Bebelusi de ian-feb 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Babee
Na c-am chef de vorba si nu-i nimeni pe-aici

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Curat ghinion, nu-i asa ?
Dar sigur vine poporul, dar asa, mai pe seara, ca la ora 22 noi suntem inca in parc si banuim ca si altii fac la fel (in Timisoara numai dupa ora 19 avem tupeu sa iesim cu gaza afara, ca e o caldura...).

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
PS> Saphir – Doamne ajuta ! Asta inseamna ca o sa initiezi o rubrica pentru mamici de aprilie 2005 ?

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mda Darael, dar acum ma duc si eu la nani....Bubu icna sforaie, ma duc langa el,sa nu-l las singur pe toata canapeaua

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Felicitari, Saphir !

Alma maninca tot ce-i dau, mai putin mincare de la borcanel. Voi ati gustat sa vedeti ce gust oribil au ? Pai, ce fac eu este de 100 de ori mai bun. Supa-i dau mai rar, ca sint lenesa la fiert dar mai nou combin mere cu morcov si mango si au un gust foarte bun. Cred ca in 2 saptamini introduc si galbenusul de ou cu brinza de vaci si apoi supa de zeama de carne (pe la 6 luni).
Se intoarce de pe burta pe spate si invers si se tine bine in picioare, sustinuta de la subtioara.
O sa incerc sa pun poze mai recente cu ea si cu George.

http://homepage.mac.com/dbrutus/PhotoAlbum10.html


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata, mamici.
Eu am o intrebare: asta noapte pe la 4 jumate, m-a apucat o durere de burta ingrozitoare si aveam senzatia ca trebuie sa fac pipi. M-am dus la baie de cateva ori la rand si normal ca nu aveam ce face...
Oare am racit la rinichi??? Sau ati patit asa cand erati Pana la 7 nu am putut sa dorm, faceam ture baie-pat, iar la un moment dat, m-am infasurat cu cearceaful sa ma incalzesc la spate si mi-a trecut durerea. Am racit?
La medic nu am putut sa fac programare mai devreme de miercuri.
Va dorim o zi buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna !!!
Mie nu mi-a mers netul ca a trasnit Inesul aseara!! comico-tragic, bine ca si-a revenit!!
Babee, da, Albert tine canuta de manere,cand i dau sa bea nu ma inteleg cu el pana nu o tine el in manute, dar nu reuseste sa bea mare lucru din ea, mie mi se pare ca , din contra, curge prea greu din ea, trebuie sa tragicu forta, si el nu prea stie bine, cateodata trage, cateodata nu. Ii mai scot supapa, dar asa curge prea mult.
Mai fetelor, voi ce puneti in supa pentru bebei, ca lui Albert nu-i place, nici nu pune gura. O acriti cu ceva? Sare? Oare daca-i pun un pic de lamaie, o fi mai buna? In schimb fructe papa la greu, de toate. I-am luat un borcanel cu afine si mere, mamaaaa ce s-a mai lis pe degete si tati pe langa el ar fi mancat ca ii plac afinele!
Si noi tot dupa 7 iesim afara, Darael, aseara am iesit pe la 8 si nu puteai sa respiri, era o caldura ingrozitoare,l-am dezbracat pe Albert in parc de tricou, noroc ca a plouat ca era groaznica atmosfera.
Eu nu am putut sa dorm ami deloc de galagia de -afara , de fulgere , trasnete si alte fenomene. Albert in schimb nu a avut treaba, nu l-au deranjat,... foarte bine.\, ca eu am stat de veghe, pai a trosmit odata langa noi de am simti ca s-a miscat patul, pe bune, am crezut ca a lovit langa noi. Ce nu-mi plac chestiile astea!!
Va pup si o duminica frumoasa!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata..
eu m-am saturat de frig..acum sunt 17 garde afara, de zici ca nici nu-i vara..ba ploua, ba frig, ba 2 zile cald de mori si tot asa.
Astazi n-am idee ce-o sa facem, poate iesim pe udneva ca mor de plictiseala in casa.Aseara Bubu a adormit la 6...si am asteptat mult si bine sa se trezeasca si nimic...asa ca la 12 m-am bagat si langa el pe canapea..dar n-am putut dormi ca ma dureau toate oasele.Asa ca pe la 3 l-am luat in brate si in patutul lui l-am dus, ca sa pot dormi si eu linistita in patul meu.Si cum l-am pus in patuc s-a trezit..Ne uitam unul la altul(eu si Vio) si ne hihileam de ce sunete scoate copilul.Vorba Ioanei, parca era la 'Cantarea Romaniei'.M-am dus i-am facut un bibe cu ceai, i l-am dat, l-a tinut singurel..si a adormit...pana la 7, cand si-a cerut papa....Ce-o fi fost cu eld e-a dormit atat nu-mi dau seama..si a stat atatea ore fara papa...ciudat, nu?

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce linisteeeee!!
Da unde sunteti fratilor pe caldura asta??
Eu am incercat sa dorm, dar nu pot,Albert a adormit singurel in scaunel cu o pernuta in brate, mititelul, cand am venit noi din bucatarie,l-am gasit adormit!! Mai rar face el face de-astea!!!
Mai dupa amiaza o sa iesim la plaja, ca altundeva e prea cald.
Va pupam!!!


Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Draga Saphir, o mica piatra la rinichi poate sa doara asa, o cistita sau doar gaze. Eu am avut senzatia ca trebuie sa urinez imediat cu ultimul copil. Daca durerea incepe din nou si persista mai mult de 10-15 minute, du-te la camera de garda. In rest, bea multe lichide.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Dar chiar ca este cam pustiu pe aici pe forum. Si la noi este fff cald...zilele trecute a fost cumplit, nu se putea iesi afara pana pe la ora 20 cand era tot f cald dar macar nu mai ardea soarele!

Anda, dar din ce ii faci supa? Nu mai stiu, i-o dai sub forma de supa sau ca un piure? Eu am constatat ca lui Cosmin nu-i prea place piureul cand pun dovlecel sau conopida, asa ca il fac mai nou destul se simplu, adica: 3 morcovi nu prea mari, 1 patrunjel radacina, 2 cartofi si o pulpa de pui (uneori mai pun totusi putina telina si/putin spanac. O las sa fiarba pana scade destul de bine si apoi o fac pasta cu blenderul de la mixer. Eu fac odata ptr. 3 portii. Pediatrul mi-a zis ca se pote tine linistit piureul la frigider timp de 48 de ore. Am incercat sa-i pun putina sare dar nu-i place daca chiar se simte, asa ca am renuntat sau ii pun f putina ca eu nu o simt. Se poate si acri cu lamaie daca ii place asa... oricum trebuie incercate mai multe variante, iar Albert cum este tare papacios o sa o accepte pe una din ele!

Babee,am vazut pozele si daca eram langa Phillip ti-l papam, asa de frumos e! Da-i macar cativa pupici din partea mea! Iar legat de faptul ca a dormit mult, nu te ingrijora ca nu e singurul iar dupa 280 ml de lapte cu gris ce mai vrei.... nanai, nani si iar nani!


Noi suntem bine. Cosminel papa bine iar mancrea lui favorita este cea de dupa amiaza, adica: branza de vaci + sucul de la o portocala + fulgi de orez. Va dati seama ce gusturi are? Adevarul este ca nu e rea papa asta dar eu nu as manca asa ceva ... sta cu gurita cascata cat poate el de mult sa-i dau si in cateva minute e gata portia, plus ca asa frumos mesteca de zici ca e copil mare...imi vine sa il mananc eu cu totul cand papa asa! Si la celelalte mese papa bine, a inceput sa maraie si sa se vada ca ii e foame inca cu aporope o ora inainte de a fi ,,ora mesei'' asa ca va trebui sa mai intoducem macar o gustraica daca nu o masa intreaga. Portiile nu are rost sa i le maresc ca da oricum semne ca s-a saturat cand mai sunt cateva lingurite!

Legat de somn, si mie mi se pare ca doarme cam mult: seara se culca la ora 9 si se trezeste dimieneata pe la 7, papa si se culca iar pana pe la 10-11 apoi inca vreo trei reprize de somn in timpul zilei de ~45 min - o ora. Acum doarme mult mai mult decat dormea pe la 3 luni... dar altfel cand se trezeste nu mai sta o secunda, probail se oboseste prea tare si de aia doame atat! In rest e f sociabil, rade tot timpul si la taota lumea dar mai ales la doamne si domnisoare. Toti il plac iar el se duce in brate la oricine daca nu este luat prin surprindere sau daca nu se vine prea brusc la el sa se sperie.
Seara insa, desi doarme bine in timpul zilei, este cam irascibil; pare din cauza oboseli si trebuie sa stau tot timpul cu el ca altfel daca apuca sa planga nu se mai intelege nimeni cu el... noroc ca urmeaza masa de seara si imediat face nani!

Helen si Dan Cosmin - 21.01.2004
http://community.webshots.com/user/phelens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Helen, si Alexandra papa cu o pofta nebuna pranzul cu piureul de legume cu cartof cu tot si cu carne in el. Eu nu as manca asa ceva dar ei se pare delicios. Vorba cumnatului meu, hamaie de zici ca lauda bucatarul. Legat de somn, culmea se la noi se doarme mai mult ca la 3 luni, mult mai mult. Copiii nostri au multe in comun. Voi ati scapat de mofturi?

Babee, tare frumusel e Phillip.

Saphir, eu in primele luni de sarcina aveam mereu dureri in partea de jos. Au tinut pana la 10 saptamani. Nu era numai senzatia de urinat dar si senzatia ca pica ceva. Greu de descris. Totusi incearca o urocultura, sa nu fie vreo problema.

Monica, eu nu ii acresc deloc supa aia. Desi opiniile sunt impartite, pediatra mea mi-a dat voie sa ii pun putina sare. Ei bine nu parea sa ii placa la fel de mult.

Amuleta, mie imi plac borcanelele cu fructe. Nu am luat meniu, insa sincer nici ceea ce ii fac eu nu e pe gustul meu.

Anitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Da un semn ca astept de 2 zile.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput