ruperea membranelor si pierderea lichidului

ruperea membranelor si pierderea lichidului | Autor: vale

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
am mare nevoie de ajutorul vostru...
am pierdut acum 1 luna sarcina,am pierdut apa, membranele s-au fisurat si asta a dus la pierderea sarcinii.
sfatul de care am nevoie: trebuie sa astept 6 luni?vreau un bebelus cat mai repede. 3 luni e prea devreme?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

vale, sorry pt pierdera ta. si eu am trecut prin asta si stiu ce simti. e bine ca ai gasit puterea sa te gindesti la reluarea incercarilor.

in ce priveste intrebarea ta, raspunsul depinde de cit de mare era sarcina cind ai pierdut-o. daca era mica (pina in 10 sapt) uterul si restul se reface relativ repede si poti relua incercarile dupa 1-3 cicluri complete. daca sarcina era marisoara, se recomanda sa astepti atitea luni cite avea sarcina. de ex. daca avea 12-14 saptamini, e recomandat sa astepti 3-4 luni pt ca e nevioe de timp ca uterul sa revina la dimensiunile normale si ca hormonii sa revina la valorile dinainte de sarcina.

bafta la incercari,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Imi pare rau de pierderea ta si stiu ce simti.
Mie mi s-a recomandat dupa pierderea unei sarcini de 20 saptamini sa reincep dupa 2 cicluri normale. Inainte de a reincepe e bine sa te vada medicul sa-ti se faca un set complet de analize.
Bafta cit cuprinde si copii sanatosi.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

offf! eu nu stiu care este raspunsul la intrebarea ta dar sunt alaturi de tine si iti tin pumnii!

Mergi la inceput