Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Elena....BABA CLOANTA!!!!!!!!!

Mai ai musafiri???Altii???? Ce te faci mai cu atatia musafiri???

BEatrice, sa revi cat mai repede printre noi!!!

Cristina ce soada esti!!!In loc sa te bucuri ca doarme tu mergi sa o trezesti...auzi la ea...al meu a dormit sambata ziua 5 ore...

Mai ce proasta si necunoscatoare sunt...ieri mi-am luat tampoane(am vrut sa spun scutece) si am crezut ca nu sunt bune ca aveau niste dungi albastre...apoi dupa jumate de ora am vazut reclama cu noile tampoane Always care au ceva dungi albastre...sa vedeti ce sunt...

Va pup si va stept stiti voi unde!!!


Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Bine v-am regasit, dragi mamicute si scumpi bebelusi!
A trebuit sa stau mai bine de 1 ora ca sa citesc in mare viteza ce ati mai scris. Imi pare rau, dar acum mi-e imposibil sa raspund punctual la intrebari, prea multe noutati deodata!

Am reusit sa ies victorioasa din lupta cu ameteala - calciu si magneziu forte, plus somn mai mult. Macar am fost in forma la botez. Multumesc pentru urari si pt sfaturi. Trebuie sa ma ocup mai serios si de mine. O sa incep sa mai iau si eu niste Materna, ca tot mai am un tub ramas de cand cu burtica.

Despre botez, pot sa va spun ca a fost f frumos, chiar daca a fost ingrozitor de cald. Eu nu am reusit sa ma mai coafez, caci mototoala de coafeza s-a lungit cu vreo 3 individe, pe care inca nu le terminase cu o ora inainte de botez! Asa ca am bagat repede putina spuma, am dat cu peria si degetele prin el si gata. Oricum, de la cat am transpirat, cred ca nu s-ar mai fi cunoscut nici o coafura!
Micuta Cristina a fost f cuminte, dealfel si ceilalti 2 baietei care au fost botezati odata cu ea. Cred ca e meritul preotilor ca nu i-au speriat deloc cand i-au bagat in apa. Nici unul nu a zis nici pis!! S-au mirat si preotii, ca asa ceva nu au mai intalnit. Ce-i drept, cred ca si mie mi-ar fi placut o baita pe caldura aceea!
A chitzait putin cand sa-i ia a 3-a oara din par, apoi cand sa inghita sf. impartasanie.
Dupa botez nu pot sa spun ca a dormit f mult - in reprize scurte, cum face ea de obicei. A stat cu noi la restaurant, in aceeasi sala si nu a deranjat-o nici muzica tare uneori, nici dansul, nici lumea multa care se tot invartea in jurul ei. A fost f admirata pt cat de cuminte este.

Cred ca ii place sa iasa in oras, chiar daca e galagie. Ieri a trebuit sa facem ceva cumparaturi, asa ca am luat-o cu noi in Carrefour pe seara. A dormit dusa in suportul special de pe carucior si toata lumea ii admira somnicul dulce. S-a trezit cand am ajuns la casa, dar a ramas fascinata de pachetele de guma f colorate.

Roxana, felicitari pt dezvoltarea siteului! Cu prima ocazie imi bag si eu nasul mai bine.

Noi plecam de duminica la bunici si cred ca vom sta vreo 3 saptamani. Sper sa ma pricep si sa iau un card pentru a mai intra pe net din cand in cand.

V-am pupat, ca mi-e un soooomn...



Ela si Cristina (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simone spune:

Si eu am gasit !!!

Roxanel, sunteti niste scumpi!

Eu am lipsit ieri de la apel ca moata mea a avut chef de joaca toata ziua! Aseara pe la 21.30 am cazut late amandoua!
Hi, Hi, Hi si azi-noapte la 3 cine se juca iar! Cupilu' ca ma-sa ... de-abia mai nimerea sa pregateasca biberonul!

Mai fetelor, ce sa calc, ce sa fac nitica treaba, ca ieri am fost toata ziua "one man show", am intors muzicuta la carusel, am cantat si am dansat , am zornait jucarele si am facut gimnastica, nici eu nu stiu ce-am mai facut, ca la un moment dat chiar imi pierdusem rabdarea, apropos de ce-a zis Micky. Dar cand o vedeam razand cu gura pana la urechi imi reveneam si ... de la capat ca nani... mai greu!

