Dāmbovitza nu apare nimeni pe aici ?
Raspunsuri - Pagina 2
frunzaverde2 spune:
Cele mai frumoase amintiri pe care le am din Dimbovita sint :
mersul pe jos prin padure peste deal de la Valea Lunga la Virfuri, de la Pucioasa (sat Glodeni - unde s-a construit o super biserica a adventistilor) la Valea Lunga...
sondele petrolifere de la Moreni...
Padurea de aluni la marginea gradinii...
prunii in care ma agatam nu pentru ca imi doream sa maninc o pruna ci pentru ca erau in calea mea iar fructele erau (incostient) un mod de ma confunda cu natura...
descoperirea merelor "parmen auriu" de care doar prin carti auzisem...
laptele de capra (care nu imi placea iar de cind sint in Franta brinza de capra e preferata mea)...
"bizidelul" (un curs de apa) cu puntea pe care imi era teama sa trec pentru ca se clatina (structura elastica) si era lunga de zeci de metri iar ca "balustrada" nu avea decit o fringhie !...
satul Glodeni in care jum'ate de strada era locuita de familia bunicilor mei (unchi/matusi si veri ai tatalui meu)...
gara I. L. Caragiale (fosta Haimanale) unde schimbam trenul cind mergeam de la Iasi la Moreni...
Ma bucur ca s-a deschis acest subiect pentru ca, citind mesajele voastre, toate localitatile imi rasuna in minte ca un ecou al copilariei. Nu mergeam des acolo dar poate tocmai de aceea mi s-a intiparit in memorie putinul pe care l-am trait intens.
Mai scrieti !
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
lauraomar spune:
Mihiasiro< eu sunt nascuta crescuta in Moreni . Pina la virsta de doi ani am locuit si eu cu familia mea in com.I.L.Caragiale ,chiar acolo linga penetenciar .Cind am citit ce ai scris .mi-au dat lacrimile ,dar nu stiu de ce ,de bucurie , de dor ,sau poate si una si alta.Sodele de care poveste-ai l-e am si acum in ochii mei .Cit de frumoasa este Elvetzia si Zürich ,ptr. mine tot Moreni va ramine coltzul meu preferat din lume ,asa cum este el .
Totul este bine cānd se termina cu bine !
Laura
lauraomar spune:
Toata lumea este plecata ān vacantza ?
Totul este bine cānd se termina cu bine !
Laura
frunzaverde2 spune:
Inca nu, dar plec in curind si ... in Dimbovita ma duc !
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
aschiutza spune:
Eu sunt din Moreni. Ma bucur sa mai intilnesc alte persoane din Dimbovita . Eu probabil nu mai ajung anul asta in tara, desi imi pare foarte rau: urma intilnirea de 10 ani de la terminarea liceului ....
Aurasa spune:
Si eu sunt din Dambovitza!!!!!!
Am facut treapta I la Targoviste la Liceul 6 (nu stiu cum se mai numeste acum), iar treapta a II-a la Gaesti, la "Vl. Streinu", fostul Nr. 2.
Acum locuiesc in Capitala, dar merg f. des in Dambovitza (in apropiere de Gaesti)
DanaMario spune:
Buna Aurasa
Ti-am raspuns si pe privat
Eu sint din Brezoaele nu-i prea departe de Gaesti Am mers des si pe la Gaesti dar acum de aproape 2 ani n-am ajung pe acasa.
Ultima data cind am fost acasa am fost si pina la Gaesti cu mama la un tirg pe acolo.
Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/
dinah spune:
Si eu cunosc minicipiul Moreni (de curand)si ma bucur ca va amintiti cu placere de el, desi parca a ramas un oras uitat. Dinah
rocsy spune:
Buna, nici nu stiti ce fericita am fost cand am vazut deschis acest subiect, eu sunt o membra noua si am fost extrem de emotionata la cuvintele pe care le-ti scris.
Eu sunt din com.I.L.Caragiale si merg acasa la fiecare 2 saptamani , cateodata simt ca nu mai pot respira in Bucuresti si fug la tara, acolo ma regasesc intodeauna.