atentiune BRASOVUL!!!
Raspunsuri - Pagina 3
alesandra spune:
Multumesc frumos fetelor...am sa va povestesc pe unde am fost...daca mai are cineva ceva idei sunt bine venite...
Si ai dreptate...sunt asa de mofturoasa...
LaviB spune:
Servus fetelor!
Mai aveti loc de inca un "membru" in "clubul" brasovencelor??? Va urmaresc de cateva zile si nu am mai putut sa stau asa "in umbra" fara a ma baga si eu in seama. Initial am dat de site-ul asta de fff scurt timp, tocmai de aceea vin ei eu asa tarziu la "barfa" voastra.
Dar sa ma prezint:
Ma numesc Lavinia, sunt casatorita si am o fetitza de 3 luni si jumatate. Nu sunt chiar brasoveanca insa vin din judet.(Fagaras)De cca 5 ani locuiesc in Germania insa Brasovul(cu Fagaras cu tot
)a fost si va ramane "acasa". In speranta ca .... se pune totul si "ma luati" in club, va salut pe toate si.....bafta sa va intalniti cat mai multe vineri (o sa va urmaresc si eu pe webcam)![]()
pa
Lavinia-mama si micutza Hanna
alesandra spune:
...o sa fie cam greu sa le vedem la web cam...este o vreme la Brasov...brbrbrbr frig si ploua...si se pare ca asa o sa fie si in weekend...
pacat...
roxanak spune:
quote:
Originally posted by LaviB
Servus fetelor!
Mai aveti loc de inca un "membru" in "clubul" brasovencelor??? Va urmaresc de cateva zile si nu am mai putut sa stau asa "in umbra" fara a ma baga si eu in seama. Initial am dat de site-ul asta de fff scurt timp, tocmai de aceea vin ei eu asa tarziu la "barfa" voastra.
Dar sa ma prezint:
Ma numesc Lavinia, sunt casatorita si am o fetitza de 3 luni si jumatate. Nu sunt chiar brasoveanca insa vin din judet.(Fagaras)De cca 5 ani locuiesc in Germania insa Brasovul(cu Fagaras cu tot)a fost si va ramane "acasa". In speranta ca .... se pune totul si "ma luati" in club, va salut pe toate si.....bafta sa va intalniti cat mai multe vineri (o sa va urmaresc si eu pe webcam)
pa
Bine ai venit Lavinia. Ei Fagarasul, de pe langa fagaras era bunica mea (D-zeu s-o ierte) deci un pic de sange fagarasean am si eu.
Daca vrei si ai chef te invit sa tragi cu ochiul si la fetele din Germania
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29187
(suntem destul de multe). Tu unde stai aici in Germania??
LaviB spune:
SErvus Roxana!
Am intrat la "nemtzoaice". Super fain.
Aici in Germania stau in Ingolstadt.(Undeva intre München si Nürnberg).tu? Suntem pe aproape?
ciao
Corina spune:
Fetelor,eu sint deja in Brasov,vremea e faina,spers sa veniti toate la intilnire!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
roxanak spune:
quote:
Originally posted by Corina
Fetelor,eu sint deja in Brasov,vremea e faina,spers sa veniti toate la intilnire!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Te invidiez Corina ca tu esti in Brasov iar noi nu. Va voi urmari azi la 16:30 poate reusesc sa va vad.
pupici
roxanak spune:
quote:
Originally posted by LaviB
SErvus Roxana!
Am intrat la "nemtzoaice". Super fain.
Aici in Germania stau in Ingolstadt.(Undeva intre München si Nürnberg).tu? Suntem pe aproape?
ciao
Eu stau in Kitzingen, langa Würzburg (100km vest de Nürnberg), cam departisor de Ingolstadt. Nu uita, azi la 15:30 (ora Germaniei) sa te uiti pe webcam, poate le vedem pe fete in Brasov.
Pupici
LaviB spune:
Da,Roxana departisor, desi nu se stie niciodata. Eu am si ceva rude pe la Nürnberg unde merg destul de des (putin mai mult decat deloc
). Nu se stie nicioadata cum dam la o plimbare una de cealalta la N. (gluma)
O sa ma uit la fete insa incerc de vre-o juma de ora sa vad pe web ceva si nu se deschide pagina. Mai incerc.
ciao si o zi faina