Puiul meu plange din senin in somn, dar asa de trista e ca mi se rupe inima! Nu sunt prea dese accesele astea de plans, dar cand o aud mor! O mangai, ii spun ca mami e acolo langa ea si uneori se linisteste si doarme in continuare, dar de cele mai multe ori se trezeste speriata.

Ela, si moatzei mele ii place in oras, noi am fost cu ea in Cora, ca n-aveam cu cine s-o lasam, si a dormit aproape o ora si jumatate, cat am stat noi pe-acolo!

Hai ca ma duc sa mai deretic o tzarica! Sper sa mai pot intra azi!

Pupaceli


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simone spune:

Mai, da' bate vatu' si pe-aici si pe chat!

Roxana, ajutooor!

M-am inregistrat cu adresa de email de pe Outlook pe forumul nostru particular si acum mi s-a busit Outlook-ul si nu mai primesc parola de acces.
Cand am vrutsa schimb adresa de email-ul a zis ca "user name-ul has been taken!" ce sa fac ? Ca nu vreau sa-mi schimb username-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau, ca ziceai de virus... Eu m-am trezit ca primesc vreo 5 mesaje de la administratorul Yahoo, spunandu-mi ca in nus' ce mesaj trimis de mine s-a gasit un virus, de fapt "worm", asa ca nu l-au trimis. Dar eu nu am trimis niciodata vreun mesaj la adresa la care zic ei. Cred ca se plimba ceva "inamici" pe internet...
Sunt fericita acum ca merge netul, ca de vreo saptamana cazuse de tot si atunci am realizat ca sunt DEPENDENTA! Nu mai puteam sa citesc ce ati scris si tot timpul simteam ca imi lipseste ceva!

...Va las, ca inainte de masa avem ora de joaca si de gangurit si bebelina nu ma lasa sa "chiulesc"! Ii merge gura, mama, mama!

Sanatate multa voua si mai ales bebelusilor!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Claudelu, pai da, intrasem la banuieli ca doarme asa mult Anelisa. Mi-a mai facut ea bucata a doua zi dupa vaccin, dormea intr-una. M-am bucurat la inceput, apoi m-am mirat, apoi m-am impacientat si ce sa vezi....avea febra saracutza, dormea si iar dormea, a mai vrut sa pape dar era asa de moale . Ieri in schimb a fost ok, s-a trezit ea singurica. Dar azi-dimineata, iar ....... avea febra mititica. Nici nu stiu cum s-a intamplat, cred ca de la vremea asta rece. V-am zis ca ba e soare, ba e ploaie, dar pe ansamblu frig, f.f. frig. Am imbracat-o eu gros, i-am pus si 2 caciulitze (mai subtiri, ca n-am niciuna groasa), dar se vede treaba ca n-au avut efect. Acu' e mai bine papushica, SLAVA DOMNULUI, dar mai devreme imi venea sa plang de mila ei: febra 38,2 , tuse, plangea ragusit, slab si sfasietor, cu ochii inchisi, n-avea chef nici de joaca, nici de pupaturi nici de nimic . I-am pus un supozitor cu paracetamol de dimineata si mai pe la pranz a ramas sa vina sotul si s-o ducem la pediatru, sper sa n-aiba si vreun rosu in gat. Si nasul infundat de nu se poate....DOAMNE-ajuta!, sper sa-i treaca. Acum nu mai are febra si e mai vioiae, ne-am jucat si am si ras, sper s-o tina tot asa. Si pumnisorul il are numai in guritza, ar suge non-stop ceva, azi-noaptea a adormit cu suzetzica.

Pupici ca ma cheama!

Cristina si bb Anelisa Elena 04.04.04

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Cristina, sanatate multa puiului tau! Mititca de ea... Imi amintesc perfect cat de fierbinte si de moale era a mea dupa vaccinul de la 2 luni. Si cand o luam in brate, ma cuprindea cu manutele ei si isi lipea capul de piept - tati era tot cu ochii in lacrimi cand o vedea asa. A tinut-o cam o zi- o zi si jumatate, timp in care i-am dat niste picaturi care contin paracetamol.
Cred ca cel mai bine e sa o vada dr, sper sa nu aiba rosu in gat si sa ii treaca repede-repede starea asta!

