Mamici de septembrie-octombrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Burtici, unde sunteti? Acum dispareti voi cand apar si eu?
Cristia si mie mi-a fost tare dor de voi. De abia asteptam sa am acces iar la internet.
Am reusit sa mai aranjez putin pozele de la nunta, asa ca va anunt oficial ca le gasiti pe pagina mea.
Astazi nu prea am nimic de facut asa ca ma cam plictisesc.
Bebelina se tot joaca, desi mai apr si cateva contractii. Exact cum explicati si voi, mi se intampla ca de fiecare data cand ma ridic de jos sa mi se intareasca burta si s-o simt foarte grea ca si cand m-ar trage in jos. I-am zis doctorului si mi-a zis sa incerc sa ma ridic mai usor de jos, dar degeaba...nu merge. Mi-e din ce in ce mai greu sa ma ridic din pat, mai ales noaptea.
Referitor la aerul conditionat, eu nu-l prea suportam inainte dar acum de cat sa nu pot sa dorm de caldura, mai bine apelez la el. Stiu ca nu e sanatos dar nu prea am ce face.
Despre vergeturi nici nu vroiam sa mai zic. ..am si eu cateva pe sani si destul de multicele pe coapse. Pe burtica n-au aparut inca, dar mai e timp.
Ralucule, nu-ti fa probleme din cauza Rh-ului. Prietena mea a nascut acum 3 sapt si are rh negativ iar totul a fost bine. Imediat dupa nastere i-au facut un vaccin pt ca la urmatoarea sarcina sa nu aiba probleme. Deci, capul sus!

Pupici si va astept la raport...ca tare mi-e dor de voi toate!

Mihaela si puiul mic de 30 saptamani si 2 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Nu prea am scris dar citesc zilnic mesajele voastre. Stau intinsa si mi/e cam greu cu o mina. Am facut 4 luni de cind stau intinsa, iar la ultimul control mi/a spus dr. sa nu ma mai ridic din pat ca sta sa iasa si am burta tare. A intrebat cineva cind se poate naste copilul ok. Eu stiam ca dupa 34 de saptamini iar peste 37 sapt. este la termen. Am vazut o emisiune pe Reality TV cu un bebe nascut la 27 sapt (avea parca 750gr.), a fost tinut la incubator pina cind a luat in greutate si la 1.800 l/au luat parintii acasa.
Astept sa ma duc la dr. luna viitoare, sper sa/mi scoata si firul de serclaj. Apropo de analize, pe mine nu m/a mai pus sa fac analize. Eu iau oricum Materna si Tardyferon.

31 saptamini si 8kg plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetele, eu sunt o burtica mai mica decat voi, si sper sa ma primiti si pe mine asa din cand in cand in discutiile voastre. De fapt "am treaba" in special cu Adela, careia i-am spus ca o sa tinem legatura, pentru ca suntem amandoua la acelasi medic si ma intereseaza cum va fi nasterea. Asadar, Adela, sper sa-mi vezi mesajul si sa iti amintesti de mine. Cum mai merg controalele la d-na Grigoriu? Ecografiile le-ai facut tot la Sanador asa cum mi-a recomandat mie?

Sa aveti parte de o saptamana minunata.

Multumesc,

Onitza, 20 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Buna fetelor!
Nu prea am mai avut timp sa scriu pe aici si nici sa citesc pt. ca am stat doar 2-3 ore la servici si cum acasa nu am net....
Mie imi este din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata si sa vin la servici( daca 08:30 poate fi considerat dimineata)
Vineri nmerg si eu la medicul de familie sa imi dea concediul prenatal asa ca in scurt timp nu o sa mai pot vorbi cu voi si nici sa va urmaresc
L-am intrebat pe sotul meu de ce nu pot avea si eu net acasa si mi-a spus ca nu se poate din cauza ca noi avem centrala analogica si nu digitala si ti se deconecteaza netul cand iti e lumea mai draga
Singura solutie ar fi sa merg la Vitan si sa fac cerere pt centrala digitala sa vad daca se poate face ceva.

