V-ati schimba cetatenia ?
Raspunsuri - Pagina 8
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by Eliana
Eu am fost sa-mi depun actele pentru cetatenie si cei de acolo mi-au spus clar ca dureaza in jur de un an de zile . De istoria Japoniei nu mi-au spus nimic in afara de faptul ca trebuie cel putin sa am cunostinte a limbii japoneze de nivelul 2 . Vreau sa-mi iau cetatenia japoneza pentru ca sotul meu este japonez , fetita mea la fel . Binenteles ca eu tot romanca ramin . Si aici nu poti avea dubla cetatenie .
Eliana ce inseamna ,cunostinte a le limbii nivel 2?
Lidia ,Tiara si David D.
sora2001 spune:
quote:Subsriu
Originally posted by Tiaraquote:
Originally posted by Eliana
Eu am fost sa-mi depun actele pentru cetatenie si cei de acolo mi-au spus clar ca dureaza in jur de un an de zile . De istoria Japoniei nu mi-au spus nimic in afara de faptul ca trebuie cel putin sa am cunostinte a limbii japoneze de nivelul 2 . Vreau sa-mi iau cetatenia japoneza pentru ca sotul meu este japonez , fetita mea la fel . Binenteles ca eu tot romanca ramin . Si aici nu poti avea dubla cetatenie .
Lidia ,Tiara si David D.
Ema si Richard-Sora
country girl spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
quote:Originally posted by sinzi_ana
Daca nasti pe mare am auzit ca copilul va deveni sirena!!! (daca e fata) daca e baiat....
In cazul ala devine siren...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans
Vasile Roaita?
sinzi_ana spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Ninja
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
quote:Originally posted by sinzi_ana
Daca nasti pe mare am auzit ca copilul va deveni sirena!!! (daca e fata) daca e baiat....
In cazul ala devine siren...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | Divide et impera! | March of the titans
Vasile Roaita?
Sau familia Simpson's????
Eliana spune:
Lidia ,Tiara si David D.
[/quote]
Nivelul 2 al limbii japoneze se rezuma la acele teste pe care le dau strainii si incep de la nivelul 4 , 3 , 2 , si 1 . Cred ca stii despre ce este vorba nu-i asa ?
Irimell spune:
Tiara, este vorba de Japanese Language Proficiency Test (JLPT). Uite si un site unde gasesti mai multe amanunte:
http://www.jees.or.jp/jlpt/en/index.htm
Numai bine,
Irimell
MLDiana spune:
HAi ca am inteles fetelor .O sa ma uit si pe link-ul dat de Irimel sa vad cit de bine satu la capitolul scris.Merci mult.
Lidia ,Tiara si David D.
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by vektros
Pai...de unde sa stie biata viitoare-mamica unde-i fabricat avionul? Daca se catara-ntr-un AirFrance colorat frumos si avionu-i...somalez?
http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2- 6 luni WOW