Superstitii legate de sexul bebelusului ?
Raspunsuri - Pagina 3

lbelciug spune:
Fetelor, eu am sa va zic ceva ce este demonstrat stiintific. Sexul copilului rezulta in functie de data conceptiei lui. Doctorul meu m-a asigurat ca daca voi in ziua a 14, atunci sigur va iesi baiat. Eu asa am facut si in prezent sunt
in 6 sapt. Desigur e prea devreme ca sa vad ce sex are, insa am un feeling ca baiat va fi. :)
Liviana - Kinder de 6 sapt. :)

ioana_du spune:
Pai daca simti tu ca e baietel, si asta iti si doresti....iti tin pumnii stransi !
Ioana si un bebe mic-mic

lbelciug spune:
Multumesc mult Ioana!
Fetelor, va doresc la toate numai sanatate si fericire!
Liviana - Kinder de 6 sapt. :)

maria m m spune:
uitati linkuri dragute!:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=154
si:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21
maria, de Paula
si Miruna

Bobita spune:
Asta o stiati?
Cica daca pentru prima oara misca in stinga e fetita si daca misca in dreapta e baiat.
Bobita, 17 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

anky spune:
Ioana,la mine s-a potrivit tabelul chinezesc pe care il gasesti la Alegerea sexului copilului-noi abordari.

an-k spune:
acum vreo trei ani o prietena mi-a facut TRUCUL CU VERIGETA (cu un inel ca verigeta nu aveam)adica... pui inelul pe un lant-de aur:) si il treci de 3 ori intre deschizatura dintre degetul mare si celelalte degete in sus si in jos apoi il tii deasupra palmei deschise, daca se misca in linie dreapta e baiat iar daca se roteste vei avea o fetita. ...atunci mi-a spus ca primul copil va fi baiat, ieri mi-am adus aminte si i-am facut lui tati ...si tot baiat cica va fii; oricum sigur va spun in jur de 21 martie 2005. Va pupik dulce dulce si cel mai important lucru e ca bebe sa fie sanatos. mami cu bebe f mic si voinic
anca

vilma spune:
Sa va mai zic si eu: cica daca apuci cana de toarta, e baiat, daca o apuci cu palma pe toata cana, fata (aiureli, ce legatura are una cu alta??). Aia cu miscatul pe stanga/dreapta mi-a zis-o cineva invers, si la mine a miscat pe centru.
Ah, daca mananci sarat si iute inainte de conceptie (adica de regula, nu numai cu cateva ore inainte ), iese un baietel de toata frumusetea.
Daca ai un copilas pe langa tine care se arata foarte interesat de burtica, bebeul care se va naste va fi de sex opus...
Sa aveti copii sanatosi si frumosi!
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

mina spune:
Sa va zic si eu: iei un ac de cusut, il invelesti in servetel, il tii de mijloc si pui gravidutza sa aleaga unul din capete. Daca alege varful e baiat, daca alege urechea e fata. La mine s-a potrivit, am ales varful si ultima eco zice ca e baietel.
Nu am burta f tuguiata ci chiar cam imprastiata (fata?) nu m-am ingrasat mult si cica din spate nu s-ar vedea ca-s gravida (baiat?), nu am avut greturi si nu m-am schimbat deloc la fata (baiat?). In schimb am mancat multe dulciuri si lactate (fata?).
La mine prima eco a zis ca e fata si numa asta ultima a zis ca e baiet. Tre sa astept nasterea ca sa fiu sigura, nu? Voi ce ziceti?
A, si aia cu numarul de batai de inima ale bebelusului mi-a zis-o medicul de familie. Inainte ca eu sa-i spun ce zice ecografia mi-a spus ca e probabil baietel.
Mina, 38 sapt

Gabbriela spune:
mie nu mi sa potrivit nici una din superstitzi, toate indicau ca este fata si bb a ieshit baiat
Gabbriela & Julian
web