Un rimel ( mascara ) bun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by ungureaa

Da' scumple sint sculele astea in Romania ! 15 euro ??? L'oréal cu doua capete ? Aici e cam 12$ canadieni, deci cam 7-8 euro. Iar cele normale, fara figuri, sint cam 5 euro fiecare. De acord, sint si marci mari (Guerlain, Chanel) care sint cam 23 euro fiecare.

Adina si Gabriel

Eu l-am luat din Göteborg.Probabil in Romania sint mai ieftine!
Va pup

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

l'oreal si marci medii : Burjois aici incep la 10-11 euro.

lancome , Chanel incep de la 23 de euro.

In Romania pe verificate , nu'sh cum se face da-s mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Uite ca n-am rezistat tentatiei si m-am lipit la un "Burjois".Prima impresie:pret dublu,calitate ...injumatatita!Ma-ntorc cu codita-ntre picioare la pretenaru meu vechi de la Maybelline (great lash blackest black)!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:
Originally posted by Heidi

Eu consider rimelul Loreal, cel nou cu doua capete, unul alb si celalalt nuanta dorita, foarte bun. Il folosesc de cand a aparut si sunt multumita de el.

Super bun! azi mi l-am cumparat si eu...mama dar ce ieftin l-am luat...oare nu s-a fraierit ala de la care l-am luat? Am dat doar 250.000lei pe el...

Claudia si Raul(01.04.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Nu pot spune ca nu e bun rimelul dar nu pentru ochisorii mei gingasi si draguti, care vad ca au devenit foarte sensibili...pur si simplu prima saptamana nu am avut nimic de la acest rimel, apoi vai de mine ce mi se iritau ochii...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

salut..as vrea sa imi scriu si eu parerea despre rimeluri.am incercat foarte multe, incepand cu cele mai ieftine si pana la cele mai scumpe.nu mi-a placut nici l'oreal, nici burjois, poate maybelline sa fi fost mai bunut. de mai mult de 7 luni am trecut la Shiseido si Estee Lauder care folosite impreuna dau un efect minunat si electrizant ochilor. Dupa ce le termin as vrea sa incerc Channel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Categoric "Chanel" de vreo 4 ani de zile ... nu costa chiar asa de mult (15-18 euro cumparat in perioada de reduceri), dureaza aprox. 1 an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Mie-mi plac cele de la Lancome.excelente!

Mergi la inceput