Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Lume, lume.................A NASCUT DANA
Aseara la 21.45, 2600 g si 46 cm.

Ha, ha, de la nunta la nascare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna dimineatza,

Felicitari proaspetelor mamici! Ne-am uitat la pozele care sunt deja, totzi bebeii sunt niste scumpi!

Roxana, o fi frumos pe litoral???
Aci nu se mai indura sa se opreasca ploaia, nici macar azi cand e circuitul de la Silverstone. Bine ca nu mi-am luat bilet!!!!!!!!

Irinuca 37+ saptamani DPN 31/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Vic, bine ai venit! sa fii sanatos si mancacios! Dana, refacere usoara!

Nicole...se pare ca ai ramas singurica... curaj!!

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

LA MULTI ANI Victor Mihai! Sa cresti mare sanatos! Felicitari Danei si sotului! Sa va traiasca micutul! Refacere usoara mamicii si lapte cat mai mult! Pupicim pe toti trei!

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Eva si victor!Sa traiti si sa cresteti frumos!
Refacere cit mai rapida mamicilor si putere de munca!
Sunt putin emotionata,ca cei doi bb s-au nascut de ziua sotului meu;noi la ora la care se nastea Victor,ne pregateam sa iesim toti trei in oras,sa terminam de sarbatorit!
Inca o data felicitari si numai bine!

teodoreiin 35 sapt.

Mergi la inceput

Buna mamici pupici pt bebi si burtici!

Sa nu ma certe nimeni ca-s treaza la ora asta! Dar ce sa fac, daca dorm ziua pana ma satur!?! Am fost miercuri la prima lectie pt mamici, cursul a inceput, iar noi aveam brosura de anul trecut, data gresit de catre medic cu incepere de saptamana viitoare. Noroc ca ne-a sunat instructoarea si ne-a luat pe sus. E dragut, deocamdata nimic nou, dar in schimb m-au bucurat 2 lucruri:
- nu se practica epiziotomie ci o tehnica cu gel, se aplica in zona cervixului si pe capusorul bebelusului si astfel ajuta la trecerea mai usoara;
- nu se practica deasemenea cezariana atunci cand cordonul ombilical este rasucit de 2 ori in jurul gatului. Se permite nasterea naturala, iar dr-ul previne strangularea printr-un procedeu simplu de introducere a 2 degete sub cordon pana la expuzarea bebelusului. Interesant!!!

Roxana, vremea este........ ma feresc de bata si-ti zic : minima 10-12 grade si maxima 23-25. Soare, bine si frumos!!! Zilele mai calduroase nu conteaza, avem casa adapostita intre brazi, abia daca ne strabate o raza de soare prin ferestre. Doar ca mie mi-e cald oricum, transpir ca si atunci cand as sta la soare. Dar nici pe departe chinul care-l indurati voi. Si ca tot suntem surori cu acelasi DPN iti impart jumatate din confortul de aici!!!

Ana Burtch

Mergi la inceput

Ana Maria, LA MULTI ANI sotului! Sa fiti toti fericiti o viata, sanatosi si tot ce-i mai bun din lume!

Ana Burtch

Mergi la inceput

Roxana, ia sa te santajez putin!!!
Facem un deal, eu iti dau racoarea de aici si tu-mi aduci un bronz frumos de la plaja! Ce zici?

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Fete dragi, cred ca m-ati uitat de cind intru asa rar dar bebe nu ma lasa nici sa respir si mai sunt sii panicoasa din fire. Am mai dat jos vreo 8 kg de la nastere iar bebe a luat 1050g (v-am mai scris dar nu m-a laudat nimeni!).
Am experimentat si primele varsaturi, din cauza lacomiei cred si poate are si reflux gastroesofagian... mi-e teama ca am si racit un pic ca avem mucisori cam multi dar asta e si din cauza ca suntem plingaciosi si ne-au aparut primele lacrimi (la 3 sapt si o zi!)!
Asa ca acum stau cu ochii pe el sa nu verse si sa se inece, chiar daca il tin pe o parte. Ati cumparat cumva perna aceea de pus bebe pe o parte de la Chicco?
si fug ca plinge bebe!
Nastere usoara burticilor, pupici mamicilor si picilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

FELICITARI DANA!!!!! SA FII SANATOS, VICTOR MIHAI, SA AI NUMAI BUCURII IN VIATA!!!
wow Danule nu m-ai ascultat....tot ai lasat balta nunta..
Nicole ce te faci tu acu', ca tre' sa nasti singura....
ANNA, SA ITI TRAIASCA SI TIE SOTIORUL SI SA FITI FERICITI IMPREUNA, TOTI PATRU!!!
Ana nici aici nu e rau mama...maxim 28 de grade....trimit eu bronz da' il primesti? din pacate iar nu am facut baie ptr ca apa este tragic de rece...asta e, ne-am sorit un pic si apoi am fugit inapoi la formula 1.
uite Irina ca s-a oprit ploaia, vezi? au noroc astia din cursa....

Mergi la inceput