Sa fie laptele de vina? Sau gingia? Sau...

Sa fie laptele de vina? Sau gingia? Sau... | Autor: oake

Link direct la acest mesaj

De vreo saptamana bebitza al meu are un comportament tare ciudat la masa. Mananca aprox.1/2 din portia de laptic (de 150 ml) dupa care refuza sa mai "suga" din biberon. Dupa o ora - o ora 1/2 se pune pe bocit ca ii este foame si mananca si cealalta 1/2 de portie. DUpa alta ora si 1/2 din nou trebuie sa-i dau sa manance, ca atunci e ora de masa (el mananca inca din 3 in 3 ore), dar se repeta povestea.
Seara, dupa baita, mananca 1/2 de portie la mine in brate dupa care vrea cealalta 1/2 la el in patut. Apoi mai sta cam o ora treaz, timp in care sta doar cu pumnisorul bagat adanc in gurita, isi mai trage peste el si cearsaful, eventual un scutec aflat in preajma sau vreun servetel si le baga in gurita, saliveaza f. mult si se agita atat de tare incat face de vreo 2-3 ori inconjurul patutului (in interior)
Nu stiu ce ar putea fi de vina... Laptele - Humana 1, tetinele - poate au gaura prea mica, sau il dor gingiile - de durere nu plange totusi. Flamand nu e, ca desi mananca asa pe bucati, bea aprox. 900 ml laptic/zi, adica mai mult decat in urma cu o saptamana. Insa regurgiteaza uneori si la 1 ora dupa ce a mancat, iar lapticul e f. diluat cu multa saliva.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Incearca sa il infometezi putin mai mult, nu ii da la cerere, asteapta putin mai mult cu lapticul...
Daca ii dai cand tipa si lui nu ii e foarte foame, intrii intr-un lant al slabiciunilor...nu papa tot, ii dai peste putin timp restul si la masa urmatoare iar nu ii e prea foame...
S-ar putea sa fie si dintii..dar pana ii iese unul poate sa dureze si o luna!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Incearca tetinele de la Avent, sunt foarte bune, au 2 gaurele si laptele vine mai usor, si in mod sigur o sa mance mai repede ... despre dinti, nu cred ca e cazul, e prea mic ... si eu am crezut ca lui Matei o sa ii iasa dintii in jur de 4 luni, pentru ca si el saliva abundent, dar nici acum, la 8 luni, nu are nici un dinte ... e doar o perioada, zic eu ... iar despre lapte, eu zic sa nu i-l schimbi, ca e cam mic sa faci probe ... si mai stiu ca Humana e cam cel mai gustos lapte de pe piata romaneasca, ma indoiesc ca o sa mance cu mai mare placere Nan sau Milupa (Matei a crescut cu Nan, dar are un gust ..., si asta pentru ca asta le-a dat in spital si am zis sa nu ii schimb laptele). Dar in produsele Avent eu am mare incredere, incearca-le .. in cazul in care nu le folosesti deja. Eventual mai poti incerca tetine din latex,care sunt mai moi.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput