Bebelusi de Aug - Sept 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ole ole!!!!
cica nu tine terapia prin soc.... ba cum sa nu!!! azi m-am apucat sa scot si sa bag fire in calc... nu pot sa va explic clar ce si cum ca nici eu nu stiu. dar cum pe orice aparat electric, daca nu functioneaza zice mai intai sa verifici daca l-ai bagat in priza, asa facui si eu... adica am verificat daca mufele sunt bagate la locul lor. si dupa o scurta aventura prin bios, am reusit sa repornesc windowsul!!!! da' acum mi-e irca sa inchid pc-ul, sa nu dau iar de belea! oricum profit de ocazie sa scriu cate ceva, ca un adevarat dependent ce sunt.

lui reby si mihaelei pt telefon si mesaje, am vazut acum si celelate mesaje de pe forum. asadar e ok cu tricourile. in schimb nici o veste de la roxanica-mamica si liliac1. nu vreau sa credeti ca am ceva cu cineva si ca nu vreau sa fac tricourile voastre, dar cand nu pot lua o decizie singura prefer sa o las pe alta-data.

acum "stiri"
- de dimineata am fost pana la doctor, sa ne luam reteta de lapte. si sa vedeti, asteptam la cabinet si vad o asistenta noua.... mai ca nu m-a apucat rasul. noroc ca se ducea cu un bb mic la vaccin, am intrat si i-am cerut reteta de lapte fara sa o mai astept. am intrebat de asistenta noastra si mi-a zis ca e in concediu, si ii spun de patania lu' carmen cu "asistenta" nebuna. radea si zicea ca asta cu care e acum e verificata, e de-a lor...
asa, si cum spuneam, ne-am luat reteta de lapte, ultima, ca de, facem un anisor, am vb ca la vaccin sa ne ducem pe la mijlocul lunii, si am cerut aprobate pt cate ceva de papa... adica, avem voie: paine, pui fript la cuptor fara ulei sau gratar, rosii, ardei proaspeti, masline, iar de luna viitoare miere si ou intreg. nu avem voie lapte batut si branza topita. asta e lista pe care mi-o facusem eu, ii citeam si el spunea DA/NU.
- pt iritatia de la caldura... imbracat usor, dus caldut sa se mai racoreasca pe la pranz si daca sunt prea multe talc mentolat.
- vigantol a zis sa termin sticluta (mai e cam 1/3) si apoi sa nu-i mai dau. dar de Ca, Fe, n-a zis nimic. oricum a ramas sa vb mai multe cand venim la vaccin.

si dupa vizita asta ne-am intalnit un pic cu scumpica de sara, se ducea cu mami la cosmetica sa se faca frumoase ca poimaine il asteapta si ele pe tati (si noi, da' luni , pe-al nostru!), apoi vor sa plece la mare. sara tot la borcanase si crema de legume+pui o tine mami, ca-i e frica sa-i dea altceva.

noi.... pai saptamana asta am mancat la pranz ciorba de legume cu bors, si in functie de zi avea galbenus sau carnita de pui. eu ii dau un singur fel de mancare, + 1 fruct la desert. "gustari" intre mese nu avem, rar, daca e f. smiorcait ii dau un biscuit sa roada. la ora 5 pm avem iaut, un fruct (banana, piersica, 2 caise) cu biscuit si branzica. iar dimineata si seara cate un bibe plin ochi cu laptic.

maseluta inca nu ne-a dat, da' ne streseaza reu de tot pe amandoi. ii place sa stau eu sa-i masez gingia, numa' ca mai si musca. rade cu gura pana la urechi daca ma aude spunand "Au-au". la capitolul vorbit... nu ne inghesuim, da' ne imitam unul pe celalalt ca maimutele. si cu cat sunetul e mai ascutit si mai puternic cu atat ne simtim mai bine noi... ca pe vecini nu i-am intrebat!!!

