Fete din Austria (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Haideti mai fetelor...

Haideti sa va zic ce-am facut la nenea doctoru' azi. Ne-am vazut cu , l-a masurat si a zis ca e bine pentru saptamanile pe care le are, voinicel si somnoros N-am aflat nici de data asta daca e baietel sau fetita...sta intr-o pozitie care nu il lasa pe nenea doctoru' sa ii vada "comoara". Cel mai important e ca este sanatos si bine dezvoltat

Monica bine ai venit in Austria, ai adus si caldura de la Romanica , pana acum numai ploaie . In ce oras esti acum?

Am vorbit eu cu Nelke, este bine, numai ca stiti ca e stresata cu apartamentul si cam alearga dupa altul, asa ca prea mult timp nu are acum

Carolada a venit caldura...vai de capul tau cu atatia turisti. Cum iti e? Iti place sa vii in contact cu atata lume?

Tanja , tu ai aragaz cu gaz?? Eu zic ca deja trebuie sa incepi sa cumperi tot felul de protectii pentru gaza ta...eu sunt cam ca femeile lui Creanga, cu drobul de sare...am o frica...dar stiti ca statistic vorbind cele mai multe accidente au loc in casa....deci nu e de neglijat. Ti-am vazut pozele noi cu Stefanel, e dulce foc, asa e mereu zambaret?? Am mai cunoscut un copil de chinezoiaca, avea vreo 2 anisori, mereu era cu zambetul pe buze .

Am fugit sa fac un CD cu poze din luna de miere...sa le duc la BIPA, sa le pun si eu in sfarsit pe hartie...a facut cineva poze la BIPA? Au iesit faine?

Paa la toate fetele si nu mai fiti suparate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

buna fetelor,
Va multumesc pentru ca mi-ati dat nr.de tel.al ALEXANDREI.Asa ca am si sunat-o de dupa-amiaza si se simtea foarte bine, chiar terminase de mancat si se pare ca adormise.Ea va saluta pe toate si deabia asteapta sa se intoarca acasa pentru a vorbi cu noi pe forum.
Am citit si eu povestea lui PAUL(Dumnezeu sa-l odihneascain pace)care m-a intristat fosrte tare.
TORIA ai dreptate ,sunt atatia oameni pe aceasta pe aceasta lume care nu stiu sa aprecieze viata si care isi bat joc de ea.Daca ar citi aceasta poveste care este una din multe altele poate ca ar sti sa isi faca viata mult mai frumoasa cu mai multe fericiri si bucuri decat cu necazuri si tristeti,dar asta este fiecare isi face viata asa cum ii place si nu dupa cum vor alti.
carolada tu ce mai faci? multam pentru nr.de tel.
Eu m-am apucat de alergari ca deja a inceput sa se depuna stratul de grasime si sper ca pana la plecarea in Romania sa dau ceva jos,asa ca am la dispozitie o luna intreaga sa dau jos cam 10 kg pe care sper sa reusesc.
Maine voi pune in album noile poze facute zilele astea.Va pup pe toate si va urez o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Dragelor, noi nu vom fi aici urmatoarea saptamana, plecam in Spania sa ne mai incalzim putin.Daria de abia asteapta sa ajunga la "apa mare, mare" ca sa v-o citez...
Sa fiti cumintele si sa va fie la fel si sa va gasim sanatoase si vesele , OK? Aveti grija de pitici si de burtici (unde este cazul)!
Numai bine! Sper sa va gasesc cu ganduri mai bune !

