sarcina si parul de pe burta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

:) M-am mai linistit. Asistenta care a zis ca ni se pare ca a crescut parul pe burta nu are dreptate. Stiu cum am avut parul. Si in plus eu nu mai vad bine de la buric in jos cum a crescut burta. Pt epilat prin zonele acelea apelez la sot.:) Nici eu nu cred ca are nimic epilatul cu ceara daca suportam durerea (ca sa nu avem contractii).Eu suport bine pe picioare, chiar si inghinal ca m-am obisnuit. Ma fac acasa cu ajutor bineinteles ca nu prea pot de burta acu.
Toate trec.
:) v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu in principiu pe burta am niste firisoare foarte fine de la buric in jos dar in perioada sarcinii au aparut mult mai multe si mai groase. Le-am mai luat cu penseta, pe cate unul, dar cresteau la loc. Dupa sarcina, le-am scos pe cele existente si nu au mai crescut la loc. Dar cred ca au mai cazut si de la sine. Asa ca linistiti-va. Majoritatea chestiilor care apar brusc in sarcina dispar la fel de brusc dupa. Mai putin vergeturile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Ce bine ca dispare, m-am mai linistit stiind ca sunt si altele in aceeasi situatie. Si eu m-am trezit cu par pe burta si sunt abia in 12 saptamani.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by bits

fetelor prietena mea s-a epilat cu lama in timpul sarcinii,radacina parului s-a intarit si nu i-a mai disparut nici in ziua de astazi.parerea mea e ca trebuie luat cu o penseta in nici-un caz cu lama,dar la urma urmei fiecare face cum vrea.

octy si de 23 sapt

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/Paginapersonalaview.asp?nickname=bits

atunci nu mai epilez burta...si-asa pe-aici nemtoaicele nu se prea omoara cu epilatu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Si eu am par pe burtica, dar e blond si subtire. Pe linia verticala a buricului, in sus si-n jos a crescut mai negru si mai gros. Nu va faceti probleme: cum a aparut asa o sa dispara.
Nu va mai tot chinuiti cu ceara si alte bazaconii sa va epilati pe burta, ca doar nu umblati cu burta pe afara toata ziua. Eventual daca mergeti la mare si purtati 2 pieces atunci poate sa va epilati.
Evitati ceara: in primul rand e prea fierbinte s-o pui pe burta, doi: ca urmare a durerii smulgerii parului (ca doar n-o sa-mi spuna cineva ca e obisnuita sa fie epilata pe burta si n-o doare) determina creierul sa elibereze adrenaliza, lucru contraindicat. De fapt, e cam bine sa va abtineti de la epilarea cu ceara sau cu aparatul de smuls tocmai pentru ca sunt provocatoare de durere. Cine e obisnuit si nu mai simte durerea, ok. Eu una daca m-as epila la sub-brat am simti cum transpir toata de durere. Si de la genunchi in sus ma doare. Nu m-am epilat deloc de cand sunt insarcinata, doar m-am ras.

22+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Eu nu am decat perisorul ala galben si fin! Slava cerului! Ca asta-mi mai lipsea, mai nou am cateva vergeturi rosii pe burtica si coapse. Sa mai creasca si par? Cred ca m-as enerva si mai rau!
Nu stiu cum v-as putea sfatui, eu l-as lasa asa, daca m-ar deranja l-as lua cu o penseta cel mai probabil, dar la lama chiar nu m-as gandi.
Ferice de mine, ca de cand cu sarcina nu mai am asa mult par(pe picioare), dar il pierd pe cel din cap si iata ca platesc intr-un fel!
Fetelor va doresc burtici fine si sarcina usoara!
Ana & Ralucuta din burtica

DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ana, esti simpatica. Nu-ti inchipui ca mamicile cu par pe burta au asaaa un par ca pe picioare. E doar o crestere neobisnuita pentru noi sa ne trezim cu par pe burta.
Daca tinzi sa ai par brunet si fir gros si pe picioare sau in alte zone, atunci si cel care va creste pe burtica este tot de genul ala, dar mai putin intens. Daca ai par subtire si blond pe picioare, si pe burtica va fi tot asemanator. Nu cred ca e vreo mamica pe aici cu par blond si subtire pe picioare si cu par brunet, des si cu firu' gros pe burta. Doar ca probabil nici una din noi nu se astepta sa se procopseasca cu el pe burtica. In plus, daca n-a aparut pana la jumatate sarcinii, putin probabil sa apara mai tarziu. Al meu a aparut de prin sapt. 10 de sarcina. Dar sunt la fel de sigura ca dupa sarcina va disparea tot asa urgent cum a si aparut.

22+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Try, stiu la ce te referi, imi inchipui ca nu poate creste nici mult dar nici gros cat sa se vada urat. Eu sunt satena de fel, par am avut destul inainte de sarcina, in special pe picioare, acum mai am un pic si raman spana.
Cred ca daca nu a crescut in astea 35 de saptamani, nici ca mai are vreme.
Pupicim pe toate!

DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput