Spectacol cu 3rei sud est in Japonia
Raspunsuri
Irimell spune:
Ayumi, nici tu nu ai somn?...Mi-ar place si mie sa particip, dar sint muuult prea departe de voi. Ce pacat!!!
Pupici,
Irimell
Sorina-Alexa spune:
Eu nu ma innbunesc dupa 3trei sud est,insa daca ar veni in Japonia cred ca m-as duce la spectacol.
Ce ti-a trecut prin cap,cum vrei sa-i chemi aici?
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
mrfantoma spune:
Ce rai sunt unii oamenii . Cu ce au gresit fata de tine , de ai dori sai bati?!!Ninja , sa inteleg caci asta te caracterizeaza : "bataia"...........frumoasa impresie.
mrfantoma spune:
Ninja , nu ma mira atitudinea ta fata de un gen de muzica , caracteristic celor care inca nu sau trezit la realitate (maturitate ,diplomatie ....etc).Romania inca este in faza de somnolenta din cauza unora ca tine ....care au o pozitie radical.Nu vreau sa te supar cu ceva , dar , fiind nou pe aici prima impresie imi ramane tiparita in minte pentru totdeauna.
MLDiana spune:
[quote]Originally posted by Ninja
... Rockerii nu sar la bataie .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
.Nu deloc.
Lidia ,Tiara si David D.
sora2001 spune:
quote:Cand esti tanar si inocent ?...DAaaaa!.... poate aveam ceva in comun...(nu jegu') sau poate era singura motivatie care......hai ca vorbesc prea mult.Ninja, pa-tunci imi placea si Metalica...Si intra-adevar sareau si la bataie,.....rockreii niciodata nu au fost intelesi de oameni.Ayumi ,daca am avea parte de un concert in Tokyo,eu vin,
Originally posted by Tiara
[quote]Originally posted by sora2001
-Da!Ayumi,est-o idee buna,pai pe vremrile astea haotice,asculti orice....Tiara apropo de rock,cind eram tinaran si inocenta,eram in fiecare simbata in rocko-teca,dar nu dupa muzica ...ci dupa...-rii,care nu-si spalau parul si hainele cu lunile....putea de tasnea..
Ema si Richard-Sora
[/quote
Cum adica erai dupa rockeri nespalati?tie iti plac nespalatii?
Lidia ,Tiara si David D.
Ema si Richard-Sora