Toples? Pro si Contra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eu niciodata nu m-am gandit la statul la plaja ca la un motiv de a agatza sau a fi agatzata. Pentru mine plaja e pur terapeutica. Nu m-am gandit niciodata nici ca se uita oamenii la mine si nici nu am privit. N-am facut niciodata topless pentru a-mi arata sanii ci pentru ca n-am suportat dungile de bronz pe mine.
Nu sunt pudica de felul meu si am invatzat sa-mi pretzuiesc trupul in toate fazele prin care am trecut: mai slaba sau mai grasa. Important e sa te simti bine in pielea ta. Daca tu nu esti multumita.. atunci si ceilalti vor observa.
Cat despre barbati.. ei privesc si vor privi.. puteti voi sa le puneti si okelari de cal. Si eu ma uit, ba pot sa spun ca am o sensibilitate pentru femei frumoase... dar nu am niciodata sentimentul de invidie in mine... Eu cred ca fiecare femeie poate fi frumoasa cu minimul de efort si aici nu e vorba doar de kg potrivite...
Eu votez pro-topless cu conditia sa existe "sani" demni de a fi expusi .. si oricum stand pe spate.. cred ca toti sanii sunt la fel

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Daca ai tite frumoase ,de ce nu?Pana sa devin sotie,de cite ori ma duceam la mare tot timpul eram fara sutien...Doamne cita nesimtire din parte mea!

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

soro.. nu stiu ce legatura are statutul de sotie cu renuntarea la topless...
daca ne maritam ne punem si un batic pe cap?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Pana sa ma casatoresc, mai faceam si eu toples, dar asa sa stau pe prosopelul meu, fara sa-mi flutur sanii pe plaja sau la shtrand. Acum insa s-au mai schimbat treburile......+ ca aici nu ai voie sa faci toples, este total interzis.Deci am noroc , nu am motiv sa fiu geloasa.Si al meu nici nu se uita,din respect......si stie ca,chiar daca vrea sa se uite fac crize si .Deci fetele geloase, de ce nu faceti concediul la mare aici

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Elena, sunt de acord cu tine.
Fetele geloasele, sa vina sa faca plaja la tine.Eu zic ca totul merge pe increderea pe care o ai in sot, sau prieten.si de ce nu, de felul lui. Ca daca asa ii place, se va uita si daca il tii numai in casa.
Al meu se uita, pentru ca ce este frumos si lui Dumnezeu ii place.
Nu am ce sa-i fac.Uitatul este inofensiv.Treaba e sa se opreasca aici.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput