Un citat pe zi (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Lumea il considera mare pe care ce are puterea. Domnul il considera mare pe cel umil.

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Cine este nemuritor n-are decat sa-si permita luxul sa indruge verzi si uscate cat pofteste." - Ernesto Sabato

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Pentru a te conduce pe tine insuti, foloseste-te de cap; pentru a conduce pe altii, foloseste-te de inima. (The English Digest)

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Sarmana faptura omeneasca, e capabila de toate relele, dar in ea se gaseste si comoara binelui." - M. Sadoveanu

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

"Ca si despre copac, nu afli nimic despre om, cercetindu-l in aspectele lui diferite de-a lungul vietii. Copacul nu e saminta, apoi tulpina,apoi trunchi flexibil, apoi lemn mort. Copacul este acea
putere care se uneste incet cu cerul. Ca si tine, copilul meu. Domnul iti da viata, te face sa cresti, te umple de dorinte, de regrete, de bucurii si suferinte, de minie si indurare. Apoi te ia din nou la el. Totusi, tu nu esti nici acest scolar, nici acest sot,
nici acest copil, nici acest batrin. Esti cel ce se desavirseste. Si daca te vei descoperi asemenea unei ramuri unduitoare, prinsa temeinic in trunchiul maslinului, vei gusta eternitatea in miscarile tale. Si totul in jurul tau va deveni vesnic."

"Citadela" - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau,e silit sa recunoasca ca esti bun,si el e rau.

Mergi la inceput

Toata apa din lume nu poate scufunda un vapor daca nu intra in el. Toata rautatea, tot pacatul, toata nelegiuirea din lume nu poate face un suflet sa pacatuiasca daca nu intra in el.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Un om cu adevarat mare este cel ce are inima unui copil.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Ce-am tinut, am pierdut;
Ce-am cheltuit, nu mai am;
Ce-am dat, e tot ce mi-a ramas.

(Proverb persan)

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

"A te casatori este usor. A ramane casatorit este ceva mai dificil. Dar a fi fericit in casnicie toata viata, se numara printre cele mai rafinate arte." Roberta Flack

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput