Cum le aratati celor dragi ca-i iubiti?
Raspunsuri - Pagina 2
Catan spune:
Si eu de fel mi-s pupacioasa si imi place sa-i alint pe cei dragi.Ai mei amindoi ne alintau multttttt si eu imi alint copiii mult ii pup ,asta mica e ca mine ,o pisicoasa si chiar o strig pisicuta .Si pe sotul care de fire nu se exteriorizeaza prea mult l-am obisnuit sa fie asa mai pupacios.Daca nu ma stringe in brate sau nu ma pupa cel putin odata pe zi nu stiu ce se intimpla
Imi place sa simt ca sint iubita si sa dau iubire celor dragi.Catan si trupa de piticei.
http://community.webshots.com/user/catya106
CryssUK spune:
Sanzi-Ana, imi cer scuze, abia acum am inteles exact!
Mai povestiti ca imi place si cred ca o sa il pun pe iubitul meu la citit...colea!
Numai bine si pupici la toata lumea,
Cristina
Sorina-Alexa spune:
Celor dragi mie le arat ca-i iubesc prin gesturi ori vorbe simple,spontane...un simplu "te iubesc" valoreaza mai mult decat orice - in viziunea mea.
Parintii mei m-am invat ca iubirea este un lucru foarte important,de care nu trebuie sa ne fie rusine. Nu obisnuiesc sa ascund nimic,uneori sunt chiar prea deschisa....
Un mic cadou,o mica atentie -atunci cand nu se asteapta nimeni - are un efect extraordinar..nimic nu este mai frumos ca atunci cand vezi fata celor care-i iubesti fericita si bucuroasa de gest.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Idora spune:
Nici eu nu ma pot exterioriza in privinta asta si cred ca tot din cauza familiei mi se trage.Parintii mei au fost aspri, mai ales tatal meu, nu ma pupau,nu ma alintau,ma certau cam tot timpul pentru orice nimic dar simteam o afectiune cat de cat mai ales de la mama.Sunt singurul copil la parinti dar n-am simtit ca as fi cocolosita, dimpotriva.
Am cautat afectiune in prietenii mei, care mi-au dat-o si demonstrat-o cu varf si indesat dar eu nu pot sa ma manifest, sa arat cat de mult tin la ei decat prin fapte!!
De exemplu, chiar si cand vorbesc cu ei de aici din Suedia, ei imi spun ca le e dor de mine si eu le raspund ca si mie dar cu o urma de sfiala, de retinere sau nu le raspund deloc ca mi-ar fi dor de ei, chiar daca-mi este.
Sunt experta in a face lumea sa se simta bine, in a alina grijile altora dar de multe ori nu ma pot ajuta pe mine insami.Imi place sa daruiesc cat pot de mult prin fapte dar nu ma prea pot exterioriza in a-mi arata sentimentele.
In privinta fostilor prieteni si ex sot ,am reusit sa-mi arat afectiunea mai mult,mai ales la inceput, pot fi chiar iubareata dar nu tot timpul si norocul meu a fost ca am fost iubita de toti, in ciuda firii mele mai reci la suprafata!
Cu actualul prieten, am fost f. afectiva mai ales la inceput dar o data cu trecerea vremii am devenit mai rece, si-mi arat afectiunea mai rar dar asta nu inseamna ca nu-l iubesc, asa sunt eu, poate e de vina si obisnuinta.
ymellda spune:
M-ati prins rau de tot la faza asta. Sunt rece, inchisa, desi sunt un om bun, cred eu, si sociabil. Dar de pupacit si imbratisat, mai rar. Asa am fost si crescuta, zic eu, desi am niste parinti extraordinari, dar mama nu da pe dinafara de alintaturi, iar eu sunt cam copia ei fidela. Nu ca asa as vrea, dar ... Socul mare a fost in primul an de facultate - venita la Iasi, intre atatea altele - veneau parintii, se pupau, se hlizeau, se strangeau - si m-am pus pe-un bocet, de ziceai ca ai mei sunt... Si cand au aflat ai mei, au venit la mine si cand sa plece, vezi Doamne, sa ma imbratiseze si sa ma pupe, m-am simtit groaznic de stingher, de nenormal.
Problema e ca, desi il iubesc enorm pe sotul meu, nu sunt pisicoasa, nu sunt pupacioasa, nu sunt alintata. Si nu stiu cum as putea sa ma schimb.
Incerc din rasputeri ca acest fel al meu de a fi sa nu o afecteze pe fetita mea. Incerc s-o alint, s-o gadilesc, s-o pup, s-o imbratisez cat mai des posibil.
Pupici si voua, la toate, si imbratisari calde.
Alina si
Andra !!!
dulcetica spune:
Afectiunea nonverbala nu e intotdeauna in neregula, atunci cind o poti simti.Eu sint adepta manifestarilor iubirii.Totusi modul exagerat, nu e intotdeauna cel mai profund.A iubi in mod diferit face parte din personalitatea noastra.Un gest, o vorba pot genera o tandrete infinita si sint rodul unor mari iubiri.Totdeauna ma intreb daca am reusit sa-i fac sa inteleaga cit ii iubesc pe cei care sint in viata mea si pe tatal meu ,care numai exista.
Anina_n spune:
La noi, introvertitii, dragostea se arata mai greu, prin gesturi, prin fapte, verbal mai putin. Mai degraba, se simte. Asa am crescut, si eu, si sotul. Ajunge sa sune fals, "te iubesc !", spus tot timpul, asa ni se pare. ![]()
Insa, cu micuta mea, nu ma pot abtine sa nu o dragalesc toata ziua, sa nu-i spun "te iubesc !", de "n" ori/pe zi.
Probabil ca, salvarea noastra vine de la copiii nostri, ei ne invata cum sa ne aratam dragostea. 
Nina, mami de
Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web