Are cineva bebe doar prin inseminare fara FIV?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Are o burtica maricica se vede bine. Si ea este micuta si cred ca se vede repede. Eu am intrat in patru luni si am un kil mai putin. Cred ca m-a influentat si am si eu grija. Mai rau este ca eu am luat 15 kg in trei ani de cand ma straduiesc sa fac un bebe. Oricum asta e mai putin important. Si eu zic ca e bine ca Moisa e fertila si ne contamineaza si pe noi (he he he).




Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!

ana maria, ce bine imi pare sa te vad din nou printre noi. Sanatate multa tie si beului tau. Sa dea Dumnezeu sa va fie bine.
Eu am facut o inseminare in decembrie, anul trecut, si ma bate gandul sa mai fac.
Aveti idee cam din cand in cand timp poti sa faci inseminare? Adica, conteaza daca fac luna viitoare si in cazul in care nu iese, mai fac peste 4 luni? Sau trebuie facute una dupa alta?

Multumesc mult si sanatate multa tuturor!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anca multam de urari. Poti face cate inseminari vrei, nu-ti fac nimic rau. Pe mine cel mai tare m-au afectat stimularile ovariene (culmea este ca in decembrie nu am mai facut)care mi-au pus multe kile, dar nu alte probleme. Asa ca iti recomand cu caldura sa mergi la Moisa. Eu dupa trei luni de mers la ea am reusit. Iar acum imi urmareste sarcina cu multa atentie. Si crede-ma ca n-am scapat nici un medic specialist in fertilitate.

Inseminarile repetate cred insa ca maresc stressul si asta chiar nu e bun. La mine cred ca reusita a fost data si de faptul ca eram sigura ca nu reusesc si in afara emotiilor unei proceduri noi nu am avut altceva. Chiar nu am crezut ca s-a intamplat pana la prima ecografie.



Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput