cand aflam la echo ce este bebe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Thalia draga, am calculat si nu se potriveste nici la mine, nici la sora-mea , nici la copilul care il am deja asa ca nu imi fac iluzii ca s-ar potrivi la viitorul copil. Cred ca e o mare aiureala acest calcul.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Depinde de calificarea doctorului (nu toti doctorii sunt experti in ecografii), de performanta aparatului cu care se face ecografia si de pozitia lui bebe. Asta pe langa faptul ca destul de multi medici, chiar daca ar putea observa la ecograf sexul lui bebe, nu se chinuie sa descopere din principiu decat dupa un anumit numar de saptamani de sarcina. Eu am aflat in sapt. 19 (inca nu putem verifica, trebuie sa asteptam pana la nastere intrucat n-o sa mai facem nici o ecografie), dar se poate stii cu mult mai devreme, asta e clar. Insa cu cat e mai devreme cu atat riscul de eroare e mai mare.
Nici la mama nu s-a potrivit calculul cu 7 ani decat pe jumatate (din 4 copii).
Nu e nevoie de ecografie morfologica pentru aflarea sexului lui bebe; observarea se poate face in cadrul oricarei ecografii cu conditia sa fie un aparat destu lde bun care sa permita observarea de detalii. Adica aflarea sexului lui bebe nu e conditionata de alte masuratori care se fac in timpul ecografiei morfologice. Pur si simplu, daca medicu vrea sa se uite cu ecograful si intre piciorusele lui bebe, iti poate spune oricand care e parerea lui: baiat sau fata. Daca nu vrea, nu vrea si gata.

23+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput