culoarea spermei
Raspunsuri - Pagina 2
doly spune:
mishi, nu-ti face probleme...supararea nu mi-a lasat loc de glume...n-am nimic cu tine..esti o dragutza , acum cand m-am mai linistit mi-am dat seama ca ai incercatsa fii dragutza...
despre unitatile de masura...depind de la laborator la laborator.Ideea este ca indiferent de unitatea de masura, prolactina mea are dublul valorii maximului....
dar eu tot nu stiu ce-i aia bicefali....
andrruzza spune:
Marius,
ce supriza sa te "vad" scriind si la aspirante! Ma bucur!
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
nicole74 spune:
Bicefali inseamna ca au doua capete!
Nu conteaza ca exista 5% cu 2 capete, daca formele normale sunt mai mari de 40%.
ana maria spune:
Si eu iti recomand o spermograma.
Cu prolactina se rezolva usor. Sunt si tratamente naturiste: mastodynon si tinctura de coada soricelului. Si nu intotdeauna inhiba ovulatia.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Oana_B spune:
Mishi, te rog ca pe viitor sa scrii cu litere normale nu folosind litere de tipar.
http://www.desprecopii.com/forum/rules.asp - punctul 10 din regulament plus ca e foarte obositor de citit in modul asta.
Oana_B
anis spune:
papadie esti mortala.......
Ce face bebita?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
doly spune:
si daca din aia 5 % se prinde unul exista riscul conceperii unui bebitz cu malformatii? Sau nu exista posibilitatea conceperii cu un astfel de ? Oare cum e? Ca in rest , zgubiliticii sunt de nota 10(spermograma o zice, nu eu)...
Cat despre prolactina...cred ca ea e problema, ca in rest n-am nici una...si taaaaaaare imi doresc bebitz...si nuuuu vine....
Vreau recomandari de ginecolog si endocrinolog la Cluj!!!!!
marius spune:
Daca te-ai calma cred ca ti-ai da o sansa in plus, mult mai mult decat ideea de a prinde cum scrii tu un spermatozoid. Luciditatea si calmul sunt dupa mine mult mai optime decat obsesiile si ideile preconcepute.
Va doriti un bb? Ok. De cat timp incerci sa ramai insarcinata, si nu iese socoteala? Spermograma este ok deci un punct pozitiv. De acolo nu sunt probleme. Totusi revin cu intrebarea-de cat timp incercati <in conditii normale> si nu merge?
Si calmeaza-te in primul rand.
Marius (www.desprecopii.com)
nicole74 spune:
In primul rand, spermatozoizii anormali nu au cum sa strapunga ovulul. Daca vreunul cu defecte genetice reuseste, nu are cum sa reziste.
Cei cu 2 capete nu pot in nici un caz sa fecundeze.
In ceea ce priveste prolactina, aceasta se trateaza cu succes. Spre exemplu cu bromcriptina. Mergi la un endocrinolog. Si cum spune Marius: Nu mai fii disperata!
Stresul poate sa contribuie f. mult la sterilitate temporara.
doly spune:
de 2 ani, Marius....
am citit pe net despre mastodynon...ce stiti despre acest medicament?l-a folosit cineva?