Bebelusi de ian-feb 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Darael, in sfarsit va vede lumea la fata si pe voi!!! Pai sunteti frumosi mai!!!!! Si micuta e o grasunica si o frumoasa!!!!
Am aparut si noi pe o pagina!!! http://reclama
Andra, tu l-ai bagat pe Matei in apa la mare??
Eu ziceam ca fac treaba si numai pe net am stat pana acum!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Gabi bafta multa cu casutza...sa gasiti ceva care sa va placa din toate pdv (cu toate ca este cam greu dar noi speram ).

Matei este bine - a papat si supitza la pranz iar dupa amiaza a ras 150ml lapte. Acum seara a papat si tzitzi si cam 110 ml lapte cu cereale. Sa vedem cand ma trompetzeste.

Monica - distractie placuta si sa aveti vreme buna .

Anita- eu stiam de chestia cu alaptatul/papa in pozitie culcata - adica NU ESTE VOIE - insa nu m-am gandit sa spun ca stiam ca mai toata lumea le da sa pape in scaunele. Sanatate multa Rachellei si o de la Matei ptr ea.

DARAEL- ce fetitza expresiva ai !!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea toata viatza !!!

A nascut prietena mea, o fetitza DARIA - 3,500kg si 52 cm. Taica'su spune ca etse punkista atata par are pe cap. Sper sa ma pot duce si eu sa le vad luni la spital.

Va pup ca fug si eu la nani ca sunt rupta si mai ales cu spatele

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Rachela Alexia !

Darel,sa-ti traiasca ingerasul,scumpica foc!! Am tras cu ochiul si am vazut ca patutul il ai cu gratar.Nu-si prinde piciorusele mMaria in el? Ca Bibi tot timpul isi sucea picioarele si mainile si a trebuit sa-i croiesc o aparatoare groasa.
monica, se pare ca o sa prindeti vreme buna la mare. Azi a fost super, dar apa in schimb e rece. Unde mergeti? Poate ne vedem cu bb-i.Tel.0722498519(tania)
Bibi raspunde cu hohote de ras la cucu-bau. Acum a cazut lata dupa un cucu-bau prelungit cu Anduta. Se joaca tare frumos cu Bibi. Si o iubeste la fel.....
Azi activitate la greu! Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca stau acasa si unele treburi le pot face si in timpul saptamanii.Azi am si spalat(bine masina!), am gatit, am cusut si facut ordine , iar bibi a fost afara cu Anduta(ce fata mare am!!!!!)
pupici si noapte buna!

Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani Rachella!!!

Darael...ce scumpa e cea mica...O putem peti???Ca tot ii spui tu lui Bubu ginerica...

Anda..felicitari si voua...sa il vada lume ape Albert dragalasul

Andra, multumim mult..dar as spune ca in proportie de 90% am gasit casa.uite aici o pozica si cum e compartimentata( da click pe imaginea casei ca sa vezi marita)http://www.marles.at/asteria1.php

Exista langa Viena un complex cu case (modele) unde te poti duce, vedea, pipai, tot ce vrei si ce nu vrei.Exista coordonatorid e proiecte, poti discuta cu cont5ructori, poti cere programare pentru a vedea modalitatile de construire a materialelor(pereti etc etc), si noi cam asta facem.Avantajul este ca luam cate o informatie de la o firma, inca una de la alta si vrem sa fim si noi smecheri ca in mod normal cel care face contractul final pt constructie isi trage parte buna.Si sa nu fim pusi in fata unor fapte deja implinite...intrebam si bagam la cutiute.Proiectul casa l-am vrea demarat anul ce vine, cel tarziu in 2 ani, depinde de finantare(o parte de bani ii luam imprumut de la banca) sau de un alt plan de-al nostru legat de-un business.Deh..visez si eu cu ochii deschisi, cu toate ca nu vom mai sta in Viena(terenurile pornesc de la 150.000 euro si ajung la cateva milioane)..si n-are rost sa ma coste terenul mai mult decat casa.Si cam asa

Fug si eu la nani acum ca i s-a terminat filmul lui Vio..noapte buna tuturor

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata

cam devreme pentru o zi de duminica, nu??
de la salata de vinete mincata aseara tirziu ni se trage. acu bem ceai de sunatoare

Anda, felicitari pentru mica vedeta. concediu placut, sa va bronzati frumos

Anita, sanatate multa dragalashei tale.

Babee, spor la cautat casute si la gasit. si noi visam la o casa ...

Andra, de ce nu e voi sa-i dai sa manince culcat?? pe o prietena de-a mea au invatat-o in maternitate sa hraneasca copilul stind lungiti amindoi. eu nu prea i-am data asa lui Matei ca adoarme rapid si nu mai papa bine.

DARAEL, bine ca v-am vazut la ochisori. pai se poate? asa mindrete de fata sa tii ascunsa??

Ovidiu se uita la istoria modei la tv si eu ma dau pe net

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

tuturor sarbatoritilor!

Darael, faine poze!

Monica, concediu placut si astept povestiri si sfaturi.

