Alexia - diabet

Alexia - diabet | Autor: m34

Link direct la acest mesaj

La sfarsitul anului trecut Alexia Dobrinescu, o fetita de numai 1 an si 3 luni, a avut niste probleme de sanatate, apropiate de o raceala. In urma unui tratament cu Augmentin, antibiotic la care era alergica, pancreasul ei a incetat sa mai functioneze. I-a fost rau, nu a stiut nimeni ce are, asa ca a "beneficiat" de perfuzii cu glucoza si a facut si un stop cardio-respirator. In al 12-lea ceas cineva si-a dat seama ce se intampla si au readus-o la viata.
In prezent Alexia este relativ bine, acasa, dar are diabet insulino-dependent, iar glicemia ei variaza inca destul de mult. Fiind micuta, nu se poate exprima si nu stie cand si de ce nu se simte bine, asa incat trebuie sa suporte intepaturi la fiecare 3h pentru masurarea glicemiei, plus inca doua injectii cu insulina in fiecare zi
Acest subiect a mai fost postat la momentul respectiv, cred ca o mare parte dintre voi isi amintesc, dar m-am gandit sa revin asupra lui, poate gasim vreo firma distribuitoare de testere care sa fie dispusa la o sponsorizare pe termen mai lung sau cel putin la o reducere de pret (din pacate eu nu am reusit pana in prezent...)
Sunt necesare testere TestStripII pentru aparatul SuperGlucocardII sau testere pentru FreeStylePapillon.
Daca aveti si alte idei, ar fi mai mult decat binevenite.
Sanatate la toti copilasii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madis spune:

quote:
Sunt necesare testere TestStripII pentru aparatul SuperGlucocardII sau testere pentru FreeStylePapillon

Unde se gasesc testere? Si cam cit costa asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am gasit testere la farmacia HelpNet cu 1,07 mil/cutie cu 50 testere. Nu se gasesc peste tot, dar nu asta este problema, ci nevoia de a le achizitiona lunar. Ideal ar fi sa gasim o sponsorizare totala sau partiala, mnacar pe o perioada (cu cat mai mare cu atat mai bine).
Sunt cateva fete care deja au inceput unele demersuri, sper sa aiba succes.
Sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

buna
da-mi si mie telefonul familiei Alexiei te rog
pot sa ii dau testere
mersi

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mihai,

Te rog sa imi scri detaliat situatia de acoperire medicala in cazul copiilor care au diabet. Ce acopera statul si ce nu, care sint preturile acelor teste, din ce sint compuse acele teste ( de ce este nevoie ma refer, imi ierti ignoranta dar nu am avut nici o cunostinta sau ruda care a avut diabet), cam cite teste se folosesc pe zi si de asemenea care este salariul mediu in Romania la ora actuala (nu mai stiu pentru ca am plecat din tara de 14 ani...).
Vreau aceste date pentru ca am sa incerc de aici sa obtin sponsorare prin firme de manufactura farmaceutica sau scriind doctorilor romani din Toronto (fiind doctori ma gindesc ca au legaturi directe cu cei din manufactura farmaceutica si poate ne ajuta cu vreo "pila". Voi scrie si la "Canadian Diabetes Association" sa ii intreb de o posibila sponsorizare internationala.
Sper din suflet sa iasa ceva!!!

Alice

Mergi la inceput