Cine va avea grija de noi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Andreea `ai ca poate gasim un azil in varfu` muntelui (da cum il urcam soro? - pe munte, nu pe azil )

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Imi place, sintetzi dulci de tot, o sa fie mare veselie la azil, dar spunetzi-mi si mie unde e muntele ?, ca azilul il gasesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am votat, cu inconstienta, nonsalanta si mandria (inca neinfranta) tipice varstei mele, inca neroasa de bufeurile menopauzei, osteoporoza, alzheimer si alte alea; este clar ca nu va fi asa, nu in romania zilelor noastre si zilelor ce vor urma, aidoma celor de le supravietuim... io o scotz singura la capat!

azile in romania? ca la americani? dream on!!!

bani de azil la americutza? cu salariile pe care le iau si pe care le voi avea.... poate nepotii sa se duca acolo!!!

dada, e clar, n-am facut copilu' ca sa ma creasca el... o sa-mi rupa inima cand o sa plece, iar eu cu un zambet plin de aceeasi mandrie (vezi mai sus, mandria n-o sa piara in veci!) o sa-i spun lasa mama, ma descurc io...

poate bani de o sinucidere decenta, curata, fara chinuri, fara anunt la proteveu la 17.00 si stiinta de a alege momentul cel mai bun, ca sa para moarte naturala si sa nu rusinez familia crestina...

cred ca e cazul sa ma opresc, ca incepe si mie sa-mi fie rusine de ce scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Eu am ales "sa am grija singura de mine".
Vreau ca in viata sa-mi construiesc o casa , sa ma realizez profesional ,sa am o casnicie fericita si daca toate astea se vor implini cu siguranta i-mi voi permite impreuna cu sotul o infirmiera care sa ne ingrijeasca!Stiu ca nu va fii cazul , dar asa ca forta majora!
Nu vreau sa traiesc viata copilului meu,asta e clar.El va avea viata lui,familia lui !!Asa cum noi o avem pe a noastra!


Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Am votat 'singura'...astaa pina nu ma diluez la cap!apoi, vaad eu, poate cu azilu'(daca se ezista atunci) sau facem cooperativa cu alti mosi si babe si punem de un popa prostu'...sau canasta ca la ce aantrenament facem de acum, sigur nu uitam ce e aia!:))
Doamne ajuta sa fim intregi la cap, ca restu vedem noi!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

In urma cu cativa ani am asistat la o scena tulburatoare. Unei batrane dintr-un sat ii murise nora - singura persoana din familie pe care se putea baza, ceilalti fiind numai barbati dintre cei insensibili. La inmormantare, o femeie o compatimeste: "Vai, tusa, cine mai are grija de mata?" Batrana o priveste curios si ii raspunde simplu: "Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaM spune:

quote:
Originally posted by carmenus

In urma cu cativa ani am asistat la o scena tulburatoare. Unei batrane dintr-un sat ii murise nora - singura persoana din familie pe care se putea baza, ceilalti fiind numai barbati dintre cei insensibili. La inmormantare, o femeie o compatimeste: "Vai, tusa, cine mai are grija de mata?" Batrana o priveste curios si ii raspunde simplu: "Dumnezeu."Bravo, mi-a mers la inima. Cred ca nu mai sunt prea multe de spus.
Si eu m-am gandit la ideea cu azilul, dar ?... nu stiu, in Romania, conditiile sunt foarte proaste cel putin in prezent plus ca nu esti primit in azil, daca nu ai pensie si daca nu faci donatie de apartament sau alte bunuri. Asta stiati ?
Eu mi-am facut asigurare de pensie privata sau suplimentara nu mai stiu exact denumirea, si sper sa-mi ajunga ca sa ma descurc, fara ca sa-mi stresz copilul cu ofurile mele, dar recunosc ca sper macar putin in ajutorul fici mele atunci cand nu voi mai putea.
Voi pe parintii vostrii i-ati trimite la azil ?
Eu pe ai mei nu. Depinde si de cum ne crestem copii ca sa-i avem sau nu alaturi macar din cand in cand sau in momente critice.
Corina & Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

fetelor hai sa ne facem un azil in varful muntelui sau sa-l cumparam pe cel de la timisul de sus. eu zic ca ar fi o investitie mai buna decat banii pe care ni-i ia statul ptr pensie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by oanaDo

Pana atunci poate se formeaza si in Ro azile de batrani cu conditii de trai decent, private, unde sa convietuim cu cei de varsta noastra nelezandu-i pe altii cu aspectele negative ale batranetii.


Oana

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Hai sa facem de acu' un azil "desprecopii.com" ca s-avem unde ne duce la batranete...ca tot copii vom fi si noi atunci...si invatati canasta cine nu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Sunteti...ca mine fetelor.
Mai in gluma mai in serios,nu e dornic nimeni de o batranete grea,dar vad ca aproape toate ati optat pt o institutie,la batranete.
Nici eu n-as putea sa-mi inchipui ca fiica mea sa-si lase serviciul sau sa-si neglijeze viata pt batranetea mea.
Acum suntem in strainatate.
Intr-o discutie ce am avut-o cu cei de aici pe tema asta cand am spus ca eu prefer sa stau la azil decat sa-mi pun fata sa faca sacrificii pt mine la batranete,astia s-au uitat la mine ca la oarece nebuna.
Au zis ca sunt deplasata si nu m-au crezut ca vorbesc serios.

Mergi la inceput