pete maronii pe fata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

vreau sa alaptez...nici nu ma gandesc altfel....pai degeaba arat ca Pamela Anderson?hmmm.la Rares am alaptat pana la opt luni si ceva...eu sper sa treaca de la sine,dar ma informez si ptr situatii neplacute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Laura... , Pamela Anderson... Grea slujba are femeia aceea.. toate ca toate dar ori de cate ori alergam ma incomoda ceva...

Las ca trec si singure in majoritatea cazurilor. Matusa mea cea tinerica (cam intre mama si mine ca varsta s-a ales cu asta) si a scapat fara tratament special. Stai preventiv departe de soare inclusiv imediat dupa nastere si lasa cremele de fata, fardurile, pune ceva simplu gen smantana, miere, suc de lamaie, castraveti... remedii fara substante chimice artificiale si spor la alaptat Lucas in curand!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

...si eu stiam ca aceste pete sunt de la sarcina si dispar dupa. Se spune ca daca iti apar astfel de pete bb e fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

... imi pare rau dar aceste creme nu sunt toxice, dupa cum i-am scris Laurei mai multe mesaje si dace le-a citit cu atentie se poate deduce ca aceste creme contin agenti naturali de depigmentare... in perioada cand am facut trat. chiar aveam in plan sa raman insarcinata si am discutat aceste aspecete cu medicul meu dermatolog.....

Ex. crema Skinoren contine o substanta produsa de o ciuperca... iar crema de la ROC contine lapte din soia.... De aceea se numeste chiar SOYA Unifie...

Depigmentare usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Acidul azelaic (Skinoren) produs de ciuperca Malaessia Furfur este un agent de depigmentare natural remarcat cu ocazia decolorarii din pitiriazisul verzicolor (pete brune care devin ulterior albicioase, localizate pe trunchi). Acidul este inglobat in crème (Skinoren) folosite la decolorarea hipermelanozelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si daca nu merge si nu merge cu cremele ori nu trece de la sine (de obicei nu trec chiar toate petele pigmentare dupa nastere) exista un tratament de microabraziune a tenului la cabinetele cosmetice care rezolva toate aparitiile inestetice. Si nici nu costa o avere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Ca sa nu mai deschid alt subiect, va intreb aici: stiti vreun tratament si contra pistruilor? Eram pistruiata si inainte de sarcina, si asa sunt si acum, sarcina a accentuat putin pistruii, dar Diana are deja 1 an si 2 luni, deci nu pot spera sa mai scap de ei.

Denisa

Mergi la inceput