Progesteron mare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

anis draga, in momentul asta ma rog lui Dumnezeu sa fi mancat eu r...t si sa am dreptate. Este posibil sa fie oare chiar daca ai avut sangerare?!
Te rog sa ma scuzi ca "vorbesc" urat dar i-mi doresc din tot sufletul sa fie asa.
Si mai este posibil sa fie o gresala darr....nu rea cred. Ti-ai facut un test.
Te rog sa-mi raspunzi si sa ma scuzi dar eu am speranta ca...poate..
pupi

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iubita...nu ai de ce sa te scuzi..intuitia mea imi spune ca e doar o greseala..oricum eu maine fac si eco...si o sa-mi spuna si dr ce si cum...
Sigur am sa repet analiza!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Anis, cand faci inseminarea ?? Ma tii la curent, te rog ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mult succes maine gogosica!!!
Dumnezeu sa fie cu tine.
Pupi.

laurici

Mergi la inceput

Musette mut succes maine..sa ai noroc!

Eu nu m-ai fac inseminari..ca nu mai are sens...am facut 7...si de regula dupa 3 inseminari, sansele de reusita prin inseminare sunt fffff mici.

Bafta!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am cautat subiectul ..ca sa-l completez cu informatia primita de la dr , vizavi de progesteronul mare in ziua 21-a...
Si e asa..ingrijorarea mea nu e justificata,pt ca in ziua 21-a e f bine ca progesteronul sa fie mare, de regula el e asa...si daca ai mai si luat si medicamente care contin progesteron...de aici poate fi si progesteronul mai mare.
Ma bucur ca m-a asigurat ca din contra , asta ajuta..adica progesteronul mare ajuta si nu are efecte negative..mai ales ca in ziua 21-a se presupune ca se nideaza ovocitil.
La mine ziua 21-a se potriveste , pt ca am ovulatie pana in ziua a 14-a.

va pupic

AniS

Mergi la inceput