avem si noi probleme cu "rabdarea". cum ma vede ca stau pe scaun si fac cate ceva, vine, se ridica in picioare si trage de mine pana il iau in brate. si daca nu ma supul dorintei lui, incep intai maraielile, apoi plansetele... si face asta cu oricine incearca sa stea pe un scaun. vai , o sa mor de ras cand o veni tati si o vrea sa se joace la pc!!!! cred ca in sfarsit am gasit leac de cojocul lui....

oana mai, pai cand am vazut in ce hal ai adus tu frumusete de copil... daca mai citeste cineva cheama asistenta sociala!! aveti grija la mare, ca parca vad mesaj la intoarcere "erik a mancat 2 scoici, nu stiu cum, ca doar eram cu ochii pe el...". curaj la facut bagaje, mai lasa si acasa cate ceva si aveti grija de voi!!

iuliana ai curaj sa tunzi copilu'... mie imi vine sa plang cand vad perisorul ala matasos si sa-l tai....cred ca ce-o sa fie stresat copilu' la frizer, da' ce-o sa fiu eu ca sa prind pletele!!
cu tortul... pai daca rezisti sa nu manaci... te cred pe cuvant. un si emmei pt maine, prima noastra sarbatorita!!!
fratiorul ce face? se lucreaza la el?

si sa vedeti ce idee mi-a venit... cum sa lasam "fratiorii " pe dinafara sitului??? nu se poate.... si am zis ca in tabelul cu bebelusii, fac o coloana speciala cu "fratiori si surioare". nu??? si mai dati-mi o idee, acum dupa ce fac copiii un an, punem tot asa poze la fiecare luna? ma gandeam sa schimb un pic, si sa nu mai fac de la un an albume pe luni, ci pe copii. ce ziceti??

maaa... bine ca nasa noastra nu se grabeste sa vina in tara, asa ca noi vom taia motul mai spre toamna. poate pana atunci se lamureste ce anume punem pe tava, si ce semnificatie au obiectele. da' eu una daca pun sticla sau telefon, e clar ce alege... poate cine are timp sa bantuie pe forum, sa caute acolo la obiceiuri si traditii daca e vreo lista cu obiecte si semnificatii.... eu acum nu am cum...

apropo de dormit in patut...nu stiu daca v-am zis ca i-am scos gratiile de la patut si are o crapatura de 3 gratii lipsa sa treaca in pat la noi. ei bine, cat fu tati plecat, andrei a inceput sa se trezeasca noaptea si mai motaind mai plangand, sa iasa din patut si sa se cuibareasca langa mine. si eu, chiauna de somn si obosita, nu ma mai osteneam sa-l bag la loc... acum tare mi-e ca si-a facut un obicei din asta. lucru care nu ar fi tocmai grav, daca dupa ce se muta la noi in pat n-ar incepe luptele de cucerire. cred ca incearca sa-mi explice teoria "spatiului vital". adica se impinge cu picioarele, si pana nu ma vede pe mine lipita de perete si el rastignit in tot patul nu se simte bine! parca vad ca o sa intindem a doua canapea, ca andrei sa doarma intr-una si noi intr-una!!! si ce, parca tine sa astup gaura?! cum vede ca am pus ceva in dreptul iesirii din vizuina urla pana o descopar.
acum facem si alt sport. eu il pun in patut, el iese si se da jos din pat, apoi vine dupa mine... of, si cand o sa si mearga... acum macar sunt mai rapida ca el si apuc sa inchid usile sau altele, dar ce-o sa urmeze....
ei, cred ca am batut destul campii, si pana data viitoare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bebelusi de august-septembrie http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/

