Aici, in Olanda (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Alina, esti mai bine?

Eu incerc sa intru zilnic dar zilele acestea chiar am fost superocupata la servici si acasa am avut cind musafiri cind am fost noi musafiri...

Stiu ca sunt norocoasa, dar sa stii ca eu am cam vazut in jurul meu barbati romantici (aici in Olanda, hahaha)... adica prietenii prietenelor mele olandeze sunt romantici, si colegii de servici sunt si ei agitati in general, cu cite o surpriza pentru iubite sau sotii... chiar ma uimeste pe mine grija asta pentru relatie in Olanda, romanticisimul si harnicia (si in casa/bucatarie/baie) a barbatilor. Hai ca ii tot laud pe barbatii olandezi, dar e clar ca nu sunt obiectiva de vreme ce sunt indragostita de unul dintre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Sa sti Iris ca totusi ai dreptate barbati olandezi sunt cu mult mai atenti cu femeile si chiar mai iubitori. Si barbatul meu face mancare si curatenie insa eu m-am referit ca el nuar face un gest precum lumanari, flori , cina romantica.
Eu ma simt mai bine caci iau tratamentul , din pacate nu prea suport caldura asta caci lucrez afara in soare .
Sper ca maine sa fie mai racoare .
O seara placuta !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Iris, mersi pentru urari.

Eu am stat azi acasa si am pierdut vremea asteptand un plic ce trebuia sa ajunga azi, prin DHL si care nu a ajuns. M-am umplut de nervi, mai ales ca imi trebuia azi. Sper sa vina macar maine dimineata devreme.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Ancuta, daca ai nr comenzii poti urmari pe internet unde a ajuns plicul si cam cind ajunge la tine. Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

fetelor vad ca ati devenit mai active,ma bucur sa aud vesti de la voi si ma bucur ca mai dati un semn de viata.
si acum ia spuneti-mi cum se spune la praf de copt in olandeza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salutare, natiune,

De la ora 7.50 sunt matusica unei fetite de 3020g si 54cm, pe nume Marjolein (asa ii scriu numele parintii, desi se scrie cu "ij" in loc de "ei" de obicei, asa ca nu dati cu rosii). Cumnata mea a adus-o in sfarsit pe lume, dupa 15 zile de asteptare (DPN era 20 iulie), dupa inducere si o gramada de ore de contractii. Sper din suflet sa fie mai rapida nasterea mea ca de pe acum ma trec fiorii.
Mari, la praf de copt ii zice "bakpoeder" si se gaseste peste tot in supermarketuri, in pachete de cate 10 pliculete, la raionul de ingrediente de prajituri.
Va urez o zi placuta tuturor. Pupici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pe unde ati disparut, fetelor?

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

eu una ma lupt cu olandeza asa ca in telegeti-ma,nu e chiar asa rau pe cit pare,si acum pot sa-l intreb pe sotul meu in olandeza ce mai face HOE GAAT HET?ei ce ziceti de mine,sunt asa de mindra de mineurati-mi bafta in continuare ca imi trebuie multaaaaaa.
in rest ce mai faceti voi?
alina cum te mai simti?am vrut sa-ti scriu pe msn dar am zis sa nu te deranjez,
danyce sa-ti traiasca nepotica

Mergi la inceput