Fete din Austria (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Cat spune:
Am vorbit si eu cu Alexandra, voiam sa-i urez nastere usoara si cand colo...nu stia de ce...mi-a zis ca are inca colul inchis. Urma sa mearga acasa in seara asta si sa astepte, mai are pana pe 7 iulie, dar poate se hotaraste bebe sa vina mai repede totusi.
Anto este mai bine, am simtit-o dupa voce mult mai vioaie decat acum 2 zile. I-au spus din spital ca de la vaccin i se trage, a facut simptomele bolii...Speram ca in cateva zile va fi si ea acasa.
Va uitati la meci?Cine bate?Eu zic ca Portugalia...
,
Catrinel si Daria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
alinah spune:
Fetelor si eu am vorbit cu Alexa, e inca linistita, cineva a fost cu propaganda si m-a dezinformat, nu e chiar atat de urgenta cat ati inteles voi....nici dopul nu l-a pierdut, nu ca n-ar fi vrut Abia asteapta sa il vada pe
Noi n-am cumparat nimic pentru -ul nostru, doar pipait mai totul si luat la mana obiecte specifice, patuturi, mobile, masutze de imbaiat, carucioare...lucrusoare...alte minuatii de habar n-aveam ce sunt sau pentru ce folosesc...trebuie sa mergem la reclicare sau la scoala de parinti, ca altfel nu se mai poate Am fost la "Toyrus" si "Ikea".
In schimb mi-am gasit mie ceva dupa care tanjeam de cand a luat si burta mea forma de gravidenie . Eu nu suport deloc pantalonii peste buric in sus...ma enerveaza cumplit si panatoni de casa sau iesit afara sport n-aveam largi peste burta bortoasa....asa ca imi doream unii cu talia joasa, lata si cu siret pentru orice tip de burta sa nu ma taie deloc sub buric ce vreti, fiecare cu pasarelele lui Si cum va spuneam...am gasit la H&M si cu reducere, adica 7.80 euroi si frumusei...acum port deja foarte si satisfacuta una bucata pereche. Yeaaahhhhhh
Si eu zic ca-i sta bine, adica shic, asa tunsa, lui Gabitza. Gabi, ma tot induci in eroare va sa zica si ma mai si pedepsesti cu biciul de rogoare Cine zise ca nu-i urma de dop?
Cat, eu zic ca pana la urma Portugalia castiga....nu de alta...dar avem niste admiratoare aici
Ce bine ca Anto e mai bine, cred ca era foarte slab imunizata dupa problema cu ganglionii si atunci veccinul n-a picat bine...vaccinurile se fac numai pe corp sanatos tun si bine imunizat. A avut numai ghinioane cu sanatatea anul asta Anto. Speram ca e si ultima si pregatita de barfa din nou
Justasmallkiss, eu abia astept sa imi creasca nitel , baietel sau fetita, poate joia viitoare sa aflam si sa il duc la tenis, ne-am luat pamant langa terenurile de tenis asa ca n-o sa mai am scuza de lenevit in casa. Imi iau pruncul, ii pun racheta in mana si asa sper ca mai dau si eu din sunci jos
V-am pupat
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor!...Azi cand nu mai am treaba...(am fost ieri tare harnicuta...si am zis azi sa iesim la o plimbarica mai lungaaaa) uite se pare ca iar se strica vremea!Ma enerveaza!!!
Alinah...ma si bufnit rasul...cand am vazut ca vrei sa-ti duci bebelul la tenis,nu pt ca ai face ceva rau,Doamne fereste,faci chiar bine....dar venind vorba de tenis mi-am adus aminte ce program i s-a facut Deliei!
De la 3 ani ea trebuie sa mearga in primul rand la tenis si:gimnastica,inot, balet...si de la 5 ani,pe langa sporturile ce le face incepe sa ia si lectii de pian!!!Plus ca mai sunt inca alte cateva sporturi pe care ar putea sa le practice!!!
Daca nu stiati fetita mea e pe baza de baterii si telecomanda dupa unii!
A iesit si soarele de cand ma chinui sa scriu...tot fug la pitica mea, pt ca nu si-a facut somnul si e mârâita!Dar acum a adormit!
Ca tot am inceput cu tine Alina... tu mergi la nenea doctorul cu sau fara sot???Sti de ce intreb? "se spune" ca bebele prima data nu vrea sa se arate decat mamei...bine ca nu prea cred eu in chestii din astea,dar la mine chiar s-a nimerit sa fie asa...cat am mers cu tati nu a vrut nicicum sa ne arate ce comoara are..tot cu buza umflata ieseam,si tarziu am aflat si eu...cand am mers odata singura.Atunci a vrut ea sa-i arate la mami ca e fetita!
Ai sa vezi ca imediat vine...si asa o sa treaca timpul ca nici nu-ti dai seama...eu nici nu realizez cum a trecut timpul asa repede...si uite ea imediat are un anisor!
Mai fetelor...v-as scrie la fiecare in parte cate ceva,da prea putin va cunosc...asa ca va urez la toate o zi placuta...si sanatate bebelusilor dulci!!!
Tanja,Carolada...merci pt urari!Pt mine pitica e tot ce am mai scump pe lume,imi creste sufletul de fiecare data cand o privesc...normal asta simte orice mamica!
Tanja,spui ca probabil ma mândresc cu ea...dar nici tu nu esti mai prejos.Ai si tu o dulceata de baiat!