16 iulie - iuliana - Emma Ana, USA http://community.webshots.com/user/emma_ana http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
31 iulie - Tango - Daria Maria Antonia, Elvetia http://community.webshots.com/user/tangorezu
-----------------------------
2 august - cristinamh - Andrei-Razvan, Bucuresti, RO http://www.andreirazvan.home.ro/
5 august - deia - Lucas
5 august - simanoro - Stefania & Daniel Bacau, RO http://community.webshots.com/user/simanoro
6 august - Simy - Andrei-Calin
10 august - roxanica-mamica - Marc Antonio, Bucuresti, RO www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
15 august - ancuta - Sara Andreea, USA http://community.webshots.com/user/pufulici
15 august - l_carmen2003 - Alexandru Mihael, Iasi, RO
18 august - Yasmin - Asli, Turcia http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
20 august - Freia - Ioana Maria Alexandra, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/freia_ro
20 august - Stefi2003 - Cezar Alexandru, Canada http://photos.yahoo.com/scampeanu
21 august - Tigresa - Horia Stefan, Bucuresti, RO http://horia.photoart.ro/2d
21 august - Rodica_P - Stefan-Daniel, Craiova, RO http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
22 august - danoana - Raluca Maria, Bucuresti, RO
22 august - ina_nz - Adrian, Noua Zeelanda
23 august - sisi - Petra, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/sisi03
26 august - Mirupati - Horia & Martin, Londra, MB http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/pbarabas/my_photos http://community.webshots.com/user/petimiru
28 august - anny - Sergiu, Bucuresti, RO
28 august - roisin - Ana Miruna, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/r0isin
28 august - irinuca - Radu Petru, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/broscutza
31 august - Oana_Noemi - Erik, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/oana_noemi
2 septembrie - dana_ene - Oana Maria, Buzau, RO http://community.webshots.com/user/oana_maria100
2 septembrie - alexica - Alexia Maria
5 septembrie - deliak - Darius Gabriel
7 septembrie - reby - David, Bucuresti, RO
8 septembrie - Roxana77 - Ana Maria, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/roxana77
8 septembrie - Bogux, Mih - Matei Alexandru, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/bogux1973b http://community.webshots.com/user/bogux1973
10 septembrie - Mihaela S - Silvia Petra, Satu Mare, RO http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
11 septembrie - Catia – Gabriel
13 septembrie - rodika - Sebastian
14 septembrie - gtania - Andrei Cosmin
14 septembrie - Elena-Teodora - Elena-Teodora, Bucuresti, RO
17 septembrie – NicoletaF – Andrei-Catalin, Pitesti, RO http://community.webshots.com/user/andreicatalin
17 septembrie – Danat – Radu-Stefan, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/danateu
20 septembrie - craluca - Ioana Maria, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/craluca100
22 septembrie - Ioanaa - Andreea Sorina http://community.webshots.com/user/corinnax
22 septembrie - mireaf - Alexandra, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/alexuta2003
23 septembrie - Tara - David Ioan, Irlanda
23 septembrie - Alex_2003 - Alexandru Calin, Noua Zeelanda http://community.webshots.com/user/alex_230903
24 septembrie - floarea_soarelui - Ioana Catalina http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui
26 septembrie - iuliana76 - Andreea Alexandra, Bucuresti, RO www.andreeaalexandra.go.ro
28 septembrie - loredanaiascu - Lisa-Marie, Austria http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
29 septembrie - liliac1 - Andra-Maria, Galati, RO http://community.webshots.com/user/liliac1
29 septembrie - moosy - Michael http://www.barabas-andreea.ca/
-------------------------

pentru ELENA TEODORA, care ieri a implinit 10 luni si
pentru SARA si ALEXANDRU MIHAEL care astazi au implinit 11 luni !!!!!


Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Zicem si noi, cu rusine pt intarziere, LA MULTI ANI bebeilor ce si-au serbat lunile zilele astea,ca am avut ceva belele pe cap si
i-am sarit! Oricum, noi mereu ne gandim la ei si le dorim din suflet sa creasca mari si sanatosi!

Dana-ene, multumim si felicitari pentru restaurarea listutzei, ca nu o mai aveam si-o cautam demult...Asta macar pt felicitarile de anisor intreg!