Tin sa va anunt ca saptamana asta a fost una cu bani! Adica am incasat luni indemnizatia de nastere (1,4 mil.), iar azi a venit si postasul cu alocatia pentru 2 luni, care s-a ridicat la fabuloasa suma de 420.000 lei!!! Asta inseamna cam 5 euro/luna? Sa tot traiesti cu banii astia, nu? Noroc ca, multumim lui Dumnezeu, nu ne plangem. Avem ce ne trebuie, fara sa dam pe dinafara.

Fetelor, am inceput sa trag cu ochiul pe la mamicile de iulie-august (care sunt vreo 80 la numar). Parca mi-e asa un dor de momentele alea! Mai stiti voi cand urmaream cu nerabdare sa aflam despre venirea pe lume a unui nou sufletel? Asa ca, Roxana, sa nu crezi ca nu-mi doresc si al doilea copil! Chiar am declarat a doua zi dupa nastere ca sunt gata sa il facem si pe urmatorul.
Ma uit acum la ea si deja mi se pare mare, am impresia ca deja pricepe cate ceva. Cel putin stie sigur cand radem sau zambim, caci ne raspunde si ea cu un zambet, la fel si cand incep sa ma joc cu ea.
Mi-e asa de draga, o iau si o tin strans la piept si se lipeste si ea de mine si se tine cu manutele de mine...

Na! am dat-o pe telenovele Cred ca vremea de afara e de vina, ca e tare innorat si nu ma incumet cu ea pe afara.

Duminica, cum v-am mai spus, plecam la Odobesti, la bunici, sa plimbam fata prin podgorii (ca doar bunicul e specialist in domeniu!) Sa vedeti ce o sa stea fata mea numai pe afara, la aer! Nu o sa mai socotesc cate ore sa stam prin parc. Sper sa nu avem probleme cand ne vom intoarce. Oricum, acolo e racoare in casa, chiar daca e canicula afara, asa ca va trebui sa fac rost de hainute mai groase, macar pt dormit. Ca invelita nu prea sta - e maestra la dat din picioare si aruncat paturica.

Gata, mi s-a trezit comoara si ma duc la ea!
Pupici

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

buna, fetelor, am intrat pe fuga sa vad ce mai faceti, de citit v-am mai citit, dar nu prea mai am timp de scris. Pe tata il opereaza maine, sper sa fie totul cu bine, Doamne ajuta! am fost la controlul de 3 luni, cam dupa o saptamina, dar asta este. Avem 5,800 kg si 61,5 cm. Elena, parca tu ziceai de o diagrama. Ana avea la nastere 3,250 kg si 50 cm si acum, la 3 luni, cele de mai sus. Imi spui si mie te rog daca e bine? ca a luat numai 700 de grame in ultima luna, dar FARA completare. In primele 2 luni i-am dat si biberon, acum sunt mindra ca mi-a ajuns lapticul sa-i dau atita.
Mai vorbim, la Multi Ani tuturor celor nascuti zilele astea, multa sanatate si tot ce mai vreti voi!
Roxana, multumim de poza la site,eu o consider cea mai reusita de pina acum (cu toate ca are peste 100 de poze), e super forumul, o sa intru altadata sa scriu si acolo.
pupici,

Miri si Ana

http://community.webshots.com/user/mirinda130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacaz spune:

Cristina, multa sanatate papusii tale, sa se faca bine cat mai repede!
Ela, tie distractie placuta la Odobesti si sa te intorci acasa mai odihnita, plina de energie si...fara ameteli! Cred ca dupa botez o sa plec si eu cateva saptamani la ai mei, sa le arat tuturor rudelor odorul si poate sa mai vad manastirile si...sa imi fac plinul cu aer curat, de munte.

Azi am fost la pediatra si avem o problema! Puiul meu are hidrocel inca de la nastere si nu i s-a retras si mi-a dat trimitere la Grigore Alexandrescu. Sper sa fie totul bine. Si cica mai are si niste aderente pe la coco...Care nu prea stiu ce reprezinta. UUUf, numai belele!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacaz spune:

Miri, Doamne ajuta sa fie bine pt tatal tau! Sper sa iesiti cu bine din incercarea asta!

Mergi la inceput