menajul: ce tr. / nu tr. sa faca un barbat adev.
Raspunsuri - Pagina 5
adi tati fericit spune:
Bună mămicilor (sotiilor)!
Îmi este naspa să scriu, pentru că, în primul rând, din câte observ sunt rău în minoritate, iar în al doilea rând sigur voi fi acuzat de falsă modestie.
Când am spus DA la stare civilă am spus amândoi, deci în viată suntem doi.
Eu consider că nu m-am căsătorit cu o femeie de servici, care să slugărească toată ziulica si să mai aibă grijă si de bebe. Basca că si sotul o mai solicită.
Eu îmi ajut sotia la tot ce stiu, întotdeauna (si stiu, nu mă apuc să enumăr pentru că mă scoateti de pe forum!). Ca să termine treaba sotiei îi ia ore bune. De ce să nu terminăm treaba amândoi, înjumătătind timpul iar apoi timpul câstigat să=l petrem plimbându-ne, odihnindu-ne sau mai stiu eu câte “chestii” frumoase se pot face.
Cu respect pentru sexul frumos,
Adi
P.S. Singurul lucru care nu îmi place este să spăl vase!!! Dar o mai fac câteodată...
elara spune:
Bravo, Adi! Ce-ar fi sa tii tu si niste perelegeri pe tema asta sotiorilor "cari e banditi" si care inca nu gandesc al fel ca tine. Ca daca "egsplicatia" vine de la unul de-al lor poate sunt mai receptivi.
Mey, mey, fetelor(furni si clopotzel), relelor! Va rog nu faceti bascalie de subectu' asta ca pun batuta pe voi ed numa' numa'!
Si-acu' sa va zic un banc cu legatura la "subect".
Cica EA ii zice LUI:
- Draga, s-a stricat bateria la baie.esti tu dragut sa o repari?
EL: - Da' ce, draga, eu sunt instalator?
A doua zi:
EA: - Draga, s-a stricat priza in dormitor. Vrei sa o repari?
EL: - Da' ce, draga, eu sunt electrician?
Peste alte cateva zile:
EA: - Draga, s-a stricat usa la bucatarie...
EL: - Da' ce, draga, eu sunt tamplar?
Si-l lasa femeia in pace. Si intr-o zi vine omul de la srvici si gaseste toate reparate. Si o intreaba care-i misterul.
EA: Aaaaaaaa, pai a venit vecinul si a reparat tot.
EL: Si ti-a cerut bani? I-ai platit omului?
EA: Aaaa, nuuuu. Nu, ca nu a cerut bani. Da' azis ca ori ma culc cu el ori ii cant.
EL: Siiiiiiiiiii......i-ai cantat, nu?
EA: Da' ce, draga, eu sunt cantareata???
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
joanna spune:
Diafera cu placere![;)
Sotului meu ii place ca arat ca din cutie scoasa mereu.
Iar eu i-am explicat ca dureaza prea mult timp sa calc si camasa lui
si sa ma si aranjez.Asa ca sint dispusa sa renunt la una din ele.Deci nu calc.Iar el cum e tipicar mi-a cerut trei patru lectii pina i-a iesit camasa perfecta.Nici eu nu am atata rabdare.
Dar sa nu credeti ca toate nu au un pret.Bine ,bine..Pretentia lui a fost mereu sa up-datez mereu mansarda(a se citi creier cu doi neuroni homosexuali fara sanase de inmultire,evident dar cu sanse de razboi...deh sint barbati)cu tot ce tine de calculator si tehnica.
Citeodata am dureri in mansarda..
Nimic nu e gratis...
Joanna
sinzi_ana spune:
Adi sa te iei de mana cu sotul meu, ca si el uraste sa spele vasele. Cand il am "cu ceva la mana" de abia astept sa il pun sa spele vasele la schimb, pentru ca are o mutra nenorocita cand o face...Ma amuza la culme!!!