Cristinamh, bine revenisi si bravo pt "repararea" computatorului Vorba ceea: "nu e peshte ca nisetrul si comanda ca reset-ul" asta functioneaza aproape intotdeauna

Floricica-soarelui, ce bine ca te gandisi sa apari pe aici! Noi ne cunoastem de mai demult, de pe ciat, si macar acum, cand implinesc bebeii 1 anisor sa te cunosti si cu fetele bomboanele! numai ca vezi, la semnatura ta, apare la data nasterii biberoanei 24 martie!!!!! si nu septembrie cum e in realitate...

Roisin, noi avem carticica din aia, cu un hipopotam, cumparata din farmacia Helpnet, au si articole de bebei, dupa cum stii. Asa ca, banuiesc ca si la alte farmacii mai diversificate au asa ceva. A noastra nu piuie, dar e foarte frumos colorata si-l arata pe Hipopotam cum se trezeste dimineatza se spala pe dinti, se duce la scoala, etc asa ca Raducu cred ca mai are un pic si ne-o baga pe gat ca i-am explicat "doar" de vreo mie de ori ce face acolo personajul. In orice caz, o "citeste" inainte de somnul de prinz si-o rontzaie uneori.

Iuliana, ne mai fierbi mult cu pozele alea?!?!?! Ca sunt moarta de curiozitate sa vedem scumpa si la petrecere dar si acum tunsulica!

Oana-noemi, petrecere frumoasa, vreme buna si odihneste-te pe cat posibil! Iar Erik sa fie mai putin ben-Laden la mare... Cat despre servici, si eu simteam ca-mi crapa uneori capul de cata treaba aveam, dar parca e altceva, iti pui rotitele in miscare, faci lucruri mai diverse, eu simt ca ma prostesc pe zi ce trece schimband pampersi, facind papica, cu toate ca daca lipsesc mai multe ore de-acasa abia astept sa-l tin in bratze si mi-e un doooorrrrr, of, of!

Hai ca va pup si mai vorbim!


Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ca revin... acum am vazut ca avem un bebelus nou! floarea-soarelui, bine ai venit! tare as fi vrut acum sa dau lista cu bebelusii... sa ne vezi mai bine, dar poti intra la noi pe site sa ne vezi!! la "cine sunt poznasii" e toata gasca!

dar din pacate eu tot am probleme cu pc-ul, nu vad decat o partie, C:, cea cu siturile nu e accesibila. asa ca o sa va trec pe listuta si pe voi saptamana viitoare! si cum rezolv problemele, astept si de la voi poze pt situl nostru! o sa incerc, nu promit, sa-ti trimit un mail. cu "regulile" pe poze, ca sa stii ce sa trimiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Multumim celor care si-au adus aminte de ziua noastra, la fel le dorim si noi tuturor bebelusilor! Din pacate, ieri noi am sarbatorit cu... Clinica Medlife, unde suntem inscrisi! Ne-au iesit niste pete rosii pe tot corpul, dar mai ales pe frunte, spate si coate. ne-am dus rapid la doctorita, care ne-a linistit oarecum, spunandu-mi ca nu este nici o boala a copilariei, asa cum credeam noi (rubeaola0, ci doar o micuta alergie la ceva: ori din cauza uunui virus luat de undeva, ori bebita mea a facut alergie de la un aliment... Asta eu nu prea cred, fiindca nu i-am introdus nimic nou in aceasta perioada, inclins sa cred ca de vina e virusul. Ce si cum, vom vedea, caci mi-a zis ca e bine sa facem analizele, pentru a depista cauza si, astfel, a evita pe viitor anumite chestii, eventual excluderea din alimentatie a unui produs. Deocamdata, luam Peritol seara, cate o lingurita, ca e antihistaminic, si ne ungem cu o cremuta extraordinar de buna, cica din ultima generatie frantuzeasca, care face minuni cu orice fel de bubite, dar care costa destul de mult... Asa ca, in loc sa dansam, am fost la consultatie. In rest, totul e oK, cu greutatea stam bine, asa ne-a zis doctorita, si cu inaltimea la fel, cica e putin cam lunguta pentru lunile pe care le are, mai ales ca e fetita. Mai vorbim...