Pupici pentru toate,

Catrinel si Daria
http://community.webshots.com/user/daria_maria

Mergi la inceput

Cat, drum bun si sa aveti o vacanta de vis....mmmm....Spania....cu vreme si apa calda, pitica sa se bucure de jocurile in nisip si "apa mare, mare" si sa ve intoarceti sanatosi si voiosi inapoi.
Eu promit ca am grija de mea , caci am ramas singura (deocamdata) cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Am revenit si eu!
Drum bun si un concediu placut iti doresc ...CAT!
ALINAH...eu tot timpul scot pozele de pe camera digitala la Bipa...si sunt multumita,de multe ori ies mai bine decat cele de pe filmul normal!Eu le mai si prelucrez putin inainte de a le scoate...lumina...intensitate..ochisorii rosii...etc!
TANJA....cea mai buna dieta este sportul!Daca ai grija si cum mananci...si o luna alergi in fiecare zi...o sa se simta f mult la kg!
Eu ma chinui doar cu dieta,fara sport...merge...dar mai greu in jos...cred ca ma apuc si eu de alergat,dar acasa pe aparat!Afara asa de una singura eu nu pot!
Stefanel se pare ca e un nazdravan,poate sa se ia de mana cu fiica-mea...care acum de cand a inceput si sa mearga, mai multe prostii face!
TORI draga...cum se simte Jan?Ii este bine,si-a revenit?Sper ca da!!!
MADALINA?Cum stai cu internetul?Pupici la pitici!
Ok....o zi buna va doresc fetelor...la Viena cred ca o sa ploua...si pe timpul asta ce spor la treaba o sa am...somnolentza totala!DAr trebuie....asa ca...la curatenie cu mine!

BEBE
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna dimineta fetelor.
Catconcediu placut si distractie la maxim,o sa fie cu siguranta foarte frumos si de vis.Daria va putea intra in "apa mare,mare"la care viseaza de acuma.
alinah din ce face? Inca nu vrea sa arate ce este? Cred ca este un rusinos.Sa sti ca am inceput sa cumpar protectii nu numai pentru aragaz ci si pentru usi pentzru ca Stefanelul meu cand ma vede ca deschid o usa este una-doua prezent asa ca trebuie sa ma dotez cu detoate.Acuma vazandu-ma mai tot timpul pe mine sau pe sotul meu la calculator tot timpul se agata de pantaloni mei sa-l iau in brate sa tasteze si el,fiind foarte mandru cand reuseste sa faca acest lucru.
justasmallkiss eu la 1,69 am 65kg asa ca trebuie sa mai dau jos.Chiar daca am si eu aparat acasa nu am rezultate asa de bune ca si cand alerg normal.PE langa alergat mi-am facut un program de fitnes dar o dieta anume nu am,dar mananc in special mai mult fructe ,peste ,cartofi fierti si mai putine prajeli.Pot spune cu mandrie ca am dat in 2 zile jos 750 g,care este totusi ceva.Fetelor dar cum as puta da jos grasimea de pe fund si solduri?
Restul fetelor ce mai faceti? Va pup pe toate si va urez o zi placuta si plina de bucuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

TANJA!Cand alergi infasoara-te pe zonele unde e mai multa grasime cu folie din aia transparenta cu care se acopera mancarea!Asa cum e si alufolie...gasesti si folia asta!Nu stiu acum exact cum ii zice,dar ma pot uita in magazin!
Eu cand fac sport ma infasor...si asa transpir in zonele acoperite...si...prin transpiratie iese grasimea!
Spor la slabit...ai dat destul pt 2 zile!
Si eu bat spre 1,70...tot pe la 1,69 cred ca sunt...si am ajuns la 59 de kg!!!Pana la pe 53-54 mai am de "nemāncat" si alergat

BEBE
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Alinah mie nu a vrut doctorul sa-mi spuna ce e la primul a zis ca e surpriza vieti la al doilea mai iti spune,sanatos sa fie si mai un pic o sa-l ti si tu in brate nu mai e mult.
Cat inca odata si de la noi zbor si concediu placut sa va balaciti in apa si pentru noi.
Tanja si Bebe eu va admir ca puteti tine dieta eu nu pot,si eu am 1,70 si 69 de kg dar de dat jos nu reusesc nimic poate cand merg in Romania ca acolo de la stres maninc putin,oricum si inainte de a naste pe Alice mai putin de 60 de kg nu am avut asa ca cu astea 9 in plus nu mai reusesc sa le dau jos,bine la mine e si virsta voi sinteti mai tinere.
Madi ce faci e totul ok la voi,Antonia si Lukas sint si ei bine?
Carolada aveti clienti pe asa o vreme?aici iara ploua si e frig au spus deja zapada la 1500 de metri.
Nelke ce faci?da si tu un semn pe .

