Calatorie cu Atlassib-ul.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav24 spune:

Ei bine, daca tot s-a discutat despre autocare si despre cat de nasoale sunt, si eu am citit inainte sa plec in franta, tot ce s-a scris aici, hai sa mai discutam ceva. De fapt subiectul a fost atins de cineva, dar eu vin cu detalii. Asta pentru ca am fost in autocarul care s-a rasturnat in Ungaria. SI......exceptand accidentul in sine, tot ce s-a scis aici despre eurotime este adevarat. Soferii sunt de rahat, se poarta cu tine de parca ei sunt Dumnezeu, nu ne-au lasat sa mergem la toaleta autocarului, iar in vama, am stat 6 ore la romani, pentru ca autocarul avea rulota cu semnalizarea defecta. Fapt pentru care, intrau in fata noastra, o gramada de autocare. Iar eu, care am facut reclamatie la eurotime (daca tot stateam in vama si ma plictiseam, macar sa dau telefoane, aveam centul, ce naiba?), deci eu, eram gata, gata sa fiu data jos din autocar, pentru ca am indraznit sa-i reclam pe soferi.
Apoi am fost acuzata, ca, din cauza rautatii de a da telefon si a face reclamatie, am fost batuta de Dumnezeu, si am patit accidentul cu pricina. Astea au fost doar cateva din cele prin care am trecut cu soferul, MArian il chema, si pe care de altfel, dupa accident, ca sa fiu un bun samariteam, l-am pupat in........undeva, si i-am dat algocalmine si alte alea, ca sa nu aiba dureri. Dar omul e pervers, nu?
Povestea e lunga, dar nu stiu daca cineva e dispus sa ma asculte. Daca da, astept mesaje.
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Fetelor,
iata ca a venit si randul meu sa ma "risc" cu Atlassib-ul.
Cele mai mari emotii le avem la bagaje. Vom pleca via Spania si din ce ne-au spus noua de la agentie, la plecare din Ro nu iti cantareste bagajul dar la intoarcere ti-l cantareste si plaetsti cu 2 Euro/kg ce depaseste.
Speram sa fie asa ca altfel...cred ca lasam un troller acasa.
E cam nasol cu trollerele astea ca numai goale cantaresc cateva kg bune...sa vedem.

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mei cumnata-mii i-au cerut 1 euro pe fiecare kg in plus, 5 euro pt "vamesi" (desi a vazut cum i-a bagat soferul in portofel si la sosire in Germania el isi numara "maruntisul") si nu i-a lasat la wc si fumat decit cind au vrut soferii. adica rar:-)
succese!

Mergi la inceput

Papa, tu zici ca cumnatatii i s-a taxat kgul in plus cu 1 euro, la plecare din ROmania??? Sau la plecare din Germania???
Si cum puisorii mei or fi taxat kgul in plus daca nu cantaresc gentile?!? Ca cica la plecare din Ro nu se cantaresc gentile. Doar la intoarcere.
Astept sa imi raspunzi, te rog!Pupici!

ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu va admir ca aveti atita curaj cu autocarul. La noi in oras trebuia sa vina un doctorand, venea cu autocarul (nu stiu ce frima, Atlassib, ori Eurolines), a avut accident autocarul si omul a murit. Grrrrrrrrrrrr..... Ma furnica si acuma. Eu am fost numai cu Eurolines pina in Budapesta (autocar cu soferi unguri, foarte draguti), luam de acolo tren pina la Ploiesti, ca nu suportam atita drum ingramadita si fara miscare. Toaleta din autobuz nu aveam dreptul sa o folosim si trebuia sa astepti pina fac ei pauza in vreo parcare.

"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La intoarcere in RO. Au cintar la autocar, parol:-) Cu aia trimitem si noi bagajele. Calatorii sunt taxti cu 1 euro pe kg...daca pui paket spre undeva unde nu au autocar direct (gen Moldova, de pilda) te taxeaza cu 1,5 euro pe kg. Asta din Germania...nu siu cum taxeaza Spania. (oricum vezi ca de dat aia 5 euro nu scapi )

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Noi mergem in Germania cu Andronik Reisen, o firma cunoscuta mai mult prin Arad si Timisoara (in Bucuresti au un birou foarte modest prin Prel. Ghencea). Pretul este excelent (au reducere 50% pentru elevi si studenti), in jur de 120 euro dam noi bilet intreg pana la Landshut si conditiile sunt bune. Nu merg insa decat in Germania si numai in sud.

In Landshut mai merg Atlassib si Pletl, despre care iarasi am auzit numai lucruri bune. Noi preferam Andronik pentru pret (au si pret bun la bagaje: ai dreptul la 50 kg gratuit incluse in pretul calatoriei).

Cu Eurolines am mers din Andorra in Germania ... conditiile au fost bunicele; am avut insa ghinionul sa nimerim un sofer nesuferit si, ceea ce mi s-a parut cel mai aberant, ne-au obligat sa tinem telefoanele mobile inchise pe toata durata calatoriei!! Parca era avion. Si durata era totusi aproape doua zile!

Dar cred ca am deviat de la subiect - intrebarea se referea de fapt la Italia si Atlassib. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu pana acum am fost de 2 ori in Germania dus-intors cu Atlassib-ul. Prima oara a fost tare bine, mai ales la dus cand aia au facut o greseala si au rezervat 2 locuri pe numele meu in loc de unul, astfel incat am avut tot drumul locul de langa mine liber.
A doua oara insa, la intoarcere a fost groaznic. In primul rand unul din soferi a fost un aiurit care la granita cu Austria si-a adus aminte ca a uitat nu stiu ce acte de-ale masinii in Nuernberg. a trebuit sa se intoarca cu o alta masina la Nuernberg sa ia actele respective, timp in care noi stateam in vama. Pe drum n-am avut voie sa folosim toaleta pe motiv ca s-a golit rezervorul (dar oare cand opream in parcari ce pazeau decat sa umple rezervorul?) astfel ca pe ultima parte a drumului am avut o lupta crancena sa nu...ma scap.
Nu mai pun la socoteala intarzierea de 4 ore.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Papadie, nici nu imi imaginam ca voi scapa de "taxa ptr vamesi". De-ar fi numai 5 euro, bine-ar fii!
Iar eu sunt ff suparata ptr ca ptr majoritatea destinatiilor (Germania, Franta samd) limita de bagaj este de 40 sau 50 kg adulti si 25 kg copii. Iar ptr Spania si italia limita de bagaj este de 30 kg adulti si 12 kg copii!!! Mi-a sarit mustarul rau de tot... ASta e...

ceea ce nu spui.

Mergi la inceput