Fetita sau Baietel ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana 1000 spune:

Buna

Aseara eu si tati ne-am gandit la numele fetitei si concluzie azi de dimineata sa trezit si a spus Bianca Lui Taticu ea a raspuns cu un piciorus in burtica mea , deci unul din nume va fi Bianca si celalalt ne mai gandim ,

Iar in ceea ce il priveste pe Isop sa sti ca nu a mai fost morocanos ca eu de fel sunt mai nebuna si l-am luat putin la misto cu niste raspunsuri evazive ca l-am mirosit ca e

georgiana si Bianca din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Georgiana, am fost ieri la Nayel, m-a primit, a fost super ok, asistenta o dragutza cum ai zis...mi-a facut eco, am intr-adevar fetitza si ma bucur ffff tare....cum cred ca te bucuri si tu ca ai zis ca asta ti-ai dorit...sa ai incredere in eco de la Diagnosis, e cel mai bun, eu am fost acolo la 19 sapt si de-atunci mi-au zis ca e fetitza...
La Nayel la cabinet ma mai duc pe 24 iulie, tu cand?

Te pup

Oana si bb Mara 37 sapt

Mergi la inceput

Buna Oana eu voi merge pe 29 la Nayel si acum la Diagnosis mi-au spus ca bb este mai mare (mai lung) decat un copil mediu pai si normal eu am 175cm, iar tati 190cm, am vorbit cu soacra mea si mi-a spus ca si Radu (sotzul meu)a fost mai lung decat copii medii, chestia asta mi-a spus si Nayel, deci are dreptate ieri mi sa mai confirmat inca o data ,si Isop a spus ca sa-r putea sa nasc intre 22 Aug. -3 Sep. iar normal ar fi intre 25-28 Aug , iar Nayel a spus ca am sarcina joasa si ca voi naste mai devreme dar asta nu inseamna ca prematur,prematur este pana in 37 de saptamani din cate stiu eu , in fine sunt fericita si te felicit Oana Pt. Fetita sa nu uit ce ti-a spus Nayelde epidurala? de cum vei naste ?

Si acum ma gandesc la tasu [cual]va da-ti seama este inconjurat numai de 'Gagici'eu ,mama soacra, buni, si bbBianca vai de capul lui

georgi si burtica 33 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Georgiana, a fost de acord cu epi, ca doar de aia mi-am schimbat doc...cum altfel, ca mi-e o frica de moooooor....a zis ca nu e nici o problema...e obisnuit cu genul asta de anestezie...tu ramai pe naturala complet?

Ai mai intrebat fetele despre CFR2, conditii, preturi?

P.S. si nu-l mai vaita pe sotz...ca daca e fata pe el o sa-l iubeasca mai mult ...vb lumea

Oana si bb Mara 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

georgiana, pana la urma cat costa ecografia la Diagnosis ??
poti sa-mi dai mai multe repere unde se afla centrul ?? am inteles ca vis-a - vis de Patinoar !

Eu am programare la 15.00

sunt destul de emotionata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moss

georgiana, pana la urma cat costa ecografia la Diagnosis ??
poti sa-mi dai mai multe repere unde se afla centrul ?? am inteles ca vis-a - vis de Patinoar !

Eu am programare la 15.00

sunt destul de emotionata...

Imi pare rau ca iti raspund atat de tarziu poate ai plecat deja este pe Mircea Eliade la nr. 18 dar vezi ca acolo este o fabrica sau asa ceva si se intra pe ultima usa sunt niste trepte pe acolo dar vezi ca nu scrie nimic ca ar fi Diagnosis dar cel mai bine cand ajungi acolo intreaba si tu ca eu asa am facut si de costat 1.450.000 lei

da ne un raspuns cand vi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

CFR 2 are o maternitate super curata si moderna.Este mica, dar nu prea ai ce sa-i reprosezi.Personalul este in mare parte tanar si suuper de treaba.O sa va placa!Daca vreti sa vedeti maternitatea rugati-l pe Nayel sa va faca urmatoarea ecografie la spital(are si ecograful mai bun acolo),ca lui oricum ii este indiferent!

Pupici,
Miha

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaella

CFR 2 are o maternitate super curata si moderna.Este mica, dar nu prea ai ce sa-i reprosezi.Personalul este in mare parte tanar si suuper de treaba.O sa va placa!Daca vreti sa vedeti maternitatea rugati-l pe Nayel sa va faca urmatoarea ecografie la spital(are si ecograful mai bun acolo),ca lui oricum ii este indiferent!

Pupici,
Miha

Mercic mult Mihaella din punctul asta de vedere m-am linistit este adevarat ca mult timp m-am gandit unde voi naste si iata cu ajutorul acestui site si al fetelor de treaba m-am linistit am sa ma duc cu toata increderea si sper sa nu imi fie frica cand voi naste cu toate ca am inima cat un purice cand ma gandesc ,dar dabia astept sa imi tin bebelusa in brate sunt atat de nerabdatoare si cred ca si ea este asta dupa felul in care misca in burtica parca vrea sa iasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Fetita sau baietel, sanatosi sa fie si sa va bucurati de ei!

Bibi(Bianca) si David (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Georgiana nu-mi vine sa cred ce povestesti............ Tot la eco 3D ai fost cand ti-au spus ca bb este baiat?

Pupici

Mel

Mergi la inceput