Cristia sa stii ca eu nu pot sta fara A/C simt ca ma sufoc si nu mai pot respira.In masina am A/C si de curand am reusit sa-l conving pe sotul meu sa punem si acasa.Singurul loc in care nu am A/C a ramas biroul si il suport din ce in ce mai putin.
Prefer sa ma doara capul (desi nu mi s-a intamplat) sa mi se umfle ochii numai sa nu sufar de caldura.
Cand e asa de cald nici nu mai pot respira
Roandre am vazut pozicile de la nunta ,sunt super ! Ai fost o mireasa superba!
Cristina(29 saptamani ) & Cristina
Dr. Puia - Giulesti

www.babiesonline.com/babies/c/cristina

P.S.Am pus si eu pe pagina noastra poze mai recente cu mine si burtica si cu puiuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cristina78 ai o fetita superba!
O sa-ti simtim lipsa, dar poate reusiti sa va puneti internet si acasa. Daca e prin conex, dial-up sa stii ca merge greu, dar iti faci treaba cu el. Tot la fel poate gasiti o retea de cartier pt ca exista mai peste tot.

frosa, totul o sa fie bine. Mai stai putin in pat caci nu mai e mult pana vine marele moment!

Pe mine ma "inghioldeste" bebelina rau de tot. Nu-mi pot imagina cum sta dar se impinge atat de tare in burtica mea incat ajung sa cred ca vrea sa iasa afara. Nu-i place deloc sa stau intinsa in pat, dar nici pe scaun. Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea . Cred ca ma duc sa-i dau sa pape niste fructe sa vedem daca reusesc s-o pacalesc asa.

Dr Ciulcu, Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Eu am fost plecata de vineri, mai intai la o matusa de-a sotului (croitoreasa mea personala - ea mi-a facut si rochita de nasica) pt. a-mi face perdelutele de la camera fetitei si a discuta despre viitoarele mele necesitati in materie de cusut, iar apoi am fost la mare, unde m-am plimbat cu sotiorul pe mal si am savurat aerul curat si soarele. Ei, pana s-a apucat sa ploaie, tune si fulgere... ca apoi am fugit sa ne adapostim. Oricum, aseara am sosit acasa si eram mult prea obosita sa mai activev pe forum. Mea culpa!
Azi sunt bine, bebelusa e la fel de activa ca de obicei si, in sfarsit, l-a lasat si pe taticul ei sa o simta activand la mami in burtica. Singura mea problemuta sunt picioarele-mi umflate carora nu le prea gasesc eu leac. Nici dormitul cu picioarele in sus (sotul a ridicat patul la picioarele mele) nu are efect pozitiv.Doar o crema speciala pt. picioare ma ajuta sa nu-mi simt picioarele asa de grele, dar eu nu mai reusesc sa-mi masez piciorusele de una singura si mai am ce astepta pana vine sotiorul de la servici.Pana atunci o sa ma misc ca o ratusca de ici colo.
Frosa, ai grija de tine! Si prietena mea (care acum mi-e si fina) a nascut la sfarsitul lui martie un copilas perfect sanatos, doar cu cateva zile inainte de termen, avand aceleasi probleme in sarcina. Si ea si-a petrecut mare parte din sarcina in pat. Asa ca iti urez curaj si incredere ca totul va fi bine.
Roandre, si eu zic ca miscarile regulate ale bebelusei iti dau de stire ca ea e Ok si nu are probleme. Ai grija mare de tine, menajeaza-te si vei vedea ca va fi totul bine in cele din urma.
Si noi ne-am gandit la un nume de fetita si anume: Alma Bianca Aimée (pt. noi va fi Alma, adica "sufletel").
Va las, fetelor, ca ma duc si eu la treaba. O zi buna tuturor si pupici la burtici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roandre

Cristina78 ai o fetita superba!
O sa-ti simtim lipsa, dar poate reusiti sa va puneti internet si acasa. Daca e prin conex, dial-up sa stii ca merge greu, dar iti faci treaba cu el. Tot la fel poate gasiti o retea de cartier pt ca exista mai peste tot.

frosa, totul o sa fie bine. Mai stai putin in pat caci nu mai e mult pana vine marele moment!

