Voalul de mireasa
Buna,am si eu o rugaminte.Va rog sa-mi spuneti si mie unde pot gasi de cumparat un voal,care sa nu fie foatre alb?Am nunta peste o luna si jumatate si nu stiu nici un magazin in Bucuresti.Multumesc anticipat.Casa de piatra si multa fericire viitoarelor mirese.
ccm
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Incearca la Casa de Moda IOANIN, vis-a-vis de magazinul Cocor.
La parter, e un magazin de optica medicala. E intr-un bloc; acolo sunt si atelierul si magazinul(cel putin asa era pana acum 3 ani- fina mea fost acolo, eu tot de-acolo mi-am luat si rochia si voalul acum 5 ani).
D-na Ioanin este o tipa foarte draguta, amabila si poti cere tot ce vrei.
CASA DE PIATRA si sa fii fericita alaturi de sotul tau!
Angi&Andrei&Andreea
mari carmen spune:
Multumesc am sa incerc acolo,cand ajung in tara.Puteam sa mi-l cumpar de aici,dar mi se pare enorm de scump:160euro.
ccm
Lorelai182003 spune:
Ar mai fi Casa de moda Adeline tot pe la Cocor. In orice caz p-acolo sunt multe magazine pt mirese(si pe Lipscani). Ar fi bine daca poti cumpara revista Mireasa(sper ca n-am incalcat vreo regula fiindca am dat nume) unde apar tot felul de reclame si mai multe locuri de unde poti face pe comanda ceea ce vrei.
Casa de piatra!
http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian
,Alina
si sotul Adi
Monica-Elena spune:
Sau poti sa incerci la Magazinul Picasso de langa sediul PRO TV pe Bdul Pache Protopopescu.
Casa de piatra!
Monica
otau spune:
Da, da are dreptate Monica. La magazinul Picasso gasesti ceea ce doresti. O colega de serviciu a fost nasa anul trecut si a cumparat miresei de la magazinul Picasso voal din organza culoare crem. A fost super!
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
Androix spune:
Pe Lipscani e plin de magazine cu rochii si acesorii de nunta. E imposibil sa nu gasesti voalul pe care il doresti. Si rochia mea a avut culoarea untului si deci si voalul si celelalte accesorii (manusi, flori de pus in piept, coronita, voal etc) au avut aceeasi nunata. Pe toate le-am gasit acolo unde ti-am spus.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
monu spune:
ajutooooor! am nevoie de un sfat. voi fi nasa in septembrie si nu am nici cea mai mica idee care sunt indatoririle mele vis-a-vis de mireasa. ce trebuie sa ii cumpar? voalul si coronita? altceva? nu cunosc obiceiurile din zona Bucuresti.
Michelle_2004 spune:
Trebuie sa-i mai iei o esarfa (batic, palarie etc) pe care i-o pui dupa ce-i dai jos voalul.
quote:
Originally posted by monu
ajutooooor! am nevoie de un sfat. voi fi nasa in septembrie si nu am nici cea mai mica idee care sunt indatoririle mele vis-a-vis de mireasa. ce trebuie sa ii cumpar? voalul si coronita? altceva? nu cunosc obiceiurile din zona Bucuresti.
Androix spune:
Deci dpdv financiar nasii se ocupa de: lumanari, voalul miresei, coronita, si biserica. Daca mai ai si alte intrebari apropo de obiceiuri de nunta care trebuie "performate" de nasi eu zic sa faci un subiect separat. ![]()
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
mari carmen spune:
Multumesc mult tuturor.Am sa ma duc pe la toate magazinele pe care mi le-ati recomandat.Multa fericire tuturor.
ccm