Caro ai spus ca e "strambacioasa"....eu ma strambam asa cand eram micutza...si uite ca fara sa o invete nimeni si ea face la fel cand se alinta!
Alexa inca odata nastere usoara...se pare ca nu ai nascut inca!
Imi e foameeee...dar m-am horatat macar sa incerc sa ma abtin...nu se mai poate,a venit caldurica...si eu tot cat un butoi sunt!Imi intra hainutele mele marimea S si XS putin mai sus de genunchi!
Papam putin,fara grasimi si buuuuun!
Mi-am facut ieri piept de pui,fara piele la gratar(iar am inebunit vecinii cu mirosul...e electric grilul...dar tot scoate fum)..asa...si ardei si rosii coapte...si repet reteta azi...
Si acum daca tot a adormit pitica...mai trag si eu o tura de somn...ca e devreme inca...
Salutari tuturor!
BEBE
http://delialaryssa.fotopages.com/
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Cum v-am spus nu am nascut inca si bebe se chinuie sa gaseasca o portita sa iasa dar isi lasa timp;suntem bine si asteptam de la o zi la alta.Va mutumesc ca m-ati sunat,imi inchipui ce am face daca nu am fi asa departe una de alta,am sta numai la vorbe.
Va pup dulce pe toate.
alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
tanja spune:
Buna fetelor!
Se pare ca vremea asta mohorata si ploioasa de spui ca vine toamna ,ne face sa stam iara in casa.Stefanelul meu a inceput sa faca cat mai multi pasi sprijinit de mobila sau de orice obiect ii iesi in cale.Cat asa este pentru fiecare parinte copilasul este cel mai de pret lucru care il pot avea.Pentru mine Stefan este sensul meu de a trai.
Alexa chiar daca nu ai nascut inca noi tot alaturi de tine suntem.
justasmallkiss spune:
Mai fetelor ma doare capul de aseara incontinu de la vremea asta...dar asa rau ca nu mai stiu ce sa fac!!!Am luat si pastile...cu toate ca nu prea inghit eu tablete...dar am zis ca poate trece...si nimic!Parca sunt beata!
M-am apucat de o cura de slabire...de aici de pe forum am luat-o...si sunt bucuroasa...ca in 2 zile e kg jos...intr-o luna daca o tin tot asa ajung si eu la kg mult dorite!
Tanja...pai inseamna ca mai are putin si isi da drumul la mers golanul tau mic!
Deliei ii mai iese un dinte...si la 4 dimineata imi da trezirea...mai doarme asa pe mârâite pana la 6 si apoi cucu....poate putin dupa-masa!Curios ca in loc sa ii iasa urmatorul de jos...ii iese sus!!!Dar am inteles ca nu e nici o problema!
Dupa ce ca ma doare capul sunt si rupta de oboseala!!!
Acum pitica sta cuminte....in camera si se joaca cu Nemo...cat de mica este ii plac desenele cu Nemo la nebunie...sta si se uita parca e vrajita!
Si l-am vazut in reclama la Toysrus...pe Nemo de plush...mareeeeee...tare frumos e...si ieri i l-am luat...asa fericita e..toata ziua e calare pe el!
Si pitica merge deja...cam de o luna,dar numai cand vrea ea...mai comod ii e in 4 labe...dar vad ca si ieri a mers destul pe picioare singurica...o sa fie durere cand incepe sa mearga numai in picioare...deja de acum imi demoleaza tot!!!Dar nu conteaza,strânge mama!
Treaba e gata pe ziua de azi...afara ploua...deci nu ne ramane decat sa lenevim la tv!
Salutari la toata lumea!
BEBE
http://delialaryssa.fotopages.com/
Claudelu spune:
Buna fetelor!!!
V-as fi recunoscatoare daca ne-ati anunta si pe noi de starea lui Anto....am vrea sa stim si noi cum ii e... ca am citit ca voi ati mai vorbit la telefon...si noi i-am trimis mesaje dar probabil ca e slabita ca nu am primit nici una nici un semnal de la ea...Va rog transmite-ti-i multa sanatate din partea fetelor din Arad!!!
Multumim mult!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/
tanja spune:
Claudelu poti sta linistita chiar eu i-am trimis un sms lui Anto cu urarile tale de bine si a celorlalte fete din Arad si Anto va multumeste din suflet.
Claudelu spune:
Multam fain!!! sms-uri i-am mai trimis si noi, dar nu am primit nici un semn de viata de la ea...banuim ca e in faza de recuperare...Vroiam sa stiu daca e bine, daca a iesit din spital,etc...
Multam inca o data!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
http://reclamaxxxx/
tanja spune:
Buna dimineata fetelor.
In Steiermark este o dimineata cam mohorata dar sper sa iti revina pentru ca azi vrem sa mergem sa vizitam un loc in care sunt caprioare si se poate vedea toata panorama steiermark-ul-i.
Cu voi ce se intampla de numai dati nici un semn de´viata?
Alexaä ce iti face vrea sa iasa sau nu la lumina?Da-ne de veste.
Alinah tie ce iti face ?
justasmallkiss sa sti ca-i cam cuum spui tu,flacaul meu de pe acuma vrea sa mearga.Acum cand vede usa deschisa la intrare vrea sa plece afara si daca nu il las incepe sa plnaga de n-ai vazut.
Acum va las ca trebiue sa imi termin curatenia si va mai scriu.