Bebelusi de ian-feb 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Anca, nu te supara ca nu am mai dat nici un semn. Ieri am fost la liceu sa-mi iau salariul si am ramas in Copou cu mindruta, in Parcul Expozitiei pina pe la 16.30. Acolo a hapait carnita cu morcov si a baut ceai. Cind ai sunat tu, trageam la aghioase amindoua si n-am mai iesit aseara afara. Azi am incercat sa-i dau masa de fructe o ora jumate (o mai lasam, iar o mai indemnam), n-a mincat si pace! (era banana si piersica), asa ca pe la 12 am terminat cu alaptatul si mi s-a parut prea cald sa ies. Cind a venit Vio de la serviciu, i-am trimis pe amindoi la plimbareala si eu am ramas sa fac curat.
Nu mai stiu cum sa procedez sa manince, i-as face alt program, cu iesit la plimbare mai de dimineata, desi am observat ca tare bine mai doarme de pe la 7 incolo.
Poate reusim sa ne vedem miine.





Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Multumiri celor ce ne-au urat multi ani!
Am citeva poze de la 5 luni: primele reprezinta o adevarata domnisoara, insa ultima e pentru ca s-o fac de tot risul pe forum. Asa maninca fiica-mea: trebuie fac compromisul de a o lasa cu degetelul in gura dupa ce ii dau cite o lingurita de papa. Apoi se murdareste din cap pina in picioare .
http://community.webshots.com/album/159993843icQiub

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Helen, Cosmin e tare dulce si arata super bine, nu stiu de ce te mai stresezi cu mancarea. Daca ai vedea-o pe sticksuletz a mea...Desi am vazut in parc ca se poate si mai rau.

Elena, Erica e atat de scumpa, incat nici in ultima poza nu se face de ras.

Ioana, bine ca ai deschis subiectul canutei. Alexandra nu bea nimic altceva din bibe decat lapte. Imaginati-ma cu lingurita cu ceai alergand dupa gurita ei, ca altfel nu bea. Ma gandeam sa ii iau canuta insa ma temeam ca e prea mica. Cred ca o sa ii placa, sper sa gasesc galbena.



Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Elena, nu e rusinica asa murdarica, e o scumpa oricum.Sa-ti dam replica, numai ca poza e facuta saptamana trecuta...uite:http://community.webshots.com/photo/157394165/159038623dCljwR
Si noi am inceput cu canuta, i-am mai dat dar nu prea stie ce sa faca...dar astazi a tras binisor.Cam obosise, dar asta e.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sa stiti ca dupa zeci de incercari nereusite, Albert a inceput sa invete sa bea din canita cu cioc si cu supapa. Am incercat si i-am dat fara supapa, a baut asa de cateva ori, curge mai repede, normal si apoi i-am pus si supapa si uite asa a invatat sa bea. Si ce ma bucur ca era chinul de pe lume cu lingurita pentru orice. Nu pot sa spun ca se omoara, dar oricum a invatat sa bea si cand ii e sete trebuie sa bea.
Erica e o scumpa!! Voi mai scoateti petele alea??

Noapte buna va doresc!


Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Andrei,Iulia,Erica,Matei si Philip.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Si eu ii dau Ericai sa bea dintr-un biberon care are atasat, in loc de tetina, un "cap" cu cioculet (am adaugat o poza unde se poate vedea "obectu"). De invatat inca n-am reusit s-o invat. Ea trage mititica de acolo cu forta si mai mult ii curge din gura decit inghite, dar tot inghite cite ceva si asta-i bine.

Monica, nici nu-mi bat capul sa scot petele: am decis sa sacrific citeva bluzite numai pentru ora de masa, pe care apoi le fierb in masina de spalat. Daca ies petele, bine, daca nu, voie buna!

Babee, m-am uitat si eu la toate pozele cu Bubu si te felicit pentru cit de bine arata, sa-ti fie sanatos si voios in continuare!

Helen, aseara am admirat impreuna cu sotul meu falcutele lui Cosmin. De fiecare data cind ma uita la poze cu bebelusi, Vio ma intreaba "copilul asta al cui e?" ca va cunoaste pe majoritatea dintre voi.

Anca, azi e racoare bine, poate reusim sa iesim impreuna la plimbareala. Ne "auzim" pe mess.

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Servus, si eu! Am scapat de 3 ture de musafiri(veniti din tara) si in sfarsit sunt mai libera.
Elena, super pozicile cu Erica. Iubitica-murdarica!!Cool! Arata asa bine! Sta in fundulet deja??
Am gasit-o pe Bibi azi adormita pe burtica cu jucariile adunate sub ea, n-avea treaba! Am intors-o ca dormea chinuita si a adormit cu picioarele cocotate pe tablia patului. Am lasat-o asa....face bine la circulatie.
La multi ani, Erica,Iulia,Matei,Philip! imi pare rau de intarziere !
Andruska, azi incep si eu diversificarea lui Bibi cu suculetul de morcovi-o lingurita azi. Cand ai inceput alte fructe sa-i dai- dupa cat timp de la morcovel?Please mai spune-mi si mie ce-i dai si cum?Pup!
S-a trezit! Pupici mamici si pitici!
http://community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Caro,hi! Semanam mult la ...situatii.:de 2xmamici si apropiate de varsta. Ma bucur tare si te astept la ....barfa despre copiii!!

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata !!

Dupa cum se vede nu prea apuc sa mai intru pe forum cu cupilasii astia doi frumosi !!!

Dady eu i-am dat luni 3 lgtz de mar, ieri tot 3 de morcov si astazi suculetz amestecat de morcov si mar cat a vrut - cam 30 de ml. Deschidea guritza si inghitzea super suculetzul. Numai ca astazi dupa suc nu a mai vrut san...voi le dati imediat san sau ii mai lasati putin dupa ? Cam cat?

Fug sa am grija de cel mare si mai vb dupa amiaza...

Astazi ma duc sa ii fac lui Andrei o echo sper sa fie totul bine .



Andra mamica lui Andrei (18 septembrie 1999) si Matei (6 februarie 2004)

Mergi la inceput