Anita, si eu stiam ca pozitia culcat nu e permisa pentru hranire. Eu nu ii dau in scaun pentru ca bibele nu il vrea acolo, insa o tin in brate la mine in fundulet.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Chinuiala mare cu fimea....nu vrea sa pape decat culcat...dar iam pus babetica intre ureche si gurita sa nu i se mai scurga lapticu....

Darael insfarsit va vedem si noi frumuseata de fata...
Anda ...felicitari!!!!
Babee si voi aveti niste scoruri la case ca si la noi.....bafta multa!!!!

Aseara mam chinuit 2 ore so adorm si nu am mai puso la ea in patut ca in 10 min sigur se trezea....asa ca am lasato cu noi in pat...va dati seama ca nu am dormit aproape deloc de frica sa nu ma intorc peste ea.....si pe la 6 dim cine ctrede-ti ca ma tragea de par de mama-focului ....dupa ce sa plictisit de mine sa dus la tasu si a inceput sa-l traga de nas


Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi ani !!! tuturor sarbatoritilor !!!!


Rachella ptr ieri !!!


Azi noapte Matei s-a trezit pe la 3,00 - l-am pacalit cu suzeta, pe la 04,00 cu apa si la 06,15 s-a trezit si papa. S-a mai trezit pe la 08,30 si pana la 10,00 ne-am mai jucat dupa care a papat fructele si am iesit afara. Am fost la biserica (unde am facut nani) si l-am pasat lui mamaia ca noi am fost sa ducem niste prieteni la aeroport.

Ptr ca am trecut putin peste ora de masa de pranz, Matei era super infometat si...surpriza a fost ca a deschis guritza cand vedea linguritza si uite asa am papat noi tot piureul de legume si am baut si 100ml de supa si tzitzi desert.

Sunt f fericita si sper sa il tina . Acum am pus sa ii fac supitza ptr maine, ca de maine sunt singurica cu amandoi si mi-e mai greu mai ales ca iesim afara dimineata si nu am cand sa i-o mai fac. I-am pus si putin ulei de masline si putin orez iar de miercuri ii fac si branzica de casa.

Ma duc si eu sa fac nani ca toti dorm numai eu ca....Anca....ma dau pe net .

Anca- mie mi-au spus in maternitate ca exista riscul sa i se scurga lichid in ureche si sa faca infectie . Cum te mai simti dupa salata de vinete?

Fetitza dnei care a stat cu mine in salon la maternitate a contactat un virus care se ia din aer si se manifesta prin niste bubitze care apar pe pielicica - asa ca o spuzeala. Voi ati mai auzit de asa ceva?

Pupici

Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am intrat special ca sa spunem
La multi ani la sarbatoriti

sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii



Andra, acum sintem bine. am baut un ceai de sunatoare pe la 6 dimineata

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!

Va multumesc pentru aprecierile aduse pozelor Arturicilor!

Oau, ce de plimbareti pe aici! Si noi am fost la parintii mei toata ziua.
Philip nu se mai opreste din DADADADADA si TATATATATA, Yann a mers de-a busilea, de-adevaratelea (deci nu taras) cativa pasi!!!

Cadourile pt ziua mea au inceput sa apara. Si cum am aruncat zvonul (Hi Hi Hi) ca nu vreau nimic pt mine ci pt Arturici, primul cadou primit a fost pt Art: cate o bratara de aur super fina, cu placuta cu numele fiecaruia. ()
Adlemi
Ne bucuram ca ne-am vazut si multumim pentru TOT!

Tania,
Am doi baieti cuminti! In timpul zilei, cat eu sunt la serviciu se ocupa de ei 2 bone. In rest eu. Nu stiu cum e cu unul, asa ca mie mi se pare atat de natural totul.

Andra
- Pernute eu nu le pun in carucior.
- Pana pe la 6 luni, bebeul nu este pregatit enzimatic sa digere glutenul . Deci eu le dau numai fara gluten. Inclusiv borcanelele le caut pe cele fara gluten.
- Despre iaurt, eu le dau 200g la o masa.
- La masa, inca de la inceput, mi-am impus sa nu le vorbesc, iar cand ajungem la lingurita in nici un caz sa nu folosesc vreun stimul. Am transmis destul de ferm si bonelor. Pana acum vad ca este ok si papa. A, si mai am o regula: in momentul in care au refuzat mancarea, gata, ma opresc. Si ne mai „vedem” cu mancare la urmatoarea ora stabilita.

Roxana
- Ne pare rau ca nu am reusit sa ne vedem. Bafta multa la examene!
- Arturicii stau in fundulet la 90 de grade. Acum mai vor sa stea semi-culcati (ei culcati nu au stat niciodata in carut) doar cand dorm. In rest e jale daca nu ii ridic. Yann chiar se ridica singur in fund.

Ane
Problema nu este ca ii curge lapte din exterior in interor ci sa se scurge lapte din gura in ureche interna (scuze, nu stiu sa explic exact cum).

Darael
Frumoasa fata ai!! Chiar asa, o tineai ascunsa!!


Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput