Jocuri cu carte (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 15
joe spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Cel mai iubit dintre paminteni???
DA! DA! DA!
Vedeti ca stiati?
dar am observat ceva - si aici si la topicul cu filmele - cnteaza foarte mult perceptia celui care pune "ghicitoarea" - si eu deja mi-am facut o lista si de carti si de filme - pe care desi le citisem/vazusem - nu sesizasem aspectul hotarator in "sarada"!
Minunata diversitate!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by joe
si aici si la topicul cu filmele - cnteaza foarte mult perceptia celui care pune "ghicitoarea" - si eu deja mi-am facut o lista si de carti si de filme - pe care desi le citisem/vazusem - nu sesizasem aspectul hotarator in "sarada"!
Minunata diversitate!
Perfect de acord!!! Eu de exemplu nu-mi mai aminteam faza cu porcul si mi se parea ca asta e esential in sarada. In schimb aveam ceva pitici pe creier cu "ordinea clipelor" . Bun, si acum urmatoarea carte:
Este un barbat mic de statura si tine un jurnal. Stie totul, vede totul, iar cei din jur il considera inocent ca un copil. El este, insa, inuman.
joe spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by joe
si aici si la topicul cu filmele - cnteaza foarte mult perceptia celui care pune "ghicitoarea" - si eu deja mi-am facut o lista si de carti si de filme - pe care desi le citisem/vazusem - nu sesizasem aspectul hotarator in "sarada"!
Minunata diversitate!
Perfect de acord!!! Eu de exemplu nu-mi mai aminteam faza cu porcul si mi se parea ca asta e esential in sarada. In schimb aveam ceva pitici pe creier cu "ordinea clipelor" . Bun, si acum urmatoarea carte:
Este un barbat mic de statura si tine un jurnal. Stie totul, vede totul, iar cei din jur il considera inocent ca un copil. El este, insa, inuman.
Piticul de un nordic ceva - cu nume pe care nu il pot reda?
lilanda spune:
Da, joe . Este vorba de "Piticul" suedezului Par Lagerkvist. (Cartea a aparut, anul trecut, la Humanitas si este cea mai socanta carte scrisa la persoana I).
joe spune:
Acum ghicitoarea:
un grup de copii ajung sa naufragieze pe o insula pustie, fara nici un adult printre ei - deci sunt nevoiti sa se descurce singuri-singurei. Si nu numai atat...