Cum vi se pare viata in Japonia? (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Irimell spune:
Fetelor, ati mai primit cumva pachete din Romania? Eu as vrea sa ii rog pe ai mei sa imi trimita niste carti dar nu stiu daca se poate. Se schimbase legea si nu se putea, dar acum nu mai stiu. Stie cineva?
Multumesc mult si numai bine,
Irimell
jojo spune:
Ayumi,nu-mi mai face pofta,ca se alege praful de cura mea de slabire
Eu nu ma apuc de facut sarmale,nu ca n-as putea,dar simbata,duminica,maninc sarmale facute de mamaasa ca m-am scos
eli spune:
Ayumi, si eu vreau sarmalute, Ce pofta mi-ai facut!
Am gasit, la biblioteca, filmul "Shogun" si nu am rezistat ispitei de a nu-l lua sa-l vad, cu toate ca nu am terminat cartea. Mi s-a parut "subtirel" tare, era si cazul, ca are doar 2 ore, pe cand cartea... Poate daca nu as fi citit deloc cartea, vizionare lui m-ar fi incantat mai mult.
Sorina-Alexa spune:
Buna, dragelor!
Si mie mi-ai facut pofta de sarmale,AyumiArunca una si pe aiciOricum ,esti foarte curajoasa,pe caldura asta eu nu ma incumet sa stau in bucatarie prea mult.
De azi,timp de trei zile,in Kumagaya sunt matsuri,abia astept sa merg si eu,si sa pap bunatati. Se duce naibii dieta mea,la fel ca si Jojo,si eu am inceput dieta....si fac gimnastica de zor
Jojo,iubita,iti doresc distractie frumoasa in tara,sa ai parte de clipe minunate alaturi de familia ta!
Irimell,ce mai faci??
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Sorina-Alexa spune:
Am si eu una bucata rugaminte :
Stie cineva, cum se ajunge din Tokyo/Ueno in Odaiba?Cu trenul vreau sa mergem dar n-am idee cum sa ajungem acolo.
Multumiri anticipate!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Irimell spune:
Ayumi, nu te supara ca insist cu cartile, dar au platit ai tai vama la ele sau numai taxa de expediere (pe kilogram)? Inainte era vreo 200.000 pe kg, dar acum nu mai stiu. Multumesc mult pentru informatii!!! Ai mincat o sarmaluta si pentru mine?
Sorina, incearca pe site-ul asta: http://www.japanhomesearch.com/travelexpert/te_main.asp
Daca scrii Ueno si apoi Odaiba iti da mai multe rute si mai multe preturi...cea mai ieftina era in jur de 500 de yeni si dura vreo 35 de minute, numai ca trebuie sa schimbi trenul...
Eu am cam lenevit zilele astea si acum ma trag de urechi ca am remuscari...hihi...Tu ce ai mai facut? Pe unde te-ai mai plimbat?
Jojo, distractie la maxim acasa si daca nu ne mai scrii din Romania sa stii ca o sa ne lipsesti...
Pupici la toata lumea,
Irimell
Irimell spune:
quote:
Originally posted by eli
Am gasit, la biblioteca, filmul "Shogun" si nu am rezistat ispitei de a nu-l lua sa-l vad, cu toate ca nu am terminat cartea. Mi s-a parut "subtirel" tare, era si cazul, ca are doar 2 ore, pe cand cartea... Poate daca nu as fi citit deloc cartea, vizionare lui m-ar fi incantat mai mult.
Eli, trebuie sa recunosc cu regret ca nu am citit nici cartea si nu am vazut nici filmul...Am citit altele de James Clavel dar asta mi-a scapat. Tu o citesti in romana, ti-ai adus-o de acasa? Cind ma mai duc acasa o sa o caut si eu sa mi-o cumpar, dar pana atunci...poftesc doar...
Lectura placuta in continuare,
Irimell