Pe mine ma "inghioldeste" bebelina rau de tot. Nu-mi pot imagina cum sta dar se impinge atat de tare in burtica mea incat ajung sa cred ca vrea sa iasa afara. Nu-i place deloc sa stau intinsa in pat, dar nici pe scaun. Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea . Cred ca ma duc sa-i dau sa pape niste fructe sa vedem daca reusesc s-o pacalesc asa.

Dr Ciulcu, Cantacuzino

Saru'mana mult de tot!
Bebe al meu cred ca iar si-a luat o pauza ca nu mai e la fel de activ cum il stiam eu .
Asa imi facea si mie inainte nici pe scaun la calculator nu ma lasa sa stau,nici in pat si mai ales daca stateam pe aceeasi parte cu el imi dadea niste suturi,de vedeam stele verzi.
Sper sa revina in forta sa stau si eu linistita ca e totul ok.
Cristina(29 saptamani) & Cristina
Dr. Puia - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici tarzii pe toate burticile.

Week-end agitat atat pentru noi cat si pentru bebe, care s-a miscat ca un pestisor. Chiar si acum cand va scriu se misca continuu si ma amuza tare.

Cristina78, speram sa rezolvi cu netul acasa si sa tinem legatura pana pe ultima suta de metri. Are dreptate Mihaela, e tare frumoasa fetita ta. Am mai scris dupa ce ai pus primele poze si ti-am zis ce ochi frumosi are.

Frosa, bine ai revenit. Iti tinem pumnii sa duci cu bine sarcina si sa ne tii la curent. Nu te mai gandi si tu la nastere prematura... ca luam batul...

Onitza, bun venit printre noi. Esti tu micuta, dar ne vei prinde din urma cu burtica ta. Stii ce o sa ai?

Georgiana, spor la munca. Sa nu te obosesti prea tare. Spun asta ca si noi suntem in mutat si stiu ce inseamna oboseala in privinta asta. Aveti tot timpul pana vine bebe! Sa stii ca si eu am o zona pe fesa stanga care imi amorteste cateodata si mi-a zis doctorul ca e bebe care se pune pe vreo terminatie nervoasa... asta o fi si la tine.

Ralucule, bun venit in clubul baietilor Sa stapaniti sanatosi catelul.

Danyce cu ce crema te dai pe picioare? si eu sufar din privinta asta...

Mihaela, super poze ! Nici nu s-a vazut prea tare burtica (s-o fi ascuns de rusine, cand a vazut atata lume... )

Adela pe unde o fi umbland?

O saptamana buna pentru voi si jucausa pentru bebei.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

He he... a aparut si Adela... a postat in timp ce eu scriam...

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Adela & Lorena va multumesc pt. complimentele aduse iubitelei mele. Pot sa zic ca mi-ati inseninat ziua!
Adela Ai dreptate cu , concediul dar la mine fiind copilita mea acasa e putin mai complicat cu odihna.Cand o vedea femeia care sta cu ea ca sunt acasa o sa inceapa cu pretentiile sa plece si ea mai devreme acasa si eu la cat sunt de "fraiera" n-am sa-i pot spune nu.
Cat despre RDS nu prea ma incanta ideea de a-mi pune acasa pentru ca am de la sevici experiente neplacute cu ei.Am renuntat la 2 numere de telefon de la Romtelecom si am facut contract cu RDS -ul.
In privinta netului nu am nici o plangere dar cu serviciul pentru telefonie sunt la pamant .PAREREA MEA!
De 2 luni de cand colaboram cu ei mai mult am avut tel. stricate decat functionabile , asa ca...

Sper ca o vom rezolva in final intr-un fel sau altul.
Cristina(29 saptamani ) & Cristina
Dr. Puia - Giulesti

Mergi la inceput