PROBLEME...????
Raspunsuri - Pagina 2
Porumbita spune:
Lauraa, la 19 ani te ingrasi si slabesti ff usor, chiar si mai multe kg.
Dc isi face analizele si e ok, nu ai de ce sa iti faci griji!
gogosar spune:
FETELOR, EU DEJA, INCEP SA MA INDOIESC DE CE MI-A ZIS DOCTORA DE LA ENDO.STIU SI EU CA LA HIPO TE INGRASI, IAR EU AM TOATE SIMPTOMELE DE HIPER, ADICA SLABIRE IN GREUTATE, CHIAR DACA AM POFTA DE MANCARE SI MANANC BINE,PALPITATII SI PULS MARE, PLUS SCAUNE DESE SI APROAPE LA DIAREE.AM CITIT ASTEA DESPRE HIPERTIROIDA, IAR LA HIPO NU M- SE POTRIVEA NIMIC.IAR EU IAU TRATAMENT CU NOVOTHYRAL, IN FIECARE DIMINEATA PENTRU HIPO. ACUM AM STOPAT PENTRU CA AVEAM IMPRESIA CA PARCA MA SIMTEAM SI MAI RAU. I PENTRU CA PE 22.07 AM PROGRAMAREA LA ALT MEDIC ENDOCRINOLOG, ASTEPT PANA ATUNCI.IN REST ACUM O LUNA MI-AM FACUT ANALIZELE SI NU AM INFECTIE IN ORGANISM, DIN PUNCT DE VEDERE CLINIC SUNT SANATOASA. BINE, CU EXCEPTIA CA SI MG, DAR ASTEA SUNT PROBLEME DESTUL DE FRECVENTE.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
Nadia1976 spune:
Eu am fost intotdeauna cam slaba... firisor, nu alta.Aveam vreo 4-5 ani cand mama mea m-a dus la doctor si doctorita i-a spus doar ca am arderi f. mari in stomac si ca orice as face, n-o sa ma ingras vreodata. Si a avut dreptate; am luat tot felul de vitamine si ulei de peste, ba chiar mi s-au administrat vitamine intravenos si degeaba. Cand abia venisem in Canada, din lipsa de bani, aveam micul dejun la... McDonald's. Nici nu va imaginati cat de repede am pus kg; si locuiam intr-un hotel, asa ca nu puteam gatii. Apoi, am avut o operatie in noiembrie anul trecut si am slabit in vreo 2 luni cam 7-8 kg. De atunci ma chinui sa le pun inapoi si nu pot. O fi pentru ca acum gatesc tot timpul(nu mai locuiesc in hotel; acum am casa)? O fi ptr. ca deja m-am obisnuit cu mancarea lor? O fi pentru ca nu mai mananc mancarea grasa de la McDonald's? Nu stiu ce e, dar tare as vrea o reteta de ingrasare care da rezultate. Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu-mi pot pune si eu o hainuta frumoasa, eleganta, trebuie sa ma imbrac de la copii; ori, eu am 27 de ani, aproape 28, nu pot purta tricouri cu caractere din desene animate sau haine gen Lizzie McGuire... Toata lumea ma intreaba daca sunt vreo fosta gimnasta sau asa ceva. Nu, nu sunt. Ce ma sfatuiti?
oake spune:
HiHi Nadia... iti zic eu ce sa faci..sa vii in Romania sa-ti cumperi haine. La noi, mai nou, sau cel putin in Iasi, haine pt. femei normale nu mai gasesti...numa tricouri si bluzite de 15 pe 15 (cm), pantaloni pt. taliuta de viespe, fuste 2 degete sub fund si tot asa.
Iar daca totusi gasesti pe marimea ta, sigur e din material de ala supraelastic cu model numa bun pt. tata Frosa sau cu o croiala ca la 28 ed ani pari de 40.
Pe mine ma bate gandul f.serios sa deschid un magazin cu haine pt. FEMEI NORMALE!!!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Milia spune:
quote:
Originally posted by gogosar
IAR EU IAU TRATAMENT CU NOVOTHYRAL, IN FIECARE DIMINEATA PENTRU HIPO. ACUM AM STOPAT, PENTRU CA AVEAM IMPRESIA CA PARCA MA SIMTEAM SI MAI RAU. I PENTRU CA PE 22.07 AM PROGRAMAREA LA ALT MEDIC ENDOCRINOLOG, ASTEPT PANA ATUNCI.
Destul de grav sa intrerupi un tratament hormonal fara avizul medicului. Mai ales pentru tiroida! Inteleg totusi ca de fapt tratamentul indicat ti se parea gresit! Cu atat mai rau ti-a stricat fragilul echilibru hormonal. Of, Of! Sa ne spui rezultatul consultatiei!
anky spune:
Oake ai dreptate,am fost si eu acasa in primavara si am iesit in oras cu o prietena,am intrat si in magazine si m-am enervat ca nu mi-am gasit nimic pe masura .Numai marimi ^anorectice^...e groaznic, parca toata lumea treŽ sa fie anorectica.
gogosar spune:
Fetelor, imi vine sa urlu.....
Cititi si minunati-va. In ziua cu pricina m-am dus cumintica la doctor, am ajuns chiar mai devreme putin ca am zis de....eu trebuie sa astept, nu doctorul.Deci dupa ce am asteptat 3 saptamani de cand ma programasem, ajung in fata usii, unde m-i se spune ca D-na doctor nu este in acea zi, sa ma reprogramez. Bun , zic asta e are omul si probleme, ma reprogramez. Da, dar nu aici, ci jos la fisier. Ma duc acolo, imis pune da asta e, dar numai telefonic facem programari. sunati maine dimineata pentru programare. Eu gandindu-ma ca daca nu a fost in ziua aia, ma programeaza a doua zi sau a rog....aproape.
Sun a doua zi, si m-i se spune...........ca doamna doctor intra in concediu si ca pana pe 15 august nu se mai fac programari, sa sun dupa data aia.am ramas fara replica, inca nu imi revin............
Deci nu am ce noutati sa va spun........
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
Milia spune:
Of, of cu hormonii nu e de joaca! Spui ca ai facut "analize pentru tiroida", vrei sa spui "dozari hormonale", nu? De obicei pe formularul de analiza apar si valorile normale (in cazul tau, T3, T4 si TSH). Compara si tu valorile tale cu cele normale, daca intr-adevar constati ca diagnosticul este corect (hipotiroidism), exista doua posibilitati: ori analizele sunt gresite (se mai intampla), daca tu zici ca diagnosticul nu corespunde cu simptomele, ori diagnosticul este corect, caz in care trebuie sa iei medicamentele prescrise. Uite-te si in prospectul medicamentelor. Tu cum te mai simti? La alt medic nu te poti duce? Macar la doctorul de familie! Sa iei neaparat rezultatele la analize cu tine la consultatie!
Tanaion spune:
Gogosar, pana la urma ai reusit sa mergi la endocrinolog? Care e verdictul, hipo sau hiper?
Tana