retete cu vinete

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Symata spune:


Interesanta chestia cu vinul... N-am mai auzit!OK! Sfencs!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

quote:
Originally posted by Symata


HELP!
Cum sa fac sa iasa salata de vinete mai alba? Eu o prefer cu maioneza.
Am auzit ca se adauga o lingurita de otet sau de lapte...Totusi nu se acreste de la otet??
Va rog mult sa ma ajutati!!!
Va multumesc!




Ai incercat cu 1, 2 dovlecei fierti? Iese mai alba si le taie putin si din iuteala. Dupa gust se poate pune si un cubulet, doua de branza topita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Va pot sugera si eu ceva...drob de vinete. Se fierb vinetele fara coaja cu putina sare, se face putin gris fiert, dupa racire vinetele se taie cubulete, se amesteca cu grisul, ou crud, piper, vegeta ("maggi cu 10 legume" mi se pare f. gustoasa) dupa gust, multa verdeata (marar, patrunjel), ceapa - calita neaparat, usturoi pisat(merge si fara, daca nu va place usturoiul), putina boia(daca aveti) si ...fuga la cuptor intr-o tava unsa cu ceva gras (unt, margarina, ulei) si pesmet. Se poate unge pe deasupra cu ou. Am o reteta mai amanuntita, cu cantitatile fixe, la soacra-mea, cand fac rost de ea o scriu. Pofta buna. Pupici.

P.S.: am vazut in piata vinete albe!Pur si simplu aveau pielita alba in loc de mov! A gatit cineva asa ceva??

Mergi la inceput