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,

tanja parerea mea e ca nu i bine sa dai 10 kg jos intr o luna,e f.periculos si poti sa te imbolnavesti,doar daca o faci cu cap si iei vitamine.eu vorbesc din proprie experienta ,in ro am tinut o numai in covrigi vreo luna si apoi m am imbolnavit si doctorul m a intrebat daca manancasa ca am lasat o moarta.eu una am la 1,62 inaltime 64-65 kg,as vrea sa mai dau jos dar 10 kile care le am luat intr un an nu le pot da jos asa repede si nic timp de sport nu am,desi alerg toata ziua prin camping si nici nu prea mananc,totusi nu slabesc .
alinah cum stai cu lucrarile la mosie?in leg.cu intrebarea ta,imi place f.mult sa vorbesc cu oameni din toata lumea,uneori e cam obositor, dar macar fac ce mi placesi aflu atat de multe lucruri si imi deschid mintea.stii tu,omul cat traieste invata
toriatu cand vii la salzburg ? n ai niciodata drum pe aici?
fetelor care ati fost la hallein,ati fost si la gelatok,au niste inghetate acolo miam miam,ursuletul meu zice ca i cea mai buna inghetata din austriasi niste portii uriase ,prima oara in viata mea cand m am umflat cu inghetata si eu nu s mare amatoare de inghetata de obicei.e deschis numai vara.
pe care am uitat o sa ma ierte
eu va pupacesc pe toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Pe mine ma doare o capatana astazi si n-am baut nimic aseara
Sunt tare bucuroasa ca s-a mai racorit afara, mie nu-mi place deloc caldura, zapuseala, dar sufeltel n-are chef de plimbarica,,asa ca o sa stau sa ma uit la TV si poate sa mai citesc cate ceva sau

Toria, cum adica n-a vrut doctorul sa-ti spuna. El e obligat sa iti respecte decizia. La un moment dat m-am gandit si eu la asta, dar el trebuie sa-mi respecte mie dorinta, doar eu stiu cel mai bine daca vreau sa fie sau nu supriza. Daca ar fi facut asa sau mi-ar fi spus asa, asta il astepta , dar l-am vazut ca tot il "gadila" pe pe langa "obiect" din mai multe unghiuri, poate, poate. Dar se intampla adesea copiii sa stea in pozitii ceva mai incomode pentru publicul larg Dar ce m-a interesat cel mai mult a fost sa fie sanatos si dezvoltat cum trebuie pentru varsta lui.

Ioana, deci ies bine fotografiile la BIPA, caci e oferta si ma bate gandul sa scot o multime de fotografii care stau stocate de ceva timp pe CD-uri si in computer.

Tanja, sughite, betivanu' , e cu caputul sus si joaca fotbal la mine in bazin, tumbe nu prea mai face, incepe sa stea la stramtoare, dar las' ca o sa imi arate el mie stramtoare dupa Dupa cum ai citit, e rusinos bebeul nostru, il vad eu la adolescenta Cu protectia, copiii sunt atat de curiosi si neprevazuti ca e musai sa fii cu drobul de sare
Plus ca a scris Anto cam acum o luna, cand trebuia sa plece in Ro, cum copilul unui coleg de-al sotului ei a murit cazand din patut (la 2 ani)....m-am ingrozit. Cat trebuie sa sufere oamenii aia

Carolada, te-am intrebat, ca daca iti place, faci cu placere ceea ce lucrezi si nu ti se pare o osanda noul job in Austria. Asa e cel mai bine. Sa fii mereu in contact cu atatia oameni nu-i usor pentru multi, dar asa e, cunosti si auzi multe
Santierul e in toi, multe n-am mai facut ca am asteptat sa se usuce fundatia (cam o luna e bine sa astepti), iar acum nivelam pamantul si il "proptim" la baza cu pietroaie d-alea mari. Iar la inceputul lui august ar cam trebui sa avem casa ridicata, cu acoperis cu tot . Abia astpept.

Am fugit sa ma intind nitel ca nu mai imi e asa usor tot cu curul in scaun

Mergi la inceput