Va pup,
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Georgiana, sa-ti traiasca fetita lunguta-lunguta si sa se faca repede bine ! Doar acum fetele asa sunt frumoase, sa fie inalte si subtiri .
Ce crema folosesti ? E buna la orice bubita ?
Se gaseste prin farmacii ?
Cum se numeste si cat costa, ne intereseaza si pe noi !

Fetelor, mai vreau si eu odata reteta cu dovlecei si branzica sau smantana ! Va roooog !



Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Cristina, bine ai revenit! Daca mai face figuri computerul, arde-i cate un sut!

Danateu, sar'na de info, ma apuc sa caut pe la marmacii. Oricum maine sau poimaine planuiesc un drum in Cora, poate gasesc si p-acolo (desi m-am mai uitat pe la supermarketuri d-astea si nika).

Floarea soarelui, bine ai venit, sa-ti traiasca biberoana!

Georgiana, las' ca-i bine fata lungana, sa ii umple pe baieti de nervi ca le scuipa seminte-n cap! Bafta cu petele, sper sa treca usor!

Dana Ene, eu i-am facut lu' fii-mea asa: am fiert dovleceii cubulete vreo 20 de minute, apoi i-am pasat cu furculita, am pus un gabenus, putin branza calcica si niste cascaval ras, dat la cuptor pana a inceput sa se rumeneasca un pic si pus niste smantana deasupra. E de prisos sa mai spun ca nu i-a placut, pentru ca nu era suficient de ciorba pentru gustul ei. Dar mie mi-a placut, pe bune, era chiar gustos.

Am uitat sa spun ca in sfarsit am reusit sa vad si eu emisiunea cu nasteri de la Prima: impresionant! Eu chiar am uitat anumite chestii de la nastere (desi am imagini clare intiparite in creier, dar nu le mai aduc la suprafata)... si cat de mici mi se pareau bebelusii la cateva zile... mici si neajutorati...

