Bebelusi de Aug - Sept 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am atat de multa durere in suflet, nu doar durere, pur si simplu e greu sa descriu... Am o finuta care s-a nascut cu hidrocefalie. Parintii au facut tot ce le-a stat in putere sa o ajute. Are cinci ani si jumatate, e un copil superb, f.f.f inteligenta, cu un vocabular mult peste varsta ei, citeste de la 4 ani si mai nou de 1 an merge singurica. Uitandu-te la ea nu poti spune ca ar avea sau ar fi avut vreun defect...
Imediat dupa nastere i s-a pus un dren si lichidul in exces din cutia craniana se metaboliza scurgandu-se in burtica. Ei bine, drenul ala a fost schimbat de cateva ori... Cea mai mica infectie, raceala duce la infundarea drenului cu urmarile cele mai grave posibil...

Ei bine, cand am crezut ca totul va fi bine... s-a infundat drenul iar. Copilul e la Bucuresti acum in stare grava. A iesit din operatie ieri, dar toti avem inima mica si indurerata... nu stiu ce as putea face pentru ea si parintii ei. Sa va rog sa va rugati pentru Toedora alaturi de noi. Are doar cinci ani si aproape jumatate!

..............

Iuliana, nu stiu cum dar de cate ori mi s-a parut mie ca ceva nu era in ordine cu copilul si m-am dus la dr. a fost f.bine.
Daca asa crezi tu ca e bine, du-te, nu sta! Mai bine sa nu fie nimic decat sa iti para rau mai tarziu ca nu ai luat masuri din timp. Sanatate multa si noroc!
In alta ordine de idei, Emma e o printesa superba minunata.

......................
[quote]Originally posted by Rodica P


Am pus si poze noi si va invitam sa le vedeti si sa va dati cu parerea ca aseara cineva mi-a confundat baiatul cu o fetita (nu ca ar fi prima data).
Chiar daca mi-am dorit fetita nu ma simt bine sa creada lumea ca baiatul meu e fetita!

[\quote]

Rodica baiatul tau e superb si nu cred ca trebuie sa te deranjeze daca cineva spune ca ar putea fi fetita! Si mie mi se spune despre Alex la fel, dar nu ma deranjeaza. Bine ca e sanatos si frumos, mai tarziu o sa le arate ei ce barbati adevarati sunt!

Carmen
http://community.webshots.com/user/la_carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Doamne, saraca fetita! Chiar am vazut zilele trecute un documentar despre copiii cu hidrocefalie si am aflat care sunt problemele cu acest sunt care trebuie schimbat perodic. Eu am avut insa o eleva (pe vremea cand lucram in invatamant) cu hidrocefalie si acum are 20 de ani si este bine mersi. O sa ma rog pentru Teodora sa ii fie bine si sa dea Dumnezeu sa aiba parte de mai mult noroc de acum inainte.

Pupam degetelul taiat al Mirunei, dar intre noi fie vorba, fetelor, problemele de abia acum incep. Sa vedeti voi peste vreo 2 luni ce o sa vorbim noi de cucuie, buzite sparte, taieturi si vanatai!

Mai pupam si sarbatoritii saptamanii si va invitam sa vedeti ceva poze noi in albumelul nostru!


Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ma bucur, Roisin, ca ti-am facut curaj sa o tunzi pe Mirunica. Eu o vroiam chiar cheala, dar daca nu am avut noroc, ce sa fac? Pupam si noi degetelul taiat.

La noi nu sint decit 4 mese. Dimineata pe la 7 cind o prind ca doarme si ii pun biberonul in gurita ca altfel nu mai pup sa bea lapte toata ziua. Apoi dupa 4-5 ore fructe cu brinzica si iaurt si un picut de cereale. Dupa-amiaza, carnta/ou/legume sau paste cu sosulet, pilaf (dupa borsuri si supe nu se p[rea omoara)/un iaurt/suc de mere,pere (cu lingurita ca nu vrea altfel). Seara lapte cu cereale si fructe.

Sa va spun si despre ultimele realizari ale mindrei mele: isi da cu minuta (de fapt nu cu palma, ci cu incheietura miinii) la gura si cinta (ca si cum i-as da eu cu palma peste gurita si ea cinta). Hai, ca m-am prostit, ca nu stiu cum sa explic. Ieri ii lasasem o cana de plastic pe jos (asta dupa ce s-a jucat vreo juma de ora cu niste cuburi de gheata intr-un castronel si tot se chinuia sa le prinda:)) si numai ca vad ca o duce la gurita (ea care nu vrea sa manince sau sa bea singurica). Iau paharul ei de apa, ii pun minutele pe el si sa vedeti ce incintata era si cum bea fata mea singura. Azi dimineata mi-am luat castronul cu cereale si am venit la calc si i-am dat si fetei citeva sa se joaca. A dus la gura, au vazut ca sint dulci si a inceput fata sa manince singura. Am ramas tablou. Asa toate deodata....:)

Eu tot o sa ma duc la dr ca sa mi linistesc eu creierii...cind merge desculta nu se vede, dar daca ii pun papucei se observa, adica observ eu ca stiuq care e treaba.

De cind merge Emma in picioruse am slabit un kil juma din cauza agitatiei la care ma supune. Lasa ca e bine, numai ca seara cad frinta si imi doresc si eu un pic de timp sa fac o baie adevarata in cada, sa imi fac unghiile. Pina acum (ca m-am rugat la tati 2 saptamini sa dea patul mai jos ca Emma mai mai ca il escalada si nu puteam s ao las singura sa adoarma in pat) a trebuit sa o adorm eu si ieri am avut parte de niste urlete fenomenale cind am vrut sa o las ingura in patut.

