Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Fulguletz, tot David? Avem amindoua cite unul??
Va pupic si eu pe toate
Simona, 23 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
Moss spune:
Tocmai m-am intors de la Iosup !!! a fost super dr.
verdictul a fost clar FETITA !!!!! sa o manance mama pe ea de fetita scumpa si draga !!
tati este in al noulea cer mai ales ca dr. l-a flatat spunandu-i ca seamana cu el.
mi-a spus ca totul este foarte bine, doar ca dra Alexia este destul de maricica... ( cea ce ma duce cu gandul la cezariana si chiar nu vreau )
are 692 g ( cam maricica ) si perfect sanatoasa. Mi-a dat ca termen 3-7 nov. deci o sa fie o scorpioanca.
Ma bucur ca am trecut prin aceasta experienta cu Iosup, care asa cum va spuneam a fost super OK, a glumit, am discutat..era bine dispus.
Acum am si deplina incredere in medicul meu care nu numai ca mi-a spus din prima ca e fetita dar a vazut si el tot ceea ce a vazut si Iosup la eco.
va pup pe toate. intru in sedinta
ah sunt fericita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cristina
Eliza5 spune:
Moss, felicitari pentru fetita!!!
Ma bucur ca a fost OK experienta cu Iosup - dupa cum ai vazut de pe forum, depinde in ce toane il prinzi :-))
Eliza - 21 saptamani
DPN 24 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
ioana_du spune:
Moss, ma bucur enorm pt. tine !
Ioana si un bebe mic-mic
18 sapt, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
ioana_du spune:
Iubitele, nu mai apuc sa vorbesc cu voi azi. Ne auzim pe maine. Sa fiti sanatoase si cuminti, iar bebeii zapaciti !
Va pupacesc.
Ioana si un bebe mic-mic
18 sapt, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
fulguletz spune:
Moss, felicitari! si nu le pedepsesti prea tare pe omidutze...
Simonacip, da, se pare ca am ales acelasi nume pentru baieteii nostri. Super , nu?..Dar sotul meu nu e suta la suta impacat cu numele asta...
19 saptamani, DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Eliza5 spune:
Voua cum vi se pare ideea ca pe fiu si pe tata sa ii cheme exact la fel? Care ar fi argumentele contra?
Eliza - 21 saptamani
fulguletz spune:
Eliza, pai si sotul meu si taica-su au acelasi nume : Alexandru. In principiu, nu vad nici o problema in asta. Partea amuzanta era cand cineva dorea sa vorbeasca cu unul din Alexandrii si atunci incepea distractia :
"-pai care Alexandru?
-a ...sunt doi Alexandri...pai...
-cu cel mare sau cel mic???
-cu cel mic...cred..."
si tot asa, pana i-au diferentiat prin Sandu si Sandel.
19 saptamani, DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Eliza5 spune:
hi, hi, fulguletz, si la mine tot despre Alexandru este vorba....
Eliza - 21 saptamani
try spune:
Pai si la noi o sa fie cam tot asa: eu sunt o Alexandra, iar bebe o sa fie Alex (asa a tinut tati sa-l cheme), ma rog, variatiune pe aceeasi tema. Avantajul e ca mie mi se spune Andra.
Daca ecografia ne-a mintit si o sa fie fetita, va avea insa alt nume...
Nu Ionela, n-are importanta cum ati ajuns in Japonia, eram doar curioasa. E ceva un pic mai putin comun pentru emigratia romana, nu-i nimic iesit din comun cand auzi ca cineva sta in Germania, Franta, USA, Canada etc., dar Japonia.... era doar curiozitate.
Ioana, si eu cred ca cel mai bine e sa-l iei de bun pe cel calculat in functie de UM. La un anumit moment al sarcinii ti se poate face o eco si se poate nimeri taman atunci cand bebe e mai micut sau cnad bebe e mai dezvoltat. In urmatoarele luni el poate recupera din urma sau poate sa-si incetineasca dezvoltarea si pana la urma daca ai face o alta ecografie dupa 2-3 luni ai sa vezi ca bebe poate fi normal dezvoltat pt. sapt. respectiva sau la opusul ecografiei trecute. Asa ca si eu zic ca cea mai concludenta ramane totusi DNP in fct. de UM. Aduna pur si simplu 40 de sapt. (sau 280 de zile) la data la care ai avut UM si o sa obtii DNP-ul. Oricum e doar cu titlu informativ si orientativ, foarte putini bebelusi se nasc (natural, nu provocat) exact in ziua aia.
Dana, Moss felicitari de fetita si a propos de par pe burta, eu am inca de la 10 sapt., deci ar fi corect sa fie baiat, asa cum mi s-a spus la eco.
Daca ar fi iau jumatatea sarcinii ca fiind sapt. in care am simtit prima data falfaielile (in sapt. 13), eu ar trebui sa nasc pe la vreo... 26 de sapt.? Doamne fereste...
Eliza, io cre' ca-s cea mai precoce . Bebe a falfait prima data la 13 sapt. si cateva zile mai tarziu am si vazut prima tresaltare a burtii. apoi bebicu' a facut o pauza mica de vreo 3 sapt. si mi-a mai dat de stire de prin sapt. 16. Nu mai stiu cum a fost la gandacelu, da' stiu ca si la ea a miscat devreme.
Onitza, bine-ai venit printre noi, sedere placuta si... pana la termen.
Bobitza, chiar ca intreci orice clasament. Daca poza aia care-o vad eu mai bine de pe 10 iulie e la 16 sapt....si eu ma-ntreg cum o s-arati la 40 (daca le mai apuci si nu cumva nasti mai devreme). Dar banuiesc ca pana acum a crescut si burtica, nu numai bebe, intr-un fel ca sa pregateasca "casutza" lui bebe. Probabil ca de acum incolo va creste intr-un ritm mult mai lent.
24+ sapt DNP 31 oct.