Jocul cu filmele (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

lilanda, nu te supara!
eu am deschis pagina sa spun alt film, dar am cam ezitat. m-am gindit si m-am razgindit ...
in timpul asta tu ai scris, dar eu n-am vazut

asa-i ca nu te-ai suparat???

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

No'...cum, poci sa ma supar eu pentru atita lucru??? Si mai ales pe tine??? Si aproape sint convinsa c-ai vazut si minunatia de film de care vorbesc...hai sa mai spun ca actiunea filmului se petrece in Nigeria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Beeeeeeennnee...na' ca m-am enervat!!! Sa va zic acuma unul prooooost tare, cu un comandant de oaste american si cu o frumoasa (dar atit) care joaca rolul unei doftorese in jungla africana

o fi Tears of The Sun? cu Bruce Willis..

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Asta-i conchita...asa-i ca-i prost???

Mergi la inceput

prost de-ti dau lacrimile de nerfi, ashea e, lilanda :))

okay, deci fiica unui mare colectionar de arta incearca sa fure statueta lui Venus imprumutata de tatal ei unui muzeu pentru o expozitie. fiica a aflat ca statueta nu e originala, ci un fals sculptat de bunicul ei. ca sa o fure, inainte de expertiza muzeului, angajeaza un hot cu care se pupaceste la final intr-un frumos happy end.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by conchita

prost de-ti dau lacrimile de nerfi, ashea e, lilanda :))

okay, deci fiica unui mare colectionar de arta incearca sa fure statueta lui Venus imprumutata de tatal ei unui muzeu pentru o expozitie. fiica a aflat ca statueta nu e originala, ci un fals sculptat de bunicul ei. ca sa o fure, inainte de expertiza muzeului, angajeaza un hot cu care se pupaceste la final intr-un frumos happy end.

Authority Zero

Iubeeeesc filmul si actrita: Audrey Hepburn in "Cum sa furi un milion"...Ce l-as mai vedea inca o data!!!!

Pupici,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Conchita, oare e ceva de genul "Cum sa furi un milion"? Un film vechi? Zi-mi cu ce actori ca m-a lasat memoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hop si eu nu stiu cum am raspuns asa de repede :)).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irimell
Iubeeeesc filmul si actrita: Audrey Hepburn in "Cum sa furi un milion"...Ce l-as mai vedea inca o data!!!!

yeap, asta e, si eu l-as revedea mereu. sa imparti milionul cu roxana, totusi :)) deci e randul tau

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Roxana, sa imi zici unde sa iti trimit jumatatea de milion...

Si acum filmul: Un orasel linistit. Eroina noastra e ghicitoare in carti. Vise premonitorii. O fata este omorita si aruncata in lac. Un barbat este acuzat pe nedrept. Apoi un baiat incearca sa isi omoare tatal...Criminalul incearca sa o omoare pe eroina noastra. Pina la urma criminalul este prins.

O zi buna,
Irimell

Mergi la inceput