Mamici de martie-aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari noilor mamici venite alaturi de noi! Ce bine-mi pare ca suntem mai multe si mai fericite! Incepuse sa fie cam multa liniste pe aici! Sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si sa ne mandrim la sfarsitul aventurii cu bebei frumosi si destepti!
Eu nu ma simt f bine din cauza caldurii. Suport de cand ma stiu f greu gradele in plus, dar acum chiar nu era momentul sa-si faca aparitia! Maine voi merge la primul control, sper sa ma linistesc un pic dupa ce vad ce face bb.
Saphir vad ca ai fost f iute! Sanatate multa si te felicit pt curajul pe care-l ai! In concediu am fost cu o familie care avea 2 copii unul de 2 ani si unul de 4 si crede-ma ca iti trebuia multa rabdare sa faci fata. Eram 4 adulti care aveam grija de ei si tot eram obositi!
Felicitari Mirela! Sper ca maine sa va scriu si eu acelasi lucru!
Diana si Erix bine ati venit si voi alaturi de noi!
Draga Anca vad ca a fost de bun augur mesajul tau, ca au aparut atatea mamici noi. Am luat pauza din cauza caldurii. Acum e aproape 2 noaptea si nu am pic de aer in casa, nici ventilatorul nu se simte! Ce n-as da sa fiu in vizita la tine acum!
Va pup si va scriu maine cu vesti bune, sper!
Bety 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Burtici, ce faceti?? Nu mai spune nici una, nimic??
Speram ca sunteti bine, da?

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Salutari mamici cu burtici! Ce multa liniste pe aici! Nu mai scrie nimeni? V-ati ascuns pe aici pe undeva? Eu sunt mult mai bine acum, ceea ce va doresc si voua! Va astept sa mai postati pe aici!

Bety 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Buna fetelor, uite ca ingrosam randurile de martie aprilie 2005.
Ce e comic ca eu mai sunt si in clubul de martie aprilie 2003 cu baietelul meu de 1 an si 3 luni. Asa ca se pare sunt fidela astor doua luni.
Va doresc la toate sarcini usoare, asa cum am avut eu data trecuta si cum se pare am si de data asta(deocamdata).

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Fetelor am o nedumerire si poate ma puteti ajuta.
Acum citeva zile imi intrase in cap ca sunt insarcinata si m-am facut testul desi era mult prea devreme sa iasa ceva.Cred ca afost un rezultat eronat, la o ora a aparut si a doua dungulita.
Ieri ziua 23 m-a luat o durere de ovar drept si ma tine si acum, m-am balonat foaaaaarte tare si simt totul umlat in burtica.Ma dor un pic sini de 3-4 zile, parca mai mult sfircurile, asta noapte m-am sculat si nu rideti am mincat(la 3 dimineata).Credeti ca e posibil ca ieri sa se fi produs conceptia?Acum m-am sculat si tremur ca piftia de parca as fi facut o cadere de glicemie, mi se mai intimpla asta dar numai cind nu maninc. Ce credeti? Oricum pentru mine este o luna in cre am sanse mari sa ramin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Salutare mamici de feb.-mar. 2005! Cred ca ma inscriu si eu pe listuta (UM 6.06.2004), desi m-am bucurat de vreo 2 ori anul asta si.. de fiecare data au venit rushii (la 45 - 47 de zile de la UM). Mi-am facut toate analizele si sunt OK. Maine imi iau un test si apoi sa-mi fac un BHCG. Sunt atat de emotionata!!! Ma primiti in club?

Mergi la inceput

Buna fetelor! Va primim cu bratele deschise! Si sa aveti parte de sarcini usoare si de bebei sanatosi si frumosi la sfarsit, de care sa va bucurati impreuna cu jumatatile voastre!
Draga Costi sunt total nelamurita de situatia ta! Da-ne mai multe detalii ca sa te putem ajuta, cand ai avut UM, cand ai facut testul, la cate zile, etc, oricum nu am inteles ce este cu ziua conceptiei ieri, sarcinii ii trebuiesc cam 2 saptamani de la conceptie ca sa-ti iasa testul pozitiv! Ce pot sa-ti spun eu din experienta mea la prima sarcina primul test l-am facut dupa 2-3 zile de intarziere si a iesit negativ, al doilea l-am facut dupa 3 zile si a iesit vag pozitiv dupa o jumatate de ora. Asa ca se poate si asa, dar mai spune-ne detalii!
Mali ce mai faci? Ce-ai mai facut cu tratamentul tau?
Fetelor, cred ca in curand trebuie facuta listuta cu mamicile din martie-aprilie 2005! S e ofera cineva?
Maine chiar il voi vedea pe pitic, ca sambata n-am avut noroc! O sa revin cu amanunte.
Va pup, Betina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Buna dimineata fetelor si felicitari noilor venite!!!
betilina in final am facut tratamentul dat de doctora pentru ca nu mai puteam rezista usturimilor iar acum e ok. Am scapat de usturimi si am inceput cu ameteli crunte si usoare greturi.Ieri am fost intr-un parc de distractii,adica ar fi cam prima zi de stat in picioare mult timp de cand cu dungulitele, si as putea spune ca mai mult m-am tarat decat am mers si in plus ieri au venit si greturile. Am poftit numai la prostii,la hamburgheri,hot-dogs si alte de-astea pe care nu puneam gura inainte. DaŽ e bine asa simt si eu ca e cineva la mine in burtica si ma sugestionez ca daca au aparut inseamna ca e in regula cu bebe (data trecuta cand a fost sarcina neembrionara nu am avut nici un simptom).
Azi am implinit 6 sapt!!!

Va astept sa va treziti sa mai vorbim de-ale noaste.

Mergi la inceput

Buna!
Bine ai revenit Mali! Ma bucur ca esti bine si bine dispusa. Si eu am mari probleme cu ameteala. Pana azi nu avusesem nici greturi, aveam dureri de stomac, care nu cred ca aveau legatura cu bb. De azi au inceput greturile! Am facut si eu ca tine, ziceam ca decat sa ma doara stomacul, mai bine sa am greturi, ca atunci sunt sigura ca e ceva in burtica! Azi cand au inceput si ma vaitam, a inceput sa rada sotul de mine, ca am ce imi doream asa tare ieri!
Am fost azi la primul control! Am facut eco si bb e bine, are 7,2mm si 5 sapt si 3 zile, adica sapt.6, cu data aprox a nasterii: 11 martie. Singura suparare pe care o am este ca nu m-a lasat dr de la eco sa-l vad si eu. De obicei dr mea ginecolog mi-l arata, imi spunea unde si cum trebuie sa fie, dar acum nu am putut nici macar sa vad si eu ecranul! Dar nu-i nimic, poate peste 2 saptamani la urmatoarul control, cand vine dr mea din concediu o sa pot sa-l vad. Sper sa fie sanatos si cuminte la locul lui. Maine merg pt niste analize, pe care nu le-am facut data trecuta.
Voi ce mai faceti, sunteti bine? Nu mai scrieti nimic?

Va pup, Betina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mai burtici, trebuie sa devenim mai silitoare si mai scriitoare ca ramanem in urma rau de tot.
Eu miercuri am programare la medic, abia astept sa vad samburelul sau samburica, cine stie?!
Voi ce mai faceti?? Sunteti bine??

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput