Mamici de septembrie-octombrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Anne, sa-ti traiasca si a doua fetita. Le-ai facut-o la toti, sa intelegem... Si eu am vrut baiat si baiat o sa am... tati voia fata

Vad ca azi fetele sunt cam lipsa la apel... pe unde umbla ele?

Adela, cum a fost la medic?

Si eu am vrut gemeni... dar n-a fost sa fie...

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mina si Daniela,mersi mult ca-mi sunteti alaturi.La noi in casa e liniste si tati mustatzeste,..'e, daca-i fata sa traiasca si ea',dar las,ca-i trece,ca altfel dau divort.Tot timpul citesc si rubrica de la aspirante,si sunt sigura ca nici una nu s-ar supara sa aiba fetitza;nasterea e un miracol care se repeta la fiecare cateva secunde in lume,dar ramane tot miracol.Imi dau lacrimile,pupe-i mama nasucu ei ala mic;o sa-i scot ochii la tasu toata viata daca mai face figuri multe.Eu imi astept printesa intre 26aug-3sept ne-a zis nea Iosup astazi,voi pe ai vostrii pe cand?Va pupicesc si tinem legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Anne, puiutzul meu ar trebui sa vina intre 10 si 15 sept, dar cum eu fac cezariana, probabil ca ne vom vedea pe 8-9 septembrie. Abia astept.

Naty, tie doctorul ce fel de anestezie ti-a recomandat? Sau ce alegi, daca ai de ales?

Mina, sapt 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna mamici,

Ma bucur sa aud ca sunteti bine.Eu tocmai m-am intors de la ginecolog ( dr.Badiu- Municipal), caruia m-am plans ca in ultimul timp am burtica f.tare.Mi-a spus ca e din cauza ca nu beau 3 litri de apa pe zi.Daca nu bem suficiente lichide, se secreta ocitocina, care stimuleaza contractiile.Asa ca, daca si voi suferiti de burtica tare, beti multe lichide.

In rest, BB e OK, azi intram in sapt.28, colul e scurt ( cat de scurt o sa aflu de-abia pe 29, cand mergem la Iosup), asa ca ar cam trebui sa stau cumintica in pat.Recunosc ca nu prea stau linistita, am atatea lucruri care mi se pare ca nu sufera amanare....

Cam atat.Imi lipseste faptul ca nu mai pot intra zilnic pe site, sa pot vorbi cu voi, dar incerc sa citesc cat mai mult, de cate ori intru pe net.