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Multsam de primirea calda...dana...danuca...cris..
Iuuui...despre noi?...Ce multe is de zis pt ca in astea 9 luni jumatate aproape in fiecare zi se intampla ceva..Oricum pe scurt...sa prezint personajele basmului nostru:
Ea...mamaruca...biberoana...nuca...gargaritsa...Ioana Catalina...Ioana pt. prieteni..e lumina okilor nostrii inca din vremea cand calatorea bine merci in balon...a facut oki la 24.09.2003 ora 4:56...deci o balantsa care are si sange de ardelean in ea (linistita...gratioasa in miscari si mereu zambitoare)...greutsa la nastere...3.600kg...lungutsa da nu foarte...52cm...si care nu o chinuit-o prea tare pe mami cand o scos nasucul cel carn in lume...desi aci si-a aratat firea de ardeleanca...ca tare greu o iesit:))))...Amu la varsta asta ...mergem copacel...dar nu mai mult de 2 pashi...apoi bufff in fundic...si fugutsa fugutsa in 4 labe...asta a descoperit-o dupa ce s-a ridicat in picioare...canta...rupe cateva cuvinte (mama...tata...paranteza mama a zis prima data...asa ca urmatorul cica-i tot fata...cacai..adica cana cu ceai...bau...pa pa...si mai ales papa...Daia...e prietena ei daria..si bebea..prietena ei alexia..dai dai...adica da-mi...baba...adica buni...si ...cam atat da-i suficient)...face pe olitsa kk..avem vreo 3 sapt decand nu am mai scapat in pampers decat accidental....cand ne-a iesit incisivul lateral de sus..ca veni vba despre dinti..avem 4...doi centrali jos...2 laterali sus...si 2 centrali sus pe teava:)))..mancam de rupem...am mai scris despre asta...pe aici pe undeva pe forum...si suntem tare activa ca de aia nu punem pe noi (ui ca nu stiu cat are amu fii-mea...da la 8 luni avea 8,300kg si lungime 64)...nu prea dormim in timpul zilei (da am vazut ca are companie la atare obicei:)))...)...dormim ziua pana la 10:30...11:00...si am inceput sa ne trezim iar nuaptea...de la dintsi...Cred ca nu ma pot opri cu detaliile:))))...Si este asha de frumoasa si dulce ...mai ales ca seamana cu tati...
dana...am fost la mare de doua ori si la piscina in fiecare zi...cat a fost cald..in timpul regulamentar...si este moarta dupa apa...urla de numa cand trebuie sa o scoatem si pt ca i-am luat si barcutsa...nici ca mai vrea afara...o momim cu piscinutsa ei...da stie ca nu-i acelasi lucru.... Cand am fost la Mamaia...a stat cumitica o ora la masa la terasa...a papat si ea pure de cartofi ...din cartofi natur...si piept de pui la gratar...si o cescutsa mica mica de santal de portocale...deh...e si ea mare si trebuia sa-i luam si ei:)))...dar m-a uimit de cat de cuminte a stat.,..si-a facut de lucru cu o linguritsa..cu ceva cescutse...si cu fatsa de masa....noroc ca era batuta nitsel in cuishoare:)))))..Mergem iar la mare in weekend-ul asta...daca nu ploua...si aducem pt voi scoici si margean:)
Altceva ce sa mai spun?...Aaaa....noi acum locuim in Cernavoda ...in Campus...si este perfect pt bebelina...ca-i precum la curte...padurice in spatele casei...loc de joaca pt copii...piscine...locuri de plimbare...copii de varsta ei f f multi...a fost 2003 un an prolific...si de la 1 august mami a ei incepe munca...ceea ce nu ma bucura (pe mine mami)...i-am gasit o bona..si daca ma iau dupa faptul ca minunea-i tare sociabila...nici nu cred sa fie probleme...dar...tare nu-mi vine a mere...numai ca mai vreau unul ....sau una...la anul...si trebuie sa merg si la munca daca vreau sa-mi dea statul avearea aia pt crescut bebelul...
Cam atat pentru inceput...daca ma porniti nu ma mai opresc...de...cioara pana nu-si lauda puii nu se simte bine:))))...
Trebuie sa ma apuc de invatat ca am pe 26 iulie concurs pt un post...da mai venim ca ne e tare drag de voi...Pupice cu dragu la mici si mari:)si numai bine sa se perinde prin vietile voastre:)

Dana si biberoana Ioana (24.09.2003)

http://webshots.community.com/user/floarea_soarelui

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Salut,
Noi asteptam musafiri... Alex doarme si profit caci altfel cand sa mai intru pe site?
Multumim pentru urari, si numai bine si LA MULTI ANI si Sarei!

Cristina, avem si noi poze pe webshots la
http://community.webshots.com/user/la_carmen
multumim frumos.
Partitia pe care nu o vezi e NTFS cumva? Daca nu e, exista un program, se numeste TIRAMISU care reface datele de pe HDD. Daca crezi ca te pot ajuta scrie-mi pe PM si incerc sa iti trimit pe un ftp programul si eventual vedem cu depanam hdd-ul. Si eu am probleme din cand in cand cu un hdd - e de 80, stiu ca are ceva probleme la conexiunea IDEE si de aceea nu l-am lasat boot-abil dar nu imi vine sa renunt la el... Deh, croitorul umbla desbracat iar cismarul descult, eu tin un hdd cu probleme ...

Mutzunachi a suferit azi profund ca e urat afara si nu a iesit decat o ora, insa s-a consolat cu taica-sau care l-a fugarit prin casa pana a cazut lat si a adormit. Sper sa nu il stresseze prea mult faptul ca va fi lume straina in casa.

Va las si va sarut caci suna la usa.

Mergi la inceput