V-ati schimba cetatenia ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by Eliana

Eu am fost sa-mi depun actele pentru cetatenie si cei de acolo mi-au spus clar ca dureaza in jur de un an de zile . De istoria Japoniei nu mi-au spus nimic in afara de faptul ca trebuie cel putin sa am cunostinte a limbii japoneze de nivelul 2 . Vreau sa-mi iau cetatenia japoneza pentru ca sotul meu este japonez , fetita mea la fel . Binenteles ca eu tot romanca ramin . Si aici nu poti avea dubla cetatenie .

Eliana ce inseamna ,cunostinte a le limbii nivel 2?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by Tiara

quote:
Originally posted by Eliana

Eu am fost sa-mi depun actele pentru cetatenie si cei de acolo mi-au spus clar ca dureaza in jur de un an de zile . De istoria Japoniei nu mi-au spus nimic in afara de faptul ca trebuie cel putin sa am cunostinte a limbii japoneze de nivelul 2 . Vreau sa-mi iau cetatenia japoneza pentru ca sotul meu este japonez , fetita mea la fel . Binenteles ca eu tot romanca ramin . Si aici nu poti avea dubla cetatenie .

Lidia ,Tiara si David D.

Subsriu

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Ninja

quote:
quote:Originally posted by sinzi_ana
Daca nasti pe mare am auzit ca copilul va deveni sirena!!! (daca e fata) daca e baiat....

In cazul ala devine siren...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

Vasile Roaita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Ninja

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
quote:Originally posted by sinzi_ana
Daca nasti pe mare am auzit ca copilul va deveni sirena!!! (daca e fata) daca e baiat....

In cazul ala devine siren...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | Divide et impera! | March of the titans

Vasile Roaita?

Sau familia Simpson's????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Country girl, de mult nu am mai ras cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele din Japonia,aveti vreuna dintre voi viza permanenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Lidia ,Tiara si David D.
[/quote]

Nivelul 2 al limbii japoneze se rezuma la acele teste pe care le dau strainii si incep de la nivelul 4 , 3 , 2 , si 1 . Cred ca stii despre ce este vorba nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Tiara, este vorba de Japanese Language Proficiency Test (JLPT). Uite si un site unde gasesti mai multe amanunte:

http://www.jees.or.jp/jlpt/en/index.htm

Numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

HAi ca am inteles fetelor .O sa ma uit si pe link-ul dat de Irimel sa vad cit de bine satu la capitolul scris.Merci mult.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by vektros

Pai...de unde sa stie biata viitoare-mamica unde-i fabricat avionul? Daca se catara-ntr-un AirFrance colorat frumos si avionu-i...somalez?

http://www.geocities.com/vektros/Pagina_Vektroasei.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2- 6 luni WOW

Mergi la inceput