Patrice si Ilinca ( DPN 19 oct)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor .Ma alatur si eu mamicilor de septembrie .Eu am in burtic o fetita de 30 saptamini si DPN este 18 sept .Sunt la prima sarcina si sunt foarte fericita .La ecogr.ultima data mi-am vazut printesa care ne zimbea si a inceput sa-si suga pumnul :-).
Am si eu o intrebare :vi s-a mai intimplat sa aveti dureri in partea pubiana ? pe mine ma doare cind merg ,sau cind ma intorc de pe o parte pe alta in pat .Este ceva normal la o femeie gravida ,ca nu am ajuns inca la medic sa intreb .
Pupici la toate .
+ bb(DPN)18 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!...hai ca eu am cam lipsit de vreo doua zile si am citit tot ce ati scris voi.......imi place cand am ce citi...CRISTIANA,sa sti ca si eu urasc AC,dar aici nu pot trai fara el....din pacate...eu am dureri de masele si de cap din cauza lui,e groaznic,eu as prefera caldura aia de acasa(Romania),insa aici fara el nu poti respira,culmea ca si seara e acelasi aer,nu e mai racoare niciodata...aste e......ROANDRE,imi pare rau ca analizele au iesit tot asa,si eu am sperat sa fie doar o greseala...insa trebuie sa ai credinta ca vei duce sarcina pana la sfarsit cu bine,nu mai e mult,asa ca sanatate multa si bafta!.....ADELA,sa sti ca eu zilele astea m-am chinuit sa dorm intr-o parte si sotul imi zice ca tot pe spate ma mut.......si mie imi placea sa dorm pe burta,de fapt eu nu am burta asa de mare,inca,si mai reusesc sa stau pe burtica un picut,dar bebele imi da niste picioruse,cred ca nu ii place si trebuie sa ma mut,ca e asa de dulce......FROSA,sanatate multa si bafta in continuare!...mai ai putin si va fi totul bine,sunt sigura!...hmmm,ce fain de voi fetelor,care trebuie sa nasteti in septembrie sau august,deja sunteti pe "ultima suta de metrii"....eu cateodata nu mai am rabdare,asa vrea sa treaca timpul mai repede si sa nasc si eu,sa-mi vad bebicul......LORENA,sa sti ca si eu am avut carcei la inceputul sarcinii,intr-o noapte am crezut ca mor de durere,dar vad ca au trecut de la sine...eu nu am luat nimic,nici nu am stiut ca asa putea lua ceva.......bine ca ai scapat si tu de ele...ANNE33,falicitari pt fetita,lasa ca se obisbnuiesc si restul cu ea....important e sa fie sanatoasa si sa ai o nastere usoara...cred ca tati o iubeste oricum,doar ca face "fite"acuma,ca ar fi vrut baiat......dar ii va trece in curand...al meu nu a avut preferinte,eu vroiam baietel si asa am,spre bucuria mea,dar si daca era fatita tot asa de bucuroasa asa fi fost.......
Fetelor,sa vedeti ce am patit ieri...m-am dus si eu la pedichiura,dar aveam un deget care ma cam durea...stiu ca fac niste bataturi(asa mi s-a explicat) sub unghie(de fapt sub colturi) si uneori sunt tare dureroase,dar le-am suportat bine la scos...insa ieri,asa de tare mi s-a parut durerea,ceva incredibil...si la un momen dat mi s-a facut rau...m-am sperita,si sotul mai rau ca mine,eram pe punctul sa mergem la spital...imi scazuse tare de tot tensiunea,incepusem sa nu mai vad bine,vedeam in ceata...am inceput eu sa beau apa,si dupa 15 minute m-am linistit,si mi-am revenit....Doamne ,dar ce sperietura am tras...nici acum nu imi vine sa cred ca nu am suportat durearea,niciodata inainte nu am avut asa ceva,doar nu e prima data cand imi fac...incredibil cum se schimba organismul.......asa ca fetelor,nu e de glumit cu durerile,daca nu suportati epilatul sau orice altceva,mai bine renuntati,ca uite ce se poate intampla,si Doamne fereste de mai rau.......
Hai ca am scris cam mult...dar imi pare rau ca eu nu va prind in timpul zilei...offf,fusul asta orar....Va pupicesc pe toate si va doresc multa sanatate si la bebeii!....Mirela siDPN 27 octombrie

mirela Stoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Buna mamici cu BB-ici in burtici.
De citit v-am tot citit, cu scrisul am stat mai prost.
Noi avem 33 we,DPN 5-9 sept, un baietel foarte activ (dr. zice ca este cel mai hiperkinetic BB pe care l-a vazut). De cateva zile avem cable net acasa ceea ce este super,la serviciu nu prevede decat dial-up.
Vrem si noi sa ne petrecem restul de 7 saptamani (nu mai sunt 9 saptamini si 1/2) alaturi de voi. E mai usor cand ai atatea colege de bucurie, ca suferinta va fii la momentul nasterii.

Have a nice day.

si - Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna RAISA!...bine ai venit printre noi!....felicitari pt baietel...sanatate multa si sa ajungem cu bine toate sa ne nastem bebeii!........
Mirela si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, azi intru in saptamana 32 si merg in continuare la birou. Am decis sa merg pana la 36 de saptamani, adica aproximativ cu o luna inainte de DPN... Petrec la birou intre 9-11 ore/zi, sper sa pot face fata in continuare. Azi pentru prima data nu mi-a fost foarte bine in masina, cu tot aerul conditionat am simtit ca nu am aer... si nu fac decat vreo 20 de minute pana la birou....

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput