Nastere pe cale naturala dupa o cezariana
Buna mamicilor
Vreau sa va intreb daca este cineva care a nascut natural dupa o cezariana..? Eu am nascut prin cezariana,am o fetita de un an jumate si imi doresc inca un copil dar imi este groaza de inca o cezariana.Imi este groaza si de nastere pe cale naturala,imi este frica de o ruptura de uter.
O zi buna tuturor!
Raspunsuri
crism spune:
Sigur ca este posibil. Eu am o prietena care a nascut la 15 luni dupa cezariana cu gemeni tot prin cezariana, iar apoi la 18 luni dupa a doua cezariana a nascut din nou natural. Acuma a nascut din nou al 5-lea tot natural. Asa ca se poate. Sper sa gasesti un dr bun care sa te ajute, multi nu vor, dar in umila mea opinie multi gresesc. Succes mult! 
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.
Sabina spune:
In Romania n-au aparatura de monitorizare a uterului, asta e problema.Asa mi-a zis doctorul Badiu.
Sabina & Sofia Galagia
gabrianah spune:
si eu am aici o prietena care a nascut primul copil la 31 de ani cu cezariana, si urmatorii 2 natural ( dupa 2 ani, resp. 4) . A zis ca incearca natural, si daca nu merge, oricum ii fac cezariana. Si a mers!
mult succes orice ai alege!
ana
frosa spune:
Doctorul meu mi/a spus ca se poate, eu am o cezariana si urmeaza sa nasc peste o luna jumate. Au trecut trei ani de la prima operatie, dar eu nu vreau pt ca vreau sa/mi leg trompele.
Oricum trebuie sa ai un doctor bun si deschis.
Maria2 spune:
Buna,eu am nascut primul copil cu cezariana -diagnosticul fiind disproportia intre bazinul meu si capul bebelusului si lipsa dilatatiei adica dupa 4 ore de travaliu aveam doar 2-dilatatie) la Bucuresti la Spit Municipal, iar aici am nascut urmatorii 2 copii normal, al doilea cu anestezie peridurala pentru ca a durat destul de mult perioada de dilatatie iar al 3 lea l-am nascut normal si fara anestezie pentru ca am refuzat-o. Deci se poate, insa trebuie un medic foarte serios care sa stea tot timpul langa tine sa urmareasca nasterea.
mp
Sabina spune:
quote:
Originally posted by frosa
Doctorul meu mi/a spus ca se poate, eu am o cezariana si urmeaza sa nasc peste o luna jumate. Au trecut trei ani de la prima operatie, dar eu nu vreau pt ca vreau sa/mi leg trompele.
Oricum trebuie sa ai un doctor bun si deschis.
Ce medic ai tu???
Sarcina usoara in continuare si o nastere usoara cu bebe sanatos!
Sabina & Sofia Galagia
frosa spune:
Vad ca Maria2 tot la Municipal a nascut natural dupa cezariana.Dr Badea de la Municipal este cel care se ocupa de mine si am incredere in el.
Andruska spune:
Si eu am dorit sa nasc natural a doua oara insa din pacate nu s-a putut. Dr Badea a spus ca vazand si facand !!!
Matei insa a fost f mare (4,250kg si 53,5cm) si cu toate ca am avut dilatatie 5 cand m-au operat mai bine ca au facut-o ptr ca el ma apasa pe cicatricea cea veche si riscam sa mi se rupa uterul.
Oricum a fost mult mai bine la al doilea, si cu operatia si cu copilul si cu moralul si cu TOT.
Fruntea sus si nastere usoara cu un bb sanatos si o mamica la fel de sanatoasa 
Andra
lui
Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si
Matei Daniel (6 februarie 2004) 
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
picea spune:
Eu am nascut acum cinci luni si as vrea sa-l nasc normal pe al doilea. Doctorul mi-a zis la fel ca, daca nu sunt alte probleme, pot sa nasc normal linistita. Mi-a zis ca peste doua luni pot sa raman gravida daca vreau, desi mie mi se pare ca a trecut cam putin timp de la prima operatie. Aveti idee cam cat ar trebui sa mai astept? Vad ca parerile sunt impartite. Daca ar fi dupa mine si maine m-as baga, dar nu decid numai eu.