exista delikat in olanda sau ba?

exista delikat in olanda sau ba? | Autor: mari_alhillo

Link direct la acest mesaj

am ajuns de curind in olanda si tot am cautat dar nu am gasit,deci va rog care ma puteti ajuta sau care stiti in aceasta tara este posibil sa gasesc delikat sau vegeta?cu multumirile de rigoare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna Mari_alhillo uitate la magazinele turcesti sigur vei gasi Vegeta la 250gr,500gr sau 1 kg ,eu in Belgia gaseam acest produs si sa stii ca il gasesc si in Germania dar tot la magazinele turcesti de alimente,si e Vegeta foarte buna sa stii mai buna ca in tara.
Cred ca cu siguranta si in olanda sunt magazine turcesti ,sau daca ai drumin Antwerpen in belgia acolo gasesti,dar incearca la mai multe magazine....sint sigura ca vei gasi Vegeta.
Numai bine!

Fabya

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Eu am cumparat Vegeta de la turci.Cauta si tu la magazinele turcesti, daca nu o vezi pe rafturi eventual intreaba la casa.Este in pungutza albastra daca imi amintesc eu bine, nu retzin exact caci eu chestiile astea le golesc in borcane.
Dar eu am gasit, si eu folosesc la gratare si supe.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

multumesc pentru sfaturi,mi-au folosit si acum sunt fericita pentru ca am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

bravo ca ai gasit. Eu cumpar Vegeta de obicei de la Makro (echivalentul Metro-ului din Ro). Aici se gasesc orice fel de ingrediente vrei la cantitati mai mari. Succes pe mai departe,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Dar vegeta se gaseste si in supermarket, cel putin in Albert Heijn. Este la tub din ala cu gaurele, si-i zice Aromat.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mari eu am cumparat de la Makro.Acolo gasesti cu siguranta.O zi buna! Anca& Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

da-n Franta o fi?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

te sfatuiesc sa incerci tot pe la magazinele turcesti daca aveti pe acolo asa ceva

Mergi la inceput