte aplicatii decat W.Explorer nu sunt vizibile aceste copy&paste. De exemplu pt Windows Commmander s.a.m.d. Sa fie un "fel" de copiere mai...altfel? Inscriererea a fost mult prea rapida (aproape instant)...ceea ce m-a pus pe ganduri.
Marius (www.desprecopii.com)
m34 spune:
Cela mai multe jocuri NU se pot copia fisier cu fisier, ca discurile obisnuite. La unele mai merge daca setezi macar aceeasi eticheta la CD (Label).
Iti recomand Nero si procedezi astfel:
- alege unitatea de scriere Image sau asa ceva (cealalta decat unitatea ta), astfel va scrie pe HDD
- copiaza discul pe HDD (Copy Image) in formatul .nrg
- seteaza unitatea de scriere CD-RW pe care il ai
- deschide fisierul anterior .nrg (eventual dai click pe el si se deschide cu Nero) si scri noul CD.
Daca nu te descurci, scrie-mi un PM si iti mai povestesc.
Succes !
criistian spune:
quote:
Initial creeata de roxanam
Vreau sa copiez un joc din PC. Am nevoie se un anumit soft. Am incercat nu vede cd in CD-RW
nerci
Daca vrei sa copii ce un cd ...primul lucru vezi daca fisierul incape pe un cd...adica daca are 700 de Mg sau mai putin ca daca are mai mult nu incape pe un cd....apoi instaleaza in calculator nero...si gata in scrii...see ya
m34 spune:
Am intalnit un joc pe CD care avea dimensiunea declarata a unui fisier de cativa Gb ! Evident ca nu avea cum sa incapa asa ceva pe un CD, era doar o metoda de protectie pentru a nu copia fisier cu fisier. Merge numai copierea disc-disc sau imagine cu Nero sau alt program. Atentie la copyright !