Am pus un gardut la bucatarie ca sa nu mai treca Emma, ca tare mi-e frica sa nu dea cu capul de colturile dulapurilor si tare ii mai place acolo ca e linoleum si nu covor si banuiesc ca ii place sa ilsimta sub picioare. Ei, nu va spun ca exact acolo vrea...la gardut...eu ii zic NU, ea se uita la mine, ride si isi ridica picioarele pe gardut. O iau de acolo, face ce face si se reintoarce. Ce mai, adevarat exercitiu fizic pentru mine.

Craluca, ai dreptate, eu mor de frica, dar asta e. Cind cade Emma eu nu sar imediat (am vazut ca se uita imediat si daca imi citeste ingrijorare pe fata incepe sa plinga), ci ii zic bravooo:)). O ridic si merge mai departe. Ieri la Tv aplaudau unii si aplauda si Emma. Raluca...ce s-a mai schimbat Ioana...e o adevarata d-ra:).

Dana_ene, hai nu ma pacali ca seamana Emma cu mine, ca toata lumea imi zice ca e leita ta-su si el ce se mai umfla in pene. Ieri cind a venit de la servici, am trimis-o pe Emma la usa sa il intimpine (ce a mai asteptat el momentul asta...de cind am nascut) si sa vedeti ce bucurie pe copchilul asta cind il vede:)). Dar ce bucurie pe ta-su cind vede reactia ei, unde inainte era asa de suparat ca nu trage Emma la el...si acum il si mai striga ta-ta ta-ta....de 5000 de ori.

Carmen, imi pare tare rau de finuta ta...sa dea Domnul sa se rezolve ceva la Bucuresti.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mai, Iuliana, m-am uitat iarasi la pozele voastre. Le-am studiat, ca detectivu' !
Am decretat: EMMA SEAMANA CU TINE !!!!!!!!!!! Pai, are exact zambetul tau, nasul tau, si altceva !
---------------

Carmen, m-am cutremurat dupa ce ne-ai povestit de finutza ta. Sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa o ajute pe ea si pe parintii ei . Multa sanatate Teodorei !
---------------

Hei, Cristina ! ...
Se pare ca sunt ocupati...
---------------

Fetelor, peste o ora si-un pic am examen.
Sa-mi tineti pumnii !!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Bafta, dana!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:


http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

In sfarsit m-am invrednicit si am facut album de poze copchilului! Iata poze de la mare!
Iuliano, uita-te cu atentie la aia cu mine in costum de baie ca sa iti satisfaci curiozitatea , ai?
Iata fetelor, micul dracusor care ne-a mancat zilele timp de o saptamana in asa zisul concediu!

va pupez si urez uichend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

aha, anny, deci el este dl. Sergiu! sa stii ca si noi avem pisicnuta exact ca a voastra dar de ce tineai copilul pe uscat in ea? dracusorul tau este foarte frumusel si nostim iar poza cu tine in costum de baie o sa ma fac ca nu am vazut-o!!!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Iata ca tocmai ne-am intors de la mare, abia am reusit sa despachetez o parte din bagaje, mai am inca o groaza de treaba.
Incredibil, dar puiul a fost foarte cuminte, a mai urlacit un pic pe ici pe colo, dar per ansamblu s-a comportat bine de tot. A inceput sa pape si bine si lapte si legume si paine cu unt, gustarele, o gramada, sper sa-l tina!
Sa-mi imi trag si eu sufletul ca sa apuc sa va citesc, parca v-am spus sa o lasati mai moale, dar nu m-ati ascultat
Pupam toti sarbatoritii pe care i-am ratat! La multi ani!
Revin cu amanunte!


Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Etete, numai atitea poze, Anutzo? Pai, tu iti rizi de noi. Dar pozele alea topless de ce nu le arati? Sa nu spui ca ti-e rushini ca nu te cred. Si apoi, eu stiu ca Sergiulica e copil cumionte. Pai, cum sa nu faca scandal kupilu'...el vedea apa in mare si tu il tineai cu piscina goala...halal:))

Oana_noemi, eu le-am zis la fete sa nu mai scrie ca ai sa ne dai bobirnace cind vii, dar nu m-au ascultat:). Sa iti fie de bine distractiunea. Deci, Blajinul nu s-a dezmintit. Mai mai mai, cum ziceti voi ca aveti cupii obraznici:)).

Hai, cine mai zice ca Emma seamana cu mine, ca sa ma umflu si eu in pene.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anny, zic si eu ca si Iuliana: DOAR ATAT ???????
Acum, ca ti-ai facut album, umple-l cu poze , hai ca asteptam cu sufletul la gura.
Din poze, zau ca nu pot sa cred ca Sergiulica n-a fost cumintel.
Cum, statea asa cuminte si-n piscinuta, si-n carucior, ba chiar facea nani ! Nu, nu pot sa cred ca n-a fost un ingeras ...

Oana_noemi, bine-ai revenit !
Da-ne vesti in detaliu: cum a fost Erik, cum v-ati distrat, ce program ati avut, ...?????

Raluca, mersi pentru incurajari !
Uf ! Bine ca a trecut. Eu zic c-am facut, vom vedea dupa ce primim rezultatele, adica peste vreo 2-3 saptamani.
O sa am o pauza de 2 saptamani si la curs, ca intra lectoritza in concediu, asa ca abia dupa 9 august mai merg la "scoala" .

Uraaaaa ! Oana e cu noi, acasa.
Am luat-o ceva mai devreme, dar din pacate nu am putut sa iesim cu ea la plimbare, fiindca a plouat.
A fost cam agitata pana a adormit, cred ca-i din cauza caldurii.
Am reusit sa ma uit nitzelus la ea in gurita si-am vazut un ditamai caninu' deja maricel, unul spart si vreo 4 masele super umflate si tari-tari ! Biata mea bebelina !


Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput