tarife cezariana

tarife cezariana | Autor: RO ANA

Link direct la acest mesaj

Nu fac parte din categoria voastra(ma numar printre aspirante), dar sora mea urmeaza sa nasca in iulie la Giulesti si o intereseaza cam cat se da la doctor si la asistenta pentru cezariana(doreste sa fie pregatita material). Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am dat la Municipal, anul trecut, 200 USD doctorului, 50 USD doctoritei care a fost mana a 2-a la operatie, 2 mil anestezistului, 2 mil medicului neonatolog si cam atat. La Giulesti cred ca sunt cam aceleasi tarife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Eu am nascut in martie la Filantropia si am dat 200 euro la medic, 2000000 la anestezist si 800000 la neonatolog. Pe la asistente cam 100000 - la doua de la sala (erau mai multe, nu stiu de tot faceau pe acolo, dar nu am dat la toate). Am mai dat cate 100000 la asistentele de la reanimare (erau cate 2 pe tura, eu am prins 2 ture) si cate 100.000 la cele de la copii - la prima tura. Apoi le dadeam cate 50.000 pe tura, dar numai la una din ele, care mi se parea mai draguta (eu nu am avut bebele cu mine). Si in rest... cate 30.000 - 50.000 la asistentele de la mamici.
Oricum, am lasat o gramada de bani in spital, cred ca nu era cazul, dar deh, eram "incepatoare"

Nastere usoara!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu am nascut anul trecut la Filantropia si am dat 100euro doctoritei,1 milion medicului anestezist si vreo 600000 neonatologului.Acum depinde:eu am facut cezariana din motive medicale(era in pelviana),am fost urmarita toata sarcina(o sarcina usoara,fara probleme)de aceeasi doctorita la cabinetul ei particular unde tarifele erau mari.Copilul nu a avut nici o problema asa ca am dat la neonatolog pentru a fi eu linistita.La cezariana la cerere tarifele cresc:am inteles ca doctorita cu care am nascut eu avea un tarif de 300 euro pentru o astfel de cezariana.De fapt,pentru ca am fost obligata sa fac cezariana nu mi-a cerut nimic,dar am fost extrem de multumita de ea si i-am dat banii la iesirea din spital.Nastere usoara si nu exagera cu banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu am nascut acum 8 luni la Municipal, am dat 200$ la doc, 100$ la anestezist, NIMIC la neonatolog nu pt ca n-as fi vrut ci pt ca eu eram deja legata de pat si ea inca nu aparuse in sala de operatii, 200.000 la tipa care mi-a facut freza si mi-a pus sonda. Apoi la asistente cite 50.000 - 100.000.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Stie cineva ceva de tarifele de la CFR2 ? Eu sint programata pentru cezariana la inceputul lui august si ma intereseaza cam care ar fi "scorurile" !!!
Va multumesc anticipat !
Alice - 33 saptamini

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dabi spune:

Stie cineva care sunt tarifele d-lui dr. Badea de la Municipal pt. cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Dragelor la municipal sunt in general cam aceleasi tarife.......

va pupa andreea mami de theo si de florin (nascuti la municipal 1998-2000)

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Draga mamicaluiteo ce inseamna aceleasi tarife, 200euro sau 500 euro., pt ca exista o nedumerire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Draga dabi la doctori- nastere cu cezariana 200.
cum naiba 500 $?????????? hai ca asta nu am mai auzit.

anestezistul din cate stiu fro 2 milioane,

andreea

Mergi la inceput

La fel am reactionat si eu cand am aflat, si de aici intrebarea... Dar persoanele din interiorul spitalului cam asa spun. Prietena mea urmeaza sa nasca cu dr. Badea si spera sa nu faca o gafa in privinta grosimiii plicului, de aceea incercam sa aflam pe cineva care a nascut recent si cum este "treaba"...

Mergi la inceput