Ma delectez privindu-l si nu imi mai trebuie nici o comedie pentru o luna!!! Sa mai si spun ca pentru cateva vase ii trebuie jumatate de zi sa le spele, parca vrea sa le gaureasca cu frecatul...si pentru asta mi-a facut cadou (cred ca mai degraba si-a facut singur cadou) o masina de splat vase, care ii se pare inutila acum, ca oricum trebuie sa le clatesti putin inainte sa le pui in masina!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Iris2002 spune:
Buna fetelor,
Rid singura aici citind mesajele voastre...colegii de servici au venit imediat sa le traduc, si dupa ce le-am tradus o parte din mesaje au stabilit ca divorteaza (cei insurati) pentru o romancuta sau isi cauta prietena romanca (cei single)... au inceput sa se considere sclavi, enumerind fiecare cite face in casa si cit de putin fac sotiile lor... Asa ca e cineva interesata??? Am in oferta patru olandezi frumosi, blonzi, cu ochi albastri, romantici, harnici, cu salarii frumusele... just kidding, nu isi lasa ei nevestele ca sunt si loiali si prea comozi pentru a divorta...(bine ca nu inteleg romaneste ca s-ar umfla in pene daca ar auzi cum ii laud)
Nu ii pot contrazice, asa e si la noi. Nu am avut nevoie de santaj niciodata, nu ma ajuta, pentru ca ne ajutam unul pe altul, doar suntem doi in familie, si amindoi lucram. E drept ca el se ocupa mai mult de casa decit mine, el gateste de obicei (eu cam 1-2 pe saptamina, dar uneori nu gatesc cu saptaminile), el cara plasele, scoate gunoiul afara, duce masina la spalat, spala veceurile, etc... nu calca, dar eu nu fac mult mai multe, asa ca mi se pare normal sa fac eu asta, nici eu nu as vrea sa spal veceurile (o face el, doua avem, de doua ori pe saptamina sunt la rind...)
Curatenie facem impreuna simbata dimineata, el parterul si eu etajul 1 si etajul doi (inafara de wc, of course).... iar de gradina tot el se ocupa mai mult, eu mai curat florile, dar de obicei le uda si curata el...
El e si mai perfectionist decit mine, iar spalatul vaselor nu ne place niciunuia asa ca ne-am luat masina de spalat...
Nu stiu cum va fi cind/daca vom avea copii, insa nu cred sa se schimbe, si tatal lui e la fel, si la fel fratele si cumnatul...doar parintilor mei le cade greu cind vin la noi si le gateste ginerele...nu ca nu ar fi mincarea buna (e de nota 10!) insa...cum sa gateasca el pentru noi????
va imbratisez
sinzi_ana spune:
Iris, daca arata asa de bine, imprumut si eu unul pana vine sotul meu acasa...si daca mai face si treaba!!!
Si mai ales daca nu stie sa vb romana!!! Spun ca baietelul meu e de fapt fratele mai mic...ne descurcam noi cumva!!!
Hehehe...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Clopotzel spune:
Adi tati fericit cum facem sa il instruiesti si pe barbatu-meu. Sau ce sa fac sa am asa si eu un sot ca tine?!? Sigur sigur esti barbat?!?
Elara, din pacate zambesc la unele chestii dar...nu e zambetul meu. E cat de acuta problema la mine!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
adi tati fericit spune:
Clopotzel, nu prea mă pricep la sfaturi, dar consider că totul stă în educatia primită în familie, din copilărie.
În particular, am avut o mamă f.f. bolnavă, care m-a învătat de toate, inclusiv să gătesc, de foarte mic, pentru că, îmi spunea ea, “nu se stie ce-mi rezervă viata”.
Si, mai consider că, chiar dacă nu stii să faci ceva, din respect pentru aproapele tău, tot îti dai silinta să faci ceva. Totul este să vrei!!!
Adi gospodaru’