Un rimel ( mascara ) bun
Raspunsuri - Pagina 7
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by ungureaa
Da' scumple sint sculele astea in Romania ! 15 euro ??? L'oréal cu doua capete ? Aici e cam 12$ canadieni, deci cam 7-8 euro. Iar cele normale, fara figuri, sint cam 5 euro fiecare. De acord, sint si marci mari (Guerlain, Chanel) care sint cam 23 euro fiecare.
Adina siGabriel
Eu l-am luat din Göteborg.Probabil in Romania sint mai ieftine!
Va pup
Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
liris spune:
l'oreal si marci medii : Burjois aici incep la 10-11 euro.
lancome , Chanel incep de la 23 de euro.
In Romania pe verificate , nu'sh cum se face da-s mai ieftine.
Veve spune:
Uite ca n-am rezistat tentatiei si m-am lipit la un "Burjois".Prima impresie:pret dublu,calitate ...injumatatita!
Ma-ntorc cu codita-ntre picioare la pretenaru meu vechi de la Maybelline (great lash blackest black)!
Irina,veve & croko
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by Heidi
Eu consider rimelul Loreal, cel nou cu doua capete, unul alb si celalalt nuanta dorita, foarte bun. Il folosesc de cand a aparut si sunt multumita de el.
Super bun! azi mi l-am cumparat si eu...mama dar ce ieftin l-am luat...oare nu s-a fraierit ala de la care l-am luat? Am dat doar 250.000lei pe el...
Claudiasi Raul(01.04.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Nu pot spune ca nu e bun rimelul dar nu pentru ochisorii mei gingasi si draguti

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
cybip spune:
salut..as vrea sa imi scriu si eu parerea despre rimeluri.am incercat foarte multe, incepand cu cele mai ieftine si pana la cele mai scumpe.nu mi-a placut nici l'oreal, nici burjois, poate maybelline sa fi fost mai bunut. de mai mult de 7 luni am trecut la Shiseido si Estee Lauder care folosite impreuna dau un efect minunat si electrizant ochilor. Dupa ce le termin as vrea sa incerc Channel.
alesandra spune:
Categoric "Chanel" de vreo 4 ani de zile ... nu costa chiar asa de mult (15-18 euro cumparat in perioada de reduceri), dureaza aprox. 1 an...