Cum e vremea in Europa , azi,maine, poimaine?
Raspunsuri - Pagina 2
symaco spune:
si noi suntem destul de amarati...ne-a cam ocolit vremea buna anul asta.numai de ploi am avut parte si de haine groase....apoi la iarna ce ne-om face!![]()
![]()
si astazi soarele parca face´´misto´´de noi,ne arunca cate o raza..si pana ajung in balcon sa apuc sa o simt mai bine..sa dus!
noi suntem la 70km de münchen si ora e:15.13
vrem vara!

Nora spune:
La noi e cam asa: ploua, se opreste, bate vantul, iar ploua, iese un strop de soare, vin norii, iar ploua, iar bate vantul, etc, etc
!
Stie cineva prognoza pentru vara asta? Voi da de caldura doar in august cand venim in Romania?
Bruxelles, 15:45, 20 de grade( azi e un pic mai cald, dar de maine trec din nou la 15 grade
!)
Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin
slakje spune:
Iote ca iesi soarele!Psssst sa nu ma auda!
Nora cica vara asta va fii tot asa.Da nu se stie niciodata!
Ma doare capatzana de innebunesc.
Vremea asta nenorocita!
Alina.
alinah spune:
Aici si cu Austria!
Ieri a fost cald, 30 de grade, chiar prea cald pentru mine, care prefer vreo 20-22 de grade.
Acum e taman bine cu temperatura, adica 21 de grade in Linz, unde stau eu, dar e inorat si propabil o sa ne stropeasca nitel 
Anamaria-Livia spune:
Calmati-va româncutzelor, nu va amabalati prea tare ca nu e totul.... Cica sapatamina asta o sa fierbem in suc propriu. Accuwheater.com zice ca, la Bucuresti, joi/vineri o sa fie 38°C masurate si 47° simtite pe pielea proprie (adica, cum zic ei, "real feel").
thalia spune:
eu am specificat ca e vorba de Transilvania. La voi o fi cum zice ...cine zici tu ca zice nu stiu ce...
Hai...nu ma descuraja ca nu mai pot sa respir

Idora spune:
Azi in Suedia, ora 13:00, o "frumoasa" zi de vara adica sunt 17 grade
Thalia nu vrei sa facem schimb??
Mie mi-au inghetat oasele, ma paste reumatismul daca mai stau mult aici![]()
thalia spune:
Buletin de stiri. La Tg. Mures la ora 7.45 e innorat si e racoare,hihihi (nu stiu pana cand)