Este cineva din Vilcea?/am si eu o rugaminte!

Este cineva din Vilcea?/am si eu o rugaminte! | Autor: dayen

Link direct la acest mesaj

Bun gasit tuturo...de la primul la ultimul!
Pentru inceput,dati-mi voie sa va marturisesc caci mai bine de un an de zile imi faceti companie in fiecare dimineaza la cafea citind cu deosebita placere subiectele voastre dar intervenind doar de foarte putine ori(sa nu ma certati!)
Rugamintea mea se prezinta in felul urmator: Ar poate cineva sa ma ajuta si pe mine sa-mi gasesc o fosta buna prietena din liceu (liceul economic din Calimanesti)promotia anului 1983?
Eu am mai facut citeva tentative insciindu-ma si la "Colegii.ro"unde am si gasit chiar, un fost coleg de clasa dar, prea multe informatii nu a putut sa-mi deie nici el fiind plecat si el de multi ani din tara.
Prietena mea se numea Viorica Badulescu,dar nu stiu cum se numeste dupa casatorie...din pacate,stiu ca este din Tetoiu jud.Vilcea si mai stiu ca ar avea 40 de ani...si ca nu ne vedem de 20 ani!
Eu am facut mai multe tentative si pe internet,am mai contactat o persona care locuieste in Caciulata si care a terminat tot la liceul din calimanesti dar fara nici un rezultat pozitiv.

Citinduva de atita timp,am decoperit in voi adevarata valoare a
prietenie,adevaratul sprijin si bucuria de a ajuta pe cellalt oriunde s-ar afla in lume,a-ti avut todeauna un cuvint bun de spus o mingiere pentru cine s-a gasit in dificultate,a-ti avut o opinie sincera indiferent de tema subiectului fara sa criticati si sa condamnati pe nimeni ati fost si sinteti, persoane speciale!

Eu am fost o simpla cititoare pina acum, desi m-am inscris la acest forum acum un an in urma,o cititoare pasionata de acest forum si fidela a acestui forum si de aici vin toate concluziile mele in
legatura cu toti membri acestui forum de la primul al ultimul.Nu v-am scris toate astea doar pentru a-mi facilita rugaminte mea (tema subiectului)ci doar ca...de mult timp as fi vrut sa va spun caci pentru mine sinteti "persoane speciale"!
Oriunde a-ti fi va imbratisez cu drag!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bruden spune:

Buna!

Eu luni ajung la Valcea. Si nu se stie poate si pe la Calimanesti. Daca am timp o sa incerc sa te ajut cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayen spune:

multumesc, esti o drguta Bruden!
inteleg ca mergi in vacanta,daca e asa eu iti doresc o vacanta placuta si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

dayen,

uite aici o surprizica pentru week-end: pe prietena ta o cheama acum RISTOIU si îti trimit acum numarul ei de telefon pe PM.

Regasire placuta!

Monica

Mergi la inceput

Monica crede-ma sint fara cuvinte...nu stiu cum sa-ti multumesc,dar I-TI MULTUMESC DI SUFLET!acum mai mult ca oricind cred caci"daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa se indeplineasca"!
va multumesc mult pentru atentia si ajutorul vostru.
Am sa va povestesc!
monica o simpla curiozitate? Voi va cunoasteti?
te pup!si inca odata iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by dayen

Monica crede-ma sint fara cuvinte...nu stiu cum sa-ti multumesc,dar I-TI MULTUMESC DI SUFLET!acum mai mult ca oricind cred caci"daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa se indeplineasca"!
va multumesc mult pentru atentia si ajutorul vostru.
Am sa va povestesc!
monica o simpla curiozitate? Voi va cunoasteti?
te pup!si inca odata iti multumesc!

dayen

dayen, n'ai pentru ce mai! efortul nu a fost chiar ashea de mare. Sper ca regasirea va fi dulce si frumoasa.
BTW, nu, n'o cunosc, nu ma cunoaste! "Jamais couché avec" as fi zis...daca nu era femeie :-) Da' ce mai conteaza? Important e ca voi sa va regasiti dupa atâta vreme.

Pup

Monica

Mergi la inceput

Buna fetele,si cum am promis ca am sa va povestesc cum a fost cu regasirea prietenei mele iata-ma is aici!
Am telefonat imediat dupa ce am citi nr.de telefon.Mi-a raspuns sotul ei si am cerut cu Viorica,m-am asigurat ca este ea,intrebind:sinteti cumva fosta viorica xxx...?la raspunsul afirmativ al ei i-am spus cine sint eu.Am fost fercite amindoua,am vorbit o ora la telefon povestindune cite ceva din cei 20 de anii si facindune mii si mii de intrebari despre noi,familiile noastre, cite putin din fiecare.
Am regasit aceeasi voce calda,aceeasi bucurie de a ne destainui una alteia si cel mai straniu din toate astea e, caci in mintea mea aveam imaginea ei din anii de liceu,ca si cum timpul in care am crescut,timpul care sa scurs...timpul despartiri noastre a disparut,si eu am retrait aceeleasi emotii de atunci...!
Ne-am promis ca o se ne telefonam,i-am promis ca am sa o caut cind am sa merg in romania.
Ps.monica,lasa-ma sa-ti multumesc inca odata!